πονεμενη ιστορια (σοβαρο προβλημα με τα νεφρα )

masster

Member
18 Φεβρουαρίου 2009
9
0
Regensburg
www.carpaint.gr
Γεια σας παιδια.
Ειμαι νεο μελος στην πολυ καλη παρεα σας αλλα δυστυχως αργησα πολυ να το κανω αυτο.
Τωρα το σκυλακι μου ειναι πολυ αρωστο και ειχα την αναγκη να μοιραστω την πικρα μου με καποιους που θα καταλαβαιναν.
Να ειστε καλα.

masster

Member
18 Φεβρουαρίου 2009
9
0
Regensburg
www.carpaint.gr
Ναι ειναι πεκινουα 13 χρονων και τωρα παλι ερχομαι απο τον γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι η κατασταση ειναι μη αναστρεψημη.
Τωρα το εβαλα παλι στον ορο και περιμενω το θαυμα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ξέρεις... αν το σκυλάκι μας υποφέρει είναι εγωιστικό να το κρατάμε στη ζωή. Μας συντροφεύει τόσα χρόνια, πρέπει κι εμείς να κάνουμε αυτό που είναι σωστό για εκείνο, όσο κι αν μας πονάει. Δες κι άλλους γιατρούς, πάρε γνώμες. Αν πιστεύουν ότι η ευθανασία θα είναι λύτρωση για το μικρούλι, προχώρα και μην το αφήνεις να ταλαιπωρείται.

Αν είσαι καλός στα αγγλικά αυτό το άρθρο μπορεί να σε βοηθήσει:Θρηνώντας το χαμό ενός κατοικίδιου

masster

Member
18 Φεβρουαρίου 2009
9
0
Regensburg
www.carpaint.gr
Το ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ μας εφυγε.
Η καρδουλα του σταματησε στις 2 το μεσημερι και ο πονος ειναι αβασταχτος.
Την πρωτομαγια θα συμπληρωνε τα 13 χρονια
Παιδια συγνωμη δεν μπορω να συνεχισω

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λυπάμαι πολύ....:(:(:(
Να το θυμάστε και να χαμογελάτε με τις αναμνήσεις που απλόχερα σας χάρησε αυτά τα 13 χρόνια!!!!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
κουραγιο....να σκεφτεσαι τις καλες στιγμες κ οτι ηταν κριμα να ταλαιπωρειται αλλο...

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
δεν ειχα δει αυτη τη σελιδα, ειχα μεινει στη πρωτη... λυπαμαι...σιγουρα ηταν καλυτερα για εκεινη, δεν θα ταλαιπωρειται....

JOANNA

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2009
50
0
Καλως ηρθες.. το σκυλακι σου ειναι ηδη 13 ετων και εχει ερθει πλεον αυτη η θλιβερη ωρα που ερχεται για ολους τους ζωντανους οργανισμους... ετσι και αλλιως ποσο θα ζουσε? φαναταζεσαι να τον ειχες 20 χρονια η 30 και να σου πεθεναι μετα.. τι θα ηταν χειροτερο???

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Αγαπητέ masster,κουράγιο..
Είναι δυστυχώς κάτι που όλοι αντιμετωπίζουμε κάποια στιγμή όταν ο καλύτερός μας φίλος πλησιάζει στο τέλος της ζωής του..
Δε ξεχνάμε ποτέ όμως τις χαρές που μας έδωσε,τα καμώματά του,τη μουρίτσα που έπαιρνε όταν το μαλώναμε,τα μάτια του που τα έλεγαν όλα..
Με τον καιρό θα γίνει μια γλυκιά ανάμνηση κ όσο δύσκολο κ αν μπορεί να ακούγεται αυτό,θα σου πω να πάρεις ένα καινούριο σκύλο,να απαλύνει όσο γίνεται ο πόνος.
Κ πάλι κουράγιο..