Με αφορμή την δική μου αχρηστοσύνη επί του θέματος και του γεγονότος ότι ορισμένοι από εσάς διαθέτουν άπειρες σχετικές εμπειρίες μπήκα στον πειρασμό να ξεκινήσω νέο thread.
Αν έχει δημιουργηθεί ήδη κάτι σχετικό στο φόρουμ παρακαλώ παραπέμψτε με εκεί,
Αν έχετε διάθεση και χρόνο , παρακαλώ γράψτε και μοιραστείτε
Λοιπόν , έχω τις εξής απορίες :
· Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με τα αδέσποτα ζώα , σε μία χώρα η οποία
από την μία έχει εμφανές το πρόβλημα του υπερπληθυσμού τους ,
από την άλλη ποτέ δεν παρείχε ερεθίσματα για παιδεία-φιλοζωία
· Ποιες ήταν οι πιο τρελές καταστάσεις που έχετε αντιμετωπίσει?
· Σε ποιο ακριβώς σημείο ξεκινήσατε να χτυπάτε τα κεφάλια σας στον τοίχο?
· Και πιο συγκεκριμένα: πώς κρίνετε έναν υποψήφιο νέο κηδεμόνα για πρώην αδέσποτο ζώο.?σε ποιο βαθμό μπορείτε να ελέγχετε την ευζωία του ζώου στη συνέχεια , χωρίς να γίνεστε ακραίοι ?
· Υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που να σας προειδοποιούν «εδώ θα έχεις γερό πρόβλημα» όσον αφορά την συμπεριφορά του ζώου προς υιοθεσία ή την ιδιοσυγκρασία του κάθε υποψήφιου σκυλογονιού?
· Χρήσιμες συμβουλές προς τον άπειρο φουκαρά ο οποίος μόλις ξεκινά να ασχολείται με τον εθελοντισμό και δεν έχει ιδέα σε τι πάει να μπλέξει?
Στα δύο τελευταία επειδή δεν τα διατυπώνω και εγώ καλά και μάλλον δεν βγάζουν νόημα , γράψτε ότι έχετε όρεξη.
· Α! και κάτι ακόμα : ποια είναι η ποιο αποτελεσματική τακτική για να πείσεις τον μπάρμπα σου τον μήτσουλα να αρχίσει να σκέφτεται? Πχ για να αρχίσει να αφιερώνει χρόνο στο άμοιρο το ζωντανό που κρατά φυλακισμένο στη αυλή του?
Αν έχει δημιουργηθεί ήδη κάτι σχετικό στο φόρουμ παρακαλώ παραπέμψτε με εκεί,
Αν έχετε διάθεση και χρόνο , παρακαλώ γράψτε και μοιραστείτε
Λοιπόν , έχω τις εξής απορίες :
· Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με τα αδέσποτα ζώα , σε μία χώρα η οποία
από την μία έχει εμφανές το πρόβλημα του υπερπληθυσμού τους ,
από την άλλη ποτέ δεν παρείχε ερεθίσματα για παιδεία-φιλοζωία
· Ποιες ήταν οι πιο τρελές καταστάσεις που έχετε αντιμετωπίσει?
· Σε ποιο ακριβώς σημείο ξεκινήσατε να χτυπάτε τα κεφάλια σας στον τοίχο?
· Και πιο συγκεκριμένα: πώς κρίνετε έναν υποψήφιο νέο κηδεμόνα για πρώην αδέσποτο ζώο.?σε ποιο βαθμό μπορείτε να ελέγχετε την ευζωία του ζώου στη συνέχεια , χωρίς να γίνεστε ακραίοι ?
· Υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που να σας προειδοποιούν «εδώ θα έχεις γερό πρόβλημα» όσον αφορά την συμπεριφορά του ζώου προς υιοθεσία ή την ιδιοσυγκρασία του κάθε υποψήφιου σκυλογονιού?
· Χρήσιμες συμβουλές προς τον άπειρο φουκαρά ο οποίος μόλις ξεκινά να ασχολείται με τον εθελοντισμό και δεν έχει ιδέα σε τι πάει να μπλέξει?
Στα δύο τελευταία επειδή δεν τα διατυπώνω και εγώ καλά και μάλλον δεν βγάζουν νόημα , γράψτε ότι έχετε όρεξη.
· Α! και κάτι ακόμα : ποια είναι η ποιο αποτελεσματική τακτική για να πείσεις τον μπάρμπα σου τον μήτσουλα να αρχίσει να σκέφτεται? Πχ για να αρχίσει να αφιερώνει χρόνο στο άμοιρο το ζωντανό που κρατά φυλακισμένο στη αυλή του?