πεθανε το σκυλι μου

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το σκυλακι σου εφυγε στα βαθεια γεραματα εκανε το κυκλο του δεν εφυγε απο την ασθενεια αλλα απο το γηρας,,,, θα το θυμασαι με αγαπη και νοσταλγια και σιγα σιγα θα γινει μια γλυκεια αναμνηση.... εμεις ζουμε πολυ περισοτερο απο τα σκυλια μας οποτε στη ζωη μας θα εχουμε αρκετες λυπες αλλα και χαρες απο τα πριν τα τωρινα και τα επομενα .......

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.587
Athens
Καλό της ταξίδι...
Είναι από τα τυχερά σκυλιά που έφτασαν σε αυτή την ηλικία...

klerh

Member
12 Δεκεμβρίου 2012
9
0
παιδια τι να πω ... τελικα υπαρχουν πολλοι δεν ειμαι μονη. σας ευχαριστω πολυ ολους μαζι και καθε εναν ξεχοριστα για τα λογια σας

klerh

Member
12 Δεκεμβρίου 2012
9
0
θα ηρεμησει το σκυλακι.
εχω δει σκυλι με καρκινο , ενος κουμπαρου μου. ειναι 9 χρονων και το ειδα πως εχει παραμορφωθεί.

ο περιγυρος σου δε θα καταλαβει ποτε, ουτε τη χαρα αλλα ουτε και τη λυπη σου.

εγω εχθες εκανα τσιγαρο με τη γυναικα μου στο μπαλκονι και μ ακολουθησε ο Διας. της καναμε τα κολπακια μας, σηκω, κατσε, μεινε, ξαπλα και εγω γελουσα σα χαζος που με ακουγε. εκεινη γελουσε που μ εβλεπε ετσι και πεταει το καρφι της.....΄΄αν σε ακουγαν και τα παιδια σου ετσι, καλα θα ηταν΄΄... οποτε klerh, μη περιμενεις...
το ξερω εχεις δικιο αυτου του τυπου τα σχολια τα βαρεθηκα και εμαθα να μην δινω σημασια στα συναισθηματα μου δεν εβαζα κριτη ποτε. ευτυχως να λες που εχω και αλλο σκυλακι αλλα και αυτο ειναι 12 χρονων οποτε οσο σκεφτομε τι θα περασω ξανα αστα......

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καλό του ταξίδι..
Στα σκυλιά δεν χρειάζεται να ευχηθείς να συγχωρεθούν γιατί είναι αγνές και αθώες ψυχές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi