πολλη τριχα...βιταμινες?

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Σταμάτα άμεσα το furminator και δώσε λάδι σολωμού (salmon oil) στο σκυλί σου.

Επίσης θα πρέπει να μάθεις να ζεις με την τρίχα. Σκύλο πήρες και όχι σαύρα...
Επισης Εviol ή ηλιελαιο που εχει βιταμινη Ε σε καθε γευμα!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ο δικος μου σκυλος οταν τον πηρα 2 μηνων και μεχρι να φτασει 4 και κατι δεν εχανε καθολου τριχα. Μετα αρχισε εντελως αποτομα να μαδαει παρα πολυ. Του εδωσα vetriderm (βιταμινες) μετα απο συσταση του κτηνιατρου μου και αρχισα και παραλληλα και το βουρτσισμα.Το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο. Σταματησε να χανει τριχα και το τριχωμα του γυαλιζει και ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Ακομα και τωρα που εχω σταματησει κανα μηνα δεν εχει αλλαξει και συνεχιζει να μην μαδαει. Τωρα πλεον τον βουρτσιζω 2 φορες την εβδομαδα με furminator.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Το Vetriderm εδωσα μεχρι που τελιωσαν οι ταμπλετες. Η δοσολογια ειναι 1-2 ταμπλετες ανα 10 κιλα. Εγω εδινα 3 ταμπλετες την ημερα μιας και ο Σολο ηταν 30 κιλα. Μου κρατησε κανα 20 ημερο. Νομιζω οτι εχει 60 ταμπλετες η συσκευασια.
Δεν ξερω αν οι 2 φορες την εβδομαδα ειναι πολυ συχνα αλλα δεν το βουρτσιζω πολυ ωρα. Ενα 5 λεπτο την φορα κανω.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δινω και εγω στην δικια μου vetriderm αλλα δεν ηξερα οτι μειωνει και την τριχοπτωση. Και
αναρωτιομουν γιατι δεν μαδαει! 5 λεπτα οντως δεν ειναι πολυ, απλα στο λεω γιατι εχει ειπωθει
οτι αφαιρει το υποστρωμα. Thanks!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ναι, το εχω υποψιν μου για το υποστρωμα και για αυτο δεν τον γδερνω τον κακομοιρη. Δεν τον βουρτσιζω με δυναμη (αλλωστε δεν του αρεσει και δεν καθετε) αλλα πολυ απαλα, ισα ισα να παιρνω τις νεκρες τριχες.

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
η hills μια χαρα τροφη δεν ειναι?... ποια να της δωσω? rico ποσο κανουν οι ταμπλετες που παιρνεις?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
η hills μια χαρα τροφη δεν ειναι?... ποια να της δωσω? rico ποσο κανουν οι ταμπλετες που παιρνεις?
Εχει περασει καιρος τωρα που τις εδωσα και δεν πολυθυμαμαι. Νομιζω γυρω στα 15 ευρω πανω κατω.