πανσιον στο Ηρακλειο

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απο Τεταρτη μεχρι Δευτερα,θα ειμαι Σητεια Κρητης για γαμο και μας εχουν κλεισει ξενοδοχειο,το οποιο δε δεχεται σκυλια(φυσικο ειναι).Κανενα εκει δε δεχεται.Ξερετε καμια πανσιον στο Ηρακλειο να τον εχω εστω σχετικα κοντα;

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Αν ειναι για Ηρακλειο υπαρχει,αλλα κοντα δεν ειναι με Σητεια παντως...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γιατί να μην μείνει Χανιά, αν είναι κάπου που ξέρεις ότι θα είναι καλά, αντί να ψάχνεις;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Γιατι και στα Χανια,εκει που τον ειχα παει,δεν ξετρελαθηκα.Στο Ηρακλειο μπορει να πεταχτω και για καμια ωρα να τον δω.
Βρηκα αυτο μεσο διαδικτυου http://www.piero.gr/pansion.asp. Καλα,ολοκληρο Ηρακλειο,μονο αυτο εχουν;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Σαν ωραία ιδέα για επιχείρηση στην Κρήτη, μου ακούγεται...:rolleyes:
Παρθένο έδαφος. Για σκεφτείτε το, οι εκεί...;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν θες συνέταιρο, τα μαζεύω κι έρχομαι...:)
Κι εγώ μέσα είμαι! :p :D
Αλλά με τόσα που έχω ακούσει εντός και εκτός forum για το πώς ζούνε τα περισσότερα σκυλιά στην Κρήτη φοβάμαι ότι θα μαζευτούμε να χαρούμε την ανεργία μας... :rolleyes:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω θελω αλλα δεν μπορω!Δημοσιος υπαλληλος βλεπεις.Η Στελλα ομως;Της το εχω πει.Σας βλεπω συνεταιρακια!Εγω υποστηρικτρια!:p

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εγώ μέσα είμαι! :p :D
Αλλά με τόσα που έχω ακούσει εντός και εκτός forum για το πώς ζούνε τα περισσότερα σκυλιά στην Κρήτη φοβάμαι ότι θα μαζευτούμε να χαρούμε την ανεργία μας... :rolleyes:
Εχει ξεκινησει επανασταση η Στελλα και εγω υπο-κοινω τα νηματα στους μαθητες μου.Ξερεις τι ειναι να σου τσιριζει το παιδι σου για το σκυλο;:eek:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εχει ξεκινησει επανασταση η Στελλα και εγω υπο-κοινω τα νηματα στους μαθητες μου.Ξερεις τι ειναι να σου τσιριζει το παιδι σου για το σκυλο;:eek:
Πως το εννοείς αυτό;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
"Ελα ρε μαμα!Η κυρια μου ειπε να το παμε για εκπαιδευση!θα κανει αυτο,αυτο κι αυτοοοοοο!Ενα καθαρισματακιιιιιιιιιιι;Κοιτα πως βρομαει!Ελαααααααααααααααααααα!Θα το παω και θα το γυρισω εγω!!!!Ελα!!!!!Εχει και πισινα εκει για να αθληθει!!!!!!!!!Εμενα πως με πας,εεεε;Εισαι αδικη,ακαρδη,δεν το λυπασαι που αυτο μας αγαπαει,μας γλυφει,ζει μονο για μας!!!Δε φοβασαι το Θεο;;;Εγω παντως οταν μεγαλωσω θα γινω πολυ υπευθυνη ιδιοκτητης,οχι σαν εσενα!Η κυρια μου εχει ενα μεγαααααλο σκυλο και ξερει πιο πολλα απο σενα!!!!!!!!!!"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
:D:D:D

Αυτό θα πει πλύση εγκεφάλου :D

Εύγε παιδί μου skylako. Keep walking...:)

Αν από αυτό το thread, βρεις πανσιόν, να μου τρυπήσεις την μύτη:p

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Η αληθεια ειναι απ'οσο γνωριζω βεβαια, υπαρχουν δυο ολα κι ολα...Το kreta rex house και το piero...Αλλα δε ξερω να σου πω λεπτομερειες...Αν θελεις ομως μπορω να μαθω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν