πετσοπάς ΒΥΒ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Για λόγους ευνόητους δεν θα πω ονόματα και δ/σεις, εάν θα μπορούσα να κάνω κάτι όμως θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν και νομίζω ότι δεν μπορώ.
¨Εχουμε πολύ κοντά στο σπίτι μου ένα πετ σοπ που πότε πότε φέρνει κουτάβια. Ο τύπος ήταν και συμμαθητής της κολλητής μου οπότε ένα γεια το λέμε. Μια μέρα ειδε τον Ελβις γιατί περνούσαμε μπροστά από το μαγαζί του και πιάσαμε την κουβέντα, από που τον πήρα, αν θα τον πάω σε εκθέσεις κλπ κλπ
Άρχισα λοιπον και εγώ να τον ρωτάω από που πήρε έναν βερνάρδου που έχει αποκτήσει πρόσφατα (αφελής ερώτηση αφού συνεργάζεται με byb και εισάγει και από puppy mills) και μου λέει ότι τον πήρε για συγκεκριμένο λόγο, και δυστυχώς δεν είναι η διάσωση στα χιόνια.
Θέλει λέει να τον ζευγαρώσει με μια φυλή που δεν θυμάμαι τώρα, να βγάλει σκυλάκια καλά με τα παιδιά όπως του αγιου βερνάρδου αλλά και φύλακες όπως η άλλη φυλή...Σκηνές φρίκης περνούσαν από τα μάτια μου όσο μου μιλούσε, ότι τον καρύδωνα κλπ κλπ.
Τελικά γίναμε μπίλιες γιατί είχε κάτι χελώνες σε άθλιες συνθήκες και του έκανα καταγγελία για αυτές και δεν μιλάμε πια.
Η ερώτηση προς εσάς είναι, αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ανενόχλητος ότι θέλει και να πουλάει σε ηλίθιους ( ποιός σοβαρός θα πάρει από αυτον) τα φρακενστάιν που δημιουργεί και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να σταματήσει;

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Τελικά γίναμε μπίλιες γιατί είχε κάτι χελώνες σε άθλιες συνθήκες και του έκανα καταγγελία για αυτές και δεν μιλάμε πια.
που την εκανες την καταγγελια??

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρη, ότι ο νόμος λέει ότι μπορεί να κάνει κανείς εκτροφή μόνον αν έχει άδεια εκτροφείου. Φαντάζομαι ότι το μπακγιαρντμπριντεράδικο αυτό δεν έχει άδεια, οπότε κάνε του καταγγελία. Μόνο μάθε τι ακριβώς στοιχεία μπορείς να προσκομίσεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
που την εκανες την καταγγελια??
Την χελώνα την είχε σε ένα κλουβί πουλιών, όταν τον ρώτησα λοιπόν γιατί την έχει έτσι μου είπε ότι περιμενει το ενυδρείο και ότι του την έχουν δώσει από το αττικό πάρκο. Πήρα το αττικό πάρκο, τους το είπα, μου είπαν ότι δεν δίνουν σε καμμία περίπτωση ζώα κράτησαν τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι θα το ερευνήσουν. Από εκεί και περα δεν το έψαξα περαιτέρω.

Νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρη, ότι ο νόμος λέει ότι μπορεί να κάνει κανείς εκτροφή μόνον αν έχει άδεια εκτροφείου. Φαντάζομαι ότι το μπακγιαρντμπριντεράδικο αυτό δεν έχει άδεια, οπότε κάνε του καταγγελία. Μόνο μάθε τι ακριβώς στοιχεία μπορείς να προσκομίσεις.
Ξέρει κανείς αν πρέπει να έχεις άδεια εκτροφείου για να κάνεις εκτροφή στην Ελλάδα;