περιεργη συμπεριφορα ...

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
παιδια το θεμα τελικα δεν το εχουν οι ιδιοκτητες αλλα οι κτηνιατροι. συζητωντας με μια φιλη μου , μ ειπε οτι θα ζευγαρωσει τον δικο της γιατι ο κτηνιατρος της θηλυκιας της ειπε οτι πρεπει να κανει μια γεννα πριν την στειρωση... με τετοιες μ@@ς ποιος φταιει μετα???
Συμφωνώ κ το έχω ακούσει κ εγώ από κτηνίατρο, για την Άλμπα..
Από εκεί κ πέρα, όμως.. είναι κ λίγο στο δικό μας μυαλό να το ψάχνουμε.. Εννοώ, ότι ακόμα κ για πιο απλά (??) ενδεχομένως θέματα, συμβουλεύομαστε 2 και 3 γιατρούς.. για μία γέννα.. δεν θα το κάνουμε;;;

Ζούμε σε μια εποχή που δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορούμε απλά μέσω του internet να κάνουμε search για τα πάντα, κυριολεκτικά..!!Κ από εκεί κ πέρα, υπάρχουν κ άλλοι γιατροί, βιβλία κ άλλοι πολλοί τρόποι..
Εγώ.. αν δεν ήξερα.. ( κ ξέρω γιατί είχαμε πάντα σκυλιά στην οικογένεια κ όλα μας τα θυληκά πάντα τα στειρώναμε.. με θυμάμαι μικρή να ρωτάω το μπαμπά μου αν το σκυλάκι μας θα κάνει κ άλλα..κ να μου εξηγεί..)αν δεν ήξερα, λοιπόν..θα σκεφτόμουν όλα αυτά τα παρατημένα σκυλάκια.. κ θα παραξενευόμουν.. κ μετά θα έψαχνα..

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
ψαχνει αυτος που ενδιαφερεται οχι ολοι!!!
Μα ναι..συμφωνώ απόλυτα..
Αλλά αυτός που δεν θα ψάξει αυτό, τότε δεν θα ψάξει για πολλά πράγματα..
κατ'εμέ αυτός δεν πρέπει καν να έχει σκύλο..!!
(αλλά οκ..αυτό είναι άλλο θέμα..)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τι το διαφορετικο εχουν δηλαδη και θελετε να τα ζευγαρωσετε...??? το ενα ειναι τσιουαουα και το αλλο πιτμπουλ...???/ ==))

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χαχαχαχαχα σε διαβεβαιω πως υπαρχει και τετοιο το ειδε χτες το αγορι μ και ρωτησε απο περιεργεια..ειναι διασταυρωση αυτων των δυο που ανεφερες

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
χαχαχαχαχα σε διαβεβαιω πως υπαρχει και τετοιο το ειδε χτες το αγορι μ και ρωτησε απο περιεργεια..ειναι διασταυρωση αυτων των δυο που ανεφερες
εγκληματικο και πολυ λυπηρο. τσιουαουα με πιτμπουλ? αν εχουν τον Θεο τους!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
εγκληματικο και πολυ λυπηρο. τσιουαουα με πιτμπουλ? αν εχουν τον Θεο τους!
θα σκεφτηκαν να μιμηθουν τον ντομπερμαν που ζευγαρωνε πινσερ με βαιμαρανερ (οκ,περιπου...χιουμορ)

ωπα ωπα .. για ηρεμιστε λιγο ..
1ον ηδη εχω "σωσει" ( που ουτε καν θα το εθετα ετσι ) οχι ενα αλλα περισσοτερα σκυλακια και οχι μονο το δικο μου που ετυχε να το παρω μαζι , αλλα με το τροπο μου , εχω βοηθησει αρκετα.
2ον ειπα οτι υπαρχουν ηδη τα ατομα που θα ηθελαν καποιο κουταβι απο τη μιξη των 2 αυτων σκυλιων , για διαφορους λογους (μεγεθος,χαρακτηρας κτλ)
3ον , εστω και ενα κουταβι να επροκειτο να μεινει στο δρομο , προφανως και δεν θα το αφηνα
και τελος παντων δεν ειπαμε οτι θα γινει οπωςδηποτε , ειπαμε απλα οτι το σκεφτεται το παλικαρι που εχει το θυληκο ( γτ εφοσον δεν θελει να το στειρωσει - για δικους του λογους - ) του ειπε ο γιατρος του οτι ειναι καλο ( που επισης δεν ξερω αν ισχυει - γιατρος του το ειπε- )
και για να κλεισει το θεμα , σας ευχαριστω οσους προσπαθησατε να λυσετε το θεμα μου.
1) ταισμα? δεν εσωσες τπτ...ψευδαισθηση...παραταση εδωσες...
2) σε αυτο μεγεθος υπαρχουν απειρα...παρα πολλα...εδω ενα ελαχιστο δειγμα...οσο για το χαρακτηρα...θεμα σκυλογονιου ειναι......αυτα που ταιζεις δεν τα θελει κανεις???
3)θα με ενδιεφερε παααααρα πολυ...μα παααρα πολυ να μαθω το ονομα του κτηνιατρου...εστω και με π.μ.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Steliosnvp δεν μπορει απλα να κλεισει ετσι το θεμα.

Εχεις ενα σκυλακι που ουτε ξερεις απο τι επιμιξιες προερχεται, θελεις να το ζευγαρωσεις με αλλο σκυλακι αναλογων προσοντων για να παρεις τι ακριβως? Κατι που θα εχει λιγο απο ολα των 2 σκυλων και των προγονων του. Δηλαδη εναν τυχαιο συνδυασμο που η μονη σταθερα που θα σας δωσει θα ειναι το μεγεθος. Σκυλια αναλογου μεγεθους ομως μπορεις να βρεις ενα σωρο σε καταφυγια οπως σου ειπαν και ολοι οι προηγουμενοι. Οπως και οι υπολοιποι μελλοντικοι σκυλογονεις που ενδιαφερονται για τα πιθανια κουταβια δικης σας γεννας.

Ο φιλος σου εχει σκεφτει το κοστος ψυχικο και οικονομικο μιας γεννας? Ειναι ετοιμος να αναλαβει εως τους 2 μηνες τον αγνωστο αριθμο κουταβιων που θα προκυψουν. Να φροντισει κατοπιν τα σκυλακια να βρεθουν σε χερια ανθρωπων που θα τα φροντισουν σωστα για το υπολοιπο της ζωης τους, και να ειναι ετοιμος να κρατησει κουταβια που οι αποφασισμενοι μεχρι προτινος ιδιοκτητες θα αποφασισουν τελευταια στιγμη οτι δεν τα θελουν?

Εσυ εισαι ετοιμος αφου ζευγαρωσεις τον αρσενικο σου να τον βλεπεις να σεληνιαζεται σε καθε οιστρο θυληκιας? Ή απλα θα συνεχισεις να τον ζευγαρωνεις απο δω και περα?

Αν ενας ευαισθητοποιημενος ανθρωπος που σωζει ανεπιθυμητα κουταβια, δεν καταλαβαινει οτι διαιωνιζει το προβλημα με την αναπαραγωγη τους, τι θα επρεπε να περιμενουμε απο τους υπολοιπους?

Δεν θελω να βιαστεις να συμφωνησεις για να μας ξεφορτωθεις. Αν παλι θες να διαφωνησεις εδω ειμαστε να σου απαντησουμε σε καθε γιατι που προκυπτει μεχρι να σου λυθουν ολες οι αποριες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul