Πέρα από το να καμαρώνουμε τις ξερολιθιές μας?Οι κυκλαδίτες με τις αμέτρητες ξερολιθιές τι να μπορούν να κάνουν άραγε....
παντως εγω αν θελετε νοικιαζω τις κοτες τις μανας μου...δεχομαστε προσφορες![]()
εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!2-3 κότες για Καλαμάτα για 3 βδομάδες παρακαλώ!
ναι,αλλα αν τις νοικιαζεις για λιγο σε πολλους...θα εχεις κερδος.Α και τα αυγα δικα μου ετσι?αντε μπραβο!τις κοτες δεν τις νοικιαζουν ρε!!!!!τις πουλανε!!!!!χχαχαχα!!!!!αν γεννησουν θα εχεις χασουρα!
Nαι... θα στα στέλνω με κούριερ κάθε πρωί...ναι,αλλα αν τις νοικιαζεις για λιγο σε πολλους...θα εχεις κερδος.Α και τα αυγα δικα μου ετσι?αντε μπραβο!
θα μπορουσες να τα πουλας στην Αθηνα,να βγει και κανα φραγκο...γιατι ετσι οπως παμε εκει θα ψοφησετε τις πεινας πρωτοι πρωτοι.Nαι... θα στα στέλνω με κούριερ κάθε πρωί...![]()
ρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...χαχα!κατσε να κανουν κανα αυγο....οχι αυγο δεν θα παρεις...μετα απο λιγο καιρο θα σου νοικιαζουμε εμεις κοτες,επιλεκτικης φυσικα εκτροφεις κ διασταυρωσης με αετο!!τετοια κοτοπουλα δεν θα εχεις ξαναδει κ φυσικα κανουν κ για φυλακες!
τουλαχιστον πηγε μια και εξω...η μαλλον μπαμ και κατω, ονομα και πραμα!Δηλαδή η κότα γλίτωσε από το φίδι και πήγε από δίκανο; Οποιου του μέλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει, ε;![]()