πεθανε το σκυλι μου

klerh

Member
12 Δεκεμβρίου 2012
9
0
ηταν ενα rotwailler 15 χρονων αλλα στην ουσια το κοριτσι μου ηταν προβατο το ειχα μεσα στο σπιτι μαζι μου 15 χρονια. ειχε καρκινο ειχε σχεδον παραμωρφοθη το σωμα του απο τους ογκους ηταν πολυ δυσκολη μερα η χτεσινη...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
15 χρονών αφού πήγε, ήταν από τις τυχερές.

Αν της προσέφερες όμορφη κι ευτυχισμένη ζωή, να είσαι σίγουρη ότι θα σε θυμάται για πάντα :)

Καλό ταξίδι στη μικρή σου.

klerh

Member
12 Δεκεμβρίου 2012
9
0
15 χρονών αφού πήγε, ήταν από τις τυχερές.

Αν της προσέφερες όμορφη κι ευτυχισμένη ζωή, να είσαι σίγουρη ότι θα σε θυμάται για πάντα :)

Καλό ταξίδι στη μικρή σου.
αυτο μου ελεγε και ο γιατρος 15 χρονων rod δεν ειχε ξαναδη και επισης μου εκανε και πλακα γιατι το πηγενα για να του κοβη τα νυχια και μου ελεγε οτι σε rod δεν ειχε κσανακοψη νυχια ποτε

klerh

Member
12 Δεκεμβρίου 2012
9
0
σας ευχαριστω πολυ για τα λογια σας μου κανουν καλο . το θεμα οσο αφορα των περιγυρο δεν καταλαβενουν πως νιοθω και αυτος ειναι ο λογος που μπηκα εδω

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Να εισαι σιγουρη οτι εδω σε καταλαβαινουμε ολοι!

Ησυχασε το κοριτσι σου. Καλο ταξιδι να εχει. Και καλο κουραγιο σε σενα. Να σκεφτεσαι οτι της προσφερες μια ομορφη ζωη κι εφυγε ευτυχισμενη!

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
σας ευχαριστω πολυ για τα λογια σας μου κανουν καλο . το θεμα οσο αφορα των περιγυρο δεν καταλαβενουν πως νιοθω και αυτος ειναι ο λογος που μπηκα εδω
θα ηρεμησει το σκυλακι.
εχω δει σκυλι με καρκινο , ενος κουμπαρου μου. ειναι 9 χρονων και το ειδα πως εχει παραμορφωθεί.

ο περιγυρος σου δε θα καταλαβει ποτε, ουτε τη χαρα αλλα ουτε και τη λυπη σου.

εγω εχθες εκανα τσιγαρο με τη γυναικα μου στο μπαλκονι και μ ακολουθησε ο Διας. της καναμε τα κολπακια μας, σηκω, κατσε, μεινε, ξαπλα και εγω γελουσα σα χαζος που με ακουγε. εκεινη γελουσε που μ εβλεπε ετσι και πεταει το καρφι της.....΄΄αν σε ακουγαν και τα παιδια σου ετσι, καλα θα ηταν΄΄... οποτε klerh, μη περιμενεις...

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Καλό ταξίδι στο κορίτσι σου. Κουράγιο σε εσένα, έζησε πλήρη ζωή και αυτό είναι μια παρηγορια. Και εγώ έχασα το ντοπερμανακι μου στις αρχές του χρόνου στην ίδια ηλικία. Μια ζωή ολόκληρη.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

chris1981

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2012
52
1
ιωαννινα
Κρατα ολες της αναμνησεις μεσα σου για παντα,ξερω τον πονο που νιωθεις πολυ καλα και εγω οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα....να την εχεις παντα στη θεση που της αξιζει μεσα στην καρδια σου,καλο κουραγιο και απο μενα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Κουράγιο.. Λυπάμαι πολύ... Όπως είπαν και οι υπόλοιποι να σκέφτεσαι ότι έφυγε πλήρης ημερών και έζησε μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi