Μεγάλων αντρών Promithea ... μάθε λοιπόν ότι Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Denis - Rottie - Lone wolf για τους νέους moderators ήταν:
Oscar
Sir-Elric
Chloe
Rottie
lone wolf (με τον λογαριασμό της οποίας θα έκανε χαμαλοδουλειά και ο Denis)
kopritis
Teobullmastiff
και
Denis (μόνο στο rottweiler subforum)
Promitheas (μόνο στο dogo subforum)
Γνώμη την οποία καταθέσαμε μετά από παράκληση του admin του forum (ποιός είναι αυτός άραγε?) και χωρίς να μας πεί ότι η γνώμη που μας ζητείται είναι για mods πρός αντικατάστασή μας, θέση που ίσως συζητούσαμε (εγώ είχα καταθέσει ήδη την παραίτησή μου από φανερός mod) ενώ ΟΛΟΙ δούλευαν κρυφά 2 χρόνια, οποία λοιπόν "εξουσία" αναζητάτε εν μέσω 5-6ώρου συμμαζέματος και ποιά "αίσθηση ιδιοκτησίας" αναφέρετε ... αμέσως μόλις έγινε αυτό παυτήκαμε όλοι από mods σβήστηκαν όλες οι συζήτήσεις (αντίγραφα των οποίων φυσικά υπάρχουν) και ενημερώθηκαν οι καινούριοι mods ότι φύγαμε επειδή θεωρήσαμε το forum ιδιοκτησία μας και επειδή δεν επιθυμούσαμε καινούριους mods ... (αντίγραφα των συζητήσεων αυτών επίσης υπάρχουν) ...
Η πολύ έξυπνη (και ικανότατη στην χρήση του λόγου) διαχείριση αυτού του forum λοιπόν δεν είναι καθόλου μεγάλος άντρας ... επειδή εγώ είμαι, και είμαι επίσης επαγγελματίας στις συναναστροφές μου αρνούμαι ΦΥΣΙΚΑ μετά από αυτά να καταθέτω γνώση, κόπο και άποψη στο ΤΙΠΟΤΑ ... απλά όπως είπα και πρίν ένα forum είναι οι άνθρωποι, εδώ δεν είμαι κάν σίγουρος αν πρόκειται άντρα, γυναίκα ή για μιά εταιρία, και μάλιστα μία εταιρία διαφορετικών συμφερόντων από εμένα.
ΛΥΠΑΜΑΙ για το σημείο που έχουμε φτάσει, πάλι δεν έχω επιλογή όμως ... όταν χαρακτηρίζομαι δημόσιος υπάλληλος (που πληρώνεται και δεν κάνει τίποτα) ενώ έκανα πολλά και δεν πληρώθηκα ούτε "πληρώθηκα" ποτέ.