περη ξηρας τροφης...

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
καλησπερα σε ολους..
εχω εναν μολωσο(μεγαλο δανο) 9 μηνων και εδω κ 7 μηνες του δινω την NUTRIX ιταλικης προελευσεως,super premium κ τα ρεστα,με κοτοπουλο.(7μιση κιλα-20ευρα)
εμπιστευομενος τον εκτροφεα που τον πηρα.
δεν ειχα ιδιετερο θεμα μεχρι πριν 2 μηνες που ειχαμε ανοιχτοχρωμα κ μαλακα κακακια..επειδη ειναι το πρωτο μου σκυλι δεν ηξερα κ πολλα για τις τροφες κ μπορω να πω οτι ψαχνωντας εχω μπερδευτει με την τεραστια ποικιλια..
στο ψητο τωρα...πια τροφη προτινετε για μεγαλοσωμα παντα σκυλια??της ταξεως περιπου 15κιλα 60ευρα??
ευχαριστω εκ των προτερων...

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
με 60 ευρω το μηνα κανεις διατροφη μπαρφ σουπερ.

σιγουρα πιο ποιοτικη τροφη απο τα στραγαλια των τσουβαλιων και κοπρανα / αερια ελαχιστα.

να υποθεσω οτι αν τον εχεις μεσα μαζι σου κοιμασε με ανοιχτα παραθυρα..........

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν επί 5 ολόκληρους μήνες την έτρωγε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, πώς είσαι σίγουρος ότι φταίει η τροφή για την αλλαγή στα κόπρανα?
Στη θέση σου πριν αλλάξω τροφή θα έκανα πρώτα μια συζήτηση με τον εκτροφέα και άλλη μια με τον γιατρό.
Α! Και μια ακόμα με τυχόν άλλα μέλη της οικογένειας για να σιγουρευτώ ότι δεν τον ταίζουν με άσχετα μεζεδάκια.

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Τον έχεις μέσα στο σπίτι ή σε αυλή?
Εμένα ο δικός μου, που τον έχω στην αυλή ελεύθερο, όταν κάνει κακάκια ανοιχτόχρωμα, σίγουρα σε αυτά υπάρχουν και χόρτα που τρώει από την αυλή...

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
Αν επί 5 ολόκληρους μήνες την έτρωγε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, πώς είσαι σίγουρος ότι φταίει η τροφή για την αλλαγή στα κόπρανα?
Στη θέση σου πριν αλλάξω τροφή θα έκανα πρώτα μια συζήτηση με τον εκτροφέα και άλλη μια με τον γιατρό.
Α! Και μια ακόμα με τυχόν άλλα μέλη της οικογένειας για να σιγουρευτώ ότι δεν τον ταίζουν με άσχετα μεζεδάκια.
εχεις δικαιο ξοτικουλι αλλα αρρωστος δεν ειναι,κανεις αλλος δεν του δινει κατι οποτε τποθετω οτι θα φταιει η τροφη γιατι κ μεταξυ μασ αυτην την nutrix πιοιοσ την ξερει????

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
Τον έχεις μέσα στο σπίτι ή σε αυλή?

τον εχω μεσα στο σπιτι,μπαλκονι κτλ.οποτε μαλλον δεν θα φταιει αυτο..
γιατι κ στην βολτα του δεν πολυ τρωει χορτα.