που να τον αφησω στην Αθηνα

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπέρα παιδιά.Εχω προβλημα.Ανεβαίνω Πέμπτη πρωί στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους και για μενα και για τον σκυλο.Και οι 2 για σερβις πάμε.
Στην Αθήνα μένει η αδερφή μου, αλλα ο σπιτονοικοκυρης της εχει απαγορεψει τα σκυλιά.Ειχαμε σκοπό να κατεβουμε Πεμπτη και παρασκευη βραδυ να φυγουμε ,οποτε για μια βραδια τον βολευαμε.
Ελα ομως που οι κολλητοι μας βαφτιζουν παιδί την Κυριακη και δεν διανοουνται να φυγουμε και να μην παμε.
Αρα...καταληγουμε να ψαχνουμε μερος για το σκυλο.Ξερετε ξενοδοχείο που φιλοξενει σκυλους κοντα στην Αθηνα;Μην ειναι πολυυυυ μακρια.:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mμμμ... θα στον κράταγα εγώ, αλλά θα λείπω και τα δυο επόμενα ΣΚ.

Εγώ οταν λείπω τον αφήνω στο σκυλοπάρκο. ΑΛλα πρεπει να ξέρει απο crate, γιατι το βράδυ κοιμούνται σε crate. Aλλιώς την υπόλοιπη μέρα είναι έξω και παίζουν, που το προτιμώ σε σχέση με μια κλασσική πανσιόν.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλά για μία, δύο, τρείς μέρες ..δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης..αλλώστε στο ίδιο σπίτι μένει?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Kopritis, μια χαρα κοιμαται σε crate.Δεν γκρινιαζει ποτε.Που ειναι αυτο το σκυλο παρκο;Σ' ευχαριστω παντως πολυ που προσφερθηκες!
Κango1,υπαρχουν πολλοι καλοθελητες στην πολυκατοικια και δε θελω να εχει προβλημα η αδερφη μου.Στο συμβολαιο σπιτιου που υπεγραψε το αναφερει ρητα οτι δε θα δεχτει σκυλια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το σκυλοπάρκο είναι στη Βάρη (νομίζω το ξέρει κι η Σοφία). Αν θες σε φέρνω σε επαφή να πας συστημένη. Θα σου στείλω το τηλ. αυριο γιατι δεν το'χω πρόχειρο τώρα.

Ο σκύλος πως είναι με τα άλλα σκυλιά? Αρσενικά, θυληκά? Θύμησε μου....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κango1,υπαρχουν πολλοι καλοθελητες στην πολυκατοικια και δε θελω να εχει προβλημα η αδερφη μου.Στο συμβολαιο σπιτιου που υπεγραψε το αναφερει ρητα οτι δε θα δεχτει σκυλια.
και από την στιγμή που το υπέργραψε η αδερφή σου, ο ιδιοκτητης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να το απαιτήσει..

Aπλά επειδή είναι για πολύ λίγες μέρες μπας και δεν το έπαιρνε χαμπάρι.., υπό αυτές οι συνθήκες όμως όντως μόνο κάποια πανσιόν.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
kopritis:Ναι,ναι!Καλα με τα θηλυκα δεν εχει θεμα,με τ' αρσενικα εχουν γινει καποια σκηνικα και τον αρπαξανε μικρο.Απο οταν ηρθαμε Χανια δεν εχουμε ερθει σε επαφη με αρσενικο μεγαλοσωμο παρα μονο με μικρα (με τα οποια δεν εχει προβλημα) και δεν μπορω να σου πω σιγουρα.
kango1:δεν το ριψοκινδυνευω. Δεν ειναι και μικρος να τον χωσουμε.Φαινεται ο κερατας!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
http://www.pallinikennels.gr/

Αν και εγώ δεν νομίζω η "απαγόρευση" να πιάνει και σκύλους-επισκέπτες στην πολυκατοικία.

Κι αν πιάνει, εγώ θα έκανα πως δεν το κατάλαβα.

Δεν είναι το ίδιοι με το να πάρει σκύλο η αδερφή σου.

Καλή επιτυχία πάντως (σε όλα!) !

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΟΚ. Ρωτάω γιατι οταν μπαίνει καινούριο σκυλι στο πάρκο, το τεστάρουν σιγά σιγά με άλλα σκυλιά, και παρουσία του ιδιοκτήτη. Οπότε θα πρεπει να φροντίσεις να έχεις κάποιο χρόνο αν είναι και να κανονίσεις να είναι ο Νίκος ο εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης του πάρκου εκεί εκείνη την ώρα καλύτερα. Συνήθως απαιτούν τις μια δυο πρωτες φορές που πάει ένας σκύλος στο πάρκο να είανι παρων κι ο ιδιοκτήτης, πριν τον αφήσει τελείως μόνο του. Μπορει φαντάζομαι πάντως να γίνει συνεννοηση. Θα σου πει ο ίδιος.
Πάντως αυτό που σου είπα για το ολη μέρα έξω, ισχύει για εύκολα και καλά κοινωνικοποιημένα σκυλιά, που μπορούν να συνυπάρχουν σχεδόν με όλα. Τα πιο προβληματικά/επιθετικά σκυλιά, που βγαίνουν σε συγκεκριμένα γκρούπ (αντίθετου φύλλου ή πολύ ήπιων σκυλιών) μπορεί να χρειαστεί να βγούν εναλλάξ, αν δεν υπάρχουν αρκετοί στίβοι για όλα (αν τύχει να μαζεύτούν περισσότερα απο 2-3 μαζί).

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σ' ευχαριστω Στελλιτσα...
Εννοειται θα παω και θα μεινω με το σκυλο μου όοοοσο χρειαστει.Για πεταμα τον εχω;Κι εγω πιστευω οτι θα πρεπει πρωτα να τον τσεκαρουμε.Πωπω!Ευχαριστω πολύ παιδιά!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
To είπα γιατι στην κανονική πανσιόν, πας, βλέπεις, αφήνεις το σκύλο και φεύγεις. Στο πάρκο είναι διαφορετικά γιατι τα σκυλιά μέσα στη μέρα είναι πολλά μαζί, οπότε υπάρχει μια διαδικασία για να τον αφήσεις. :) (Αντε μπορεί να σε δούμε κι όλας, μιας και δεν τα καταφέραμε στα Χανιά!)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
δηλαδη παιζει να μην τον δεχτουν;Μακαρι!Θα του κανω καλο να παιξει με αλλα σκυλια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οσα σου γράφει η kopritis για το πάρκο της Βάρης ισχύουν και για του Αμαρουσίου. Δεν είναι πανσιόν, απλώς εξυπηρετούν κάποιες καταστάσεις και υπό προυποθέσεις. Με την βασικότερη να περνάει καλά το σκυλί και να μην στρεσαριστεί. Αν πάτε Πέμπτη ίσως προλάβετε να τον αφήσετε για ΣΚ. Να έχετε οπωσδήποτε μαζί, το βιβλιάριό του. Αν το Μαρούσι, σας εξυπηρετεί καλύτερα, ευχαρίστως να βοηθήσουμε.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπον, σορυ για την καθυστέρηση. Το τηλ. του κάτω πάρκου (της Βάρης) είναι 210 9658555. Το κινητό του Νίκου είναι 6945 200416.
Για τις τιμές πρεπει να ρωτήσετε τον ίδιο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν