Συμφωνώ κ το έχω ακούσει κ εγώ από κτηνίατρο, για την Άλμπα..παιδια το θεμα τελικα δεν το εχουν οι ιδιοκτητες αλλα οι κτηνιατροι. συζητωντας με μια φιλη μου , μ ειπε οτι θα ζευγαρωσει τον δικο της γιατι ο κτηνιατρος της θηλυκιας της ειπε οτι πρεπει να κανει μια γεννα πριν την στειρωση... με τετοιες μ@@ς ποιος φταιει μετα???
Από εκεί κ πέρα, όμως.. είναι κ λίγο στο δικό μας μυαλό να το ψάχνουμε.. Εννοώ, ότι ακόμα κ για πιο απλά (??) ενδεχομένως θέματα, συμβουλεύομαστε 2 και 3 γιατρούς.. για μία γέννα.. δεν θα το κάνουμε;;;
Ζούμε σε μια εποχή που δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορούμε απλά μέσω του internet να κάνουμε search για τα πάντα, κυριολεκτικά..!!Κ από εκεί κ πέρα, υπάρχουν κ άλλοι γιατροί, βιβλία κ άλλοι πολλοί τρόποι..
Εγώ.. αν δεν ήξερα.. ( κ ξέρω γιατί είχαμε πάντα σκυλιά στην οικογένεια κ όλα μας τα θυληκά πάντα τα στειρώναμε.. με θυμάμαι μικρή να ρωτάω το μπαμπά μου αν το σκυλάκι μας θα κάνει κ άλλα..κ να μου εξηγεί..)αν δεν ήξερα, λοιπόν..θα σκεφτόμουν όλα αυτά τα παρατημένα σκυλάκια.. κ θα παραξενευόμουν.. κ μετά θα έψαχνα..