πειτε μου τη γνωμη σας

maria_alex92

New Member
8 Αυγούστου 2008
1
0
μολις χθες, πηρα δωρο σκυλακι μαλτεζακι απο τον ανδρα μου και απο τοτε εχω χασει την ησυχια μου...εχω σκυλο τα τελευταια πεντε χρονια τον οποιο τον φροντιζει η μητερα μου γιατι αναγνωριζει αυτη σαν αφεντικο και μεχρι τωρα παντα ελεγα γιατι δεν τον πηρα εγω απο την αρχη και γενικως δυσανασχετουσα. τωρα ομως που ο νεος σκυλος ειναι υπο την επιβλεψη μου εχω πανικοβληθει για το τι πρεπει να κανω και αν θα τα καταφερω και ολο σκεφτομαι οτι μαλλον θα καταληξω να τον δωσω. σημειωτεον οτι λατρευω τα σκυλια και δεν περιμενα ποτε απο μενα αυτη την αντιδραση. το εχει ισως ζησει και καποιος αλλος να μοιραστει την εμπειρια μαζι μου?:confused:

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Καταρχήν το ότι ανησυχείς και προβληματίζεσε είναι θετικό γιατί δείχνει ότι είσαι υπεύθυνη. Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο αυτούς που παίρνουν ζώα ελαφρά τη καρδία. Βέβαια το ότι σκέφτεσαι από την πρώτη κιόλας μέρα ότι θα καταλήξεις να το δώσεις, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ηρέμησε, ενημερώσου όσο μπορείς για όλα τα θέματα που σε απασχολούν και από όλες τις πηγές (κτηνίατρος, φόρουμ, εκτροφέας? κλπ) και να δεις ότι όλα θα πάνε καλά. :)

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
καταρχην ητανε λαθος κινηση του φιλου σου. τα σκυλια δεν ειναι για δωρο ειναι ψυχες κ οχι λουτρινα.η αγορα ενος σκυλου πρεπει να γινεται κατω απο ωριμη σκεψη.αφτο που σου προτινω ειναι να βαλεις τα πραγματα κατω να δεις αν μπωρεις να ανταπεξελθεις στις απαιτησεις του σκυλου.(χρονος-χρημα-κ.λ.π)

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
Πέρασα το ίδιο όταν ο άντρας μου αγάπησε και μάζεψε τη Λήτρα απο το δρόμο.Υπήχαν στιγμές τις πρώτες μέρες που βλέποντας το σπίτι κόλαση...το σκυλί απείθαρχο ...το γαύγισμα κ.λ.π.που ήθελα να φύγω ή να κόψω τις φλέβες μου.Τώρα, 2,5 μήνες μετά δεν την αλλάζω με τίποτα.Είναι το φιλαράκι μου και μέλος της οικογένειας :).Διάβασε, σκέψου, άκου και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις .Υπομονή.....

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
από χτες ως σήμερα είναι λίγος καιρός.και γω όταν είχα βρει την ηρώ κουτάβι έλεγα ότι θα την δώσω αλλά βλέποντας την όλη μέρα δίπλα μου την αγάπησα! τώρα, η ηρώ λιάζεται όλη μέρα στο γρασίδι και όταν μας βλέπει, τρελαίνεται από την χαρά της..:)
η αλήθεια είναι ότι το κουτάβι είναι σαν μικρό παιδί.αν έχεις παιδί, τότε ξέρεις περίπου πως θα είναι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν