πρήξιμο με αλλαγή τροφής

deminio

Member
10 Μαϊου 2008
11
0
παιδιά έχω ένα κουτάβι setter.
του έδινα τροφή proplan puppy και χθες την άλλαξα σε eukanuba puppy. αλλα παρατήρησα ότι σκυλί είναι φουσκουμενο, έχει ένα πρήξιμο στην κοιλια.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Διαβασε στο φορουμ αυτα που αφορουν τις ξηρες τροφες...

Δεν εχεις κανει και τις καλυτερες επιλογες... σορρυ.. :oops:

RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
η ξαναδίνεις την προηγούμενη τροφή που δεν το πείραζε ή ξεκινάς τις orijen/acana που είναι πράγματι πάρα πολύ καλές

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
H ACANA ειναι λιγο ρισκο για μεγαλοσωμες φυλες :?

εχει κιτρικο οξυ που ενοχοποιειται για πιθανη συστροφη... :(

Ισως Οριτζεν καλυτερα..... :? :roll:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
να μαγειρευεις!!!(αχαχαχ θα σας πριζω απο δω και περα!!!)
ααααν δεν βρεις και orijen κοιτα και την techni-cal.

RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
nikos_x said:
να μαγειρευεις!!!(αχαχαχ θα σας πριζω απο δω και περα!!!)
το πρόβλημα με το μαγείρεμα είναι πως δεν ξέρεις κατα πόσο καλύπτεις τις ανάγκες του σκύλου σου, σε αντιδιαστολή με την καλή ξηρά τροφή που ειδικοί έχουν βγάλει τις δοσολογίες (τουλάχιστον έτσι πρέπει να γίνεται)

ααααν δεν βρεις και orijen κοιτα και την techni-cal.
αν το κριτήριο ποιότητας είναι οι ακαθαρσίες του σκύλου :lol: τότε ναι την θεωρώ και εγώ καλή.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
διαφωνω για το μαγειρευτο. δεν δινεις συνεχως ρυζι-κρεασ.παιζεις με δοσολογιες λαχανικων,αυγα,ψαρι κλτ...

δεν ξερω για τις κενωσεις...αν η τεκνι-καλ φημιζεται για λιγοτερες.εμενα ουτε orijen ,ουτε acana,ουτε τεκνι-καλ με κανουν να νιωθω σιγουρια για το τι τρωει το σκυλι μου κ αν αυτο ειναι καλο. :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
RozaFan said:
αν το κριτήριο ποιότητας είναι οι ακαθαρσίες του σκύλου :lol: τότε ναι την θεωρώ και εγώ καλή.
Μην το γελάς καθόλου! Όσο λιγότερα περιττώματα, τόσο καλύτερη απορρόφηση της τροφής! :wink:

dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
Η acana αν δε παρεχεται βρεγμενη...συνεχιζει να διατρεχει κινδυνο ο σκυλος για συστροφη...?γιατι στο νησι δεν υπαρχει οριτζεν πουθενα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η Acana περιέχει κιτρικό οξύ. Σύμφωνα με μελέτες ο κίνδυνος συστροφής στομάχου αυξήθηκε 4,2 φορές σε σκύλους που έτρωγαν ξηρά τροφή που περιείχε κιτρικό οξύ και βρέχονταν πριν τη σίτιση. Εάν δεν την βρέχεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Διάβασε το παρακάτω θεμα για τυχόν απορίες, συνεχίζουμε την συζήτηση εκεί.
βρεγμενη η στεγνη! :wink: :D