Τι είδους μπελά θα έβρισκες, αν έκανες μύνηση;
Καλησπερα Mareco,
θα εμπενα απλα σε μια διακασια στην οποια δεν θα εβρισκα καποιο δικαιο. δεν ειδα καποιον να χτυπα το ζωο. ουτε ηταν δεμενο και υποσιτισμενο πχ. καταλαβες?
το σκυλι εν τελη δεν ανηκει σε αυτους που το ειχαν στο μπαλκονι οποτε ουσιαστικα εκεινοι το βοηθουσαν εστω και με λαθος τροπο. οποτε αυτοι εκαναν "καλο". το να τους τρεξω δικαστηκα με δικα μου εξοδα για κατι το οποιο δεν ηταν οπως φαινοταν δικος μου μπελας δε θα ηταν μετα? κανοντας λοιπον μηνυση μη γνωριζοντας ακριβως τι συμβαινει με το ζωο θα ξεκινουσα εναν πολεμο που θα χτυπουσε μετα εις βαρους μου σαν "ψευδομαρτυρια" και φυσικα εκεινοι θα μπορουσαν με τη σειρα τους να κανουν μηνυση σε εμενα διοτι δεν υπαρχει αποδειξη οτι το σκυλι ειναι κακοποιημενο.
Με λιγα λογια για να γινει μηνυση πρεπει να υπαρχουν επαρκη στοιχεια, δλδ να φαινεται η κακοποιηση του ζωου στο σωμα του, η οταν ερθει η αστυνομια το σκυλι να ειναι χωρις νερο και δεμενο ή να υπαρχουν κι αλλοι μαρτυρες να υποστηριξουν πως το σκυλι υπεφερε. που σε μια γειτονια που ο μεσος ορος ηλικιας ειναι τα 70 να βρεις ατομο να ασχοληθει με μια τετοια υποθεση ειναι απλα απιθανο.
οποτε το μονο που μπορεις να κανεις για αρχη ειναι να καταγραφει το περιστατικο στο βιβλιο συμβαντων της αστυνομιας το οποιο γινεται αυτοματα αφου κανεις καταγγελια (σου δινουν και εναν αριθμο για την καταγγελια ΑΜΑ το ζητησεις βεβαια) οποτε αμα ξανασυμβει το αντιστοιχο σκηνικο τοτε θα μπορεις να κανεις και μηνυση εχοντας ως πατημα το οτι εχει ξανασυμβει οποτε ειναι η οντως κακοποιηση.