παρενέργειες nutri-cal?

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
λοιπόν... συνεχίζω βάσει των προηγουμένων...

σιγουρα δε φταίει το nutrical.. και όρεξη έχει και έχει βάλει λίγο κρέας πάνω της..

τις πρώτες μερες επαναφέραμε το crate για τη μισή / μια ώρα που θα λείψω. Το αφήσαμε για 2-3 μέρες και το εξαφανίσαμε πάλι... με το που γυρίσαμε στο κρεβατάκι της, ΚΥΡΙΑ η δικιά σου... Αγγελος! οπου την άφηνα, εκει την έβρισκα. Ωσπου χτες φύγαμε για 20 λεπτά...

πάλι ναρκοπέδιο το σπίτι... φτου κ απο την αρχή... λέω οκ... απο το πρωί crate πάλι.. και κατά τις 7 με ξυπναει ο φίλος μου "σήκω και ανέλαβε γιατί δε θα καταφέρω να αντιδράσω ήρεμα εγώ.."
οτι κ να πω είναι λίγο... ο κακός χαμός και στη μέση η Κιλλα να ροχαλίζει... ξεθεώθηκε το πουλάκι μου βλέπετε!!!

τι να κάνω? δε θέλω να την περιορίζω στο crate την ώρα του ύπνου μας και ποτέ πριν δεν είχε κάνει τέτοιες ζημιές οσο είμαστε μέσα στο σπίτι..

καμιά ιδέα?? εκπέμπω s.o.s. δε τίθεται θέμα εκτόνωσης, βγαίνει πάνω απο 4-5 βόλτες την ημέρα και οι 2 διαρκούν πάνω απο μια ώρα η καθεμία...

Last edited:

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Εστιαση στην κακη ή λαθος συμπεριφορα.

Εχουμε συχνα την ταση να ασχολουμαστε με τα σκυλια μονο όταν κανουν ζημιες ή φασαρια, ενώ όταν είναι φρονιμα και υπακουα τα αγνοουμε.
Ετσι όμως το προβλημα επιδεινωνεται γιατι ο σκυλος βλέπει ότι τραβαει την προσοχή μας μονο με αυτές τις συμπεριφορες.
Αυτό; Παίζει να ισχύει στην περίπτωσή σας;

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
παντως αν δεν κανω λαθος, η νουτρικαλ εκτος οτι απο την ορεξη για φαγητο, κανει το σκυλι πιο δραστηριο. καπου το διαβασα προσφατα που εψαχνα για τη μικρη βιταμινη κ κατι για την ορεξη. Δες μηπως το λεει το σωληναρακι κι ολας.

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
@ evelyna: το γνωρίζω και αρχικά το είχα αποδώσει εκεί, αλλά δε γίνεται να επηρεάζει περιστασιακά.... χτες, πριν διαλύσει το σπίτι είχαμε βγει βραδυνή βόλτα που διήρκεσε μιάμιση ώρα....

@Siouxsie: αυτό το διάστημα δεν έχω άλλες υποχρεώσεις, ούτε δουλειά. Απο τότε που πήραμε τη μικρή, η μόνη μου ασχολία είναι αυτή. Μέχρι το μεσημέρι είμαστε οι δυο μας και μετά οι τρείς μας. Δεν εννοώ απλά πως συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο αλλά ασχολούμαστε μαζί της. Χάδια, αγκαλιές, βόλτες, παιχνίδια.

ειλικρινά δε ξέρω τι να πώ.. απλά στεναχωριέμαι γιατί νιώθω ότι κάτι θέλει να μου πει με τη συμπεριφορά της και δε μπορώ να καταλάβω τι ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97