παλαβομαρες που κανουν τα σκυλια μας

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Ειναι Αυγουστος, κανει πολλη ζεστη και ειπα να ανοιξω ενα θεμα που, φανταζομαι και ελπιζω, οτι θα φερει λιγη δροσια και λιγο γελιο στις μερες που περναμε, εν μεσω ΔΝΤ, καυσωνα, ανεχειας και γκρινιας.

Το θεμα, λοιπον, ειναι: παλαβομαρες που κανουν τα βλασταρια μας.

Και αρχιζω πρωτη εγω:

1. Η πρωτη παλαβομαρα ειναι οι χαρες που κανει οταν βλεπει ανθρωπο. Καθε φορα πρεπει να της ξαναβιδωσω την ουρα στη θεση της και να ξανασυναρμολογησω τα ποδια της που διαλυονται απο τους πηδους. Κλαιει, γαυγιζει, τρεμει, γλυφει τον αερα. Νομιζεις οτι θα της ερθει αποπληξια. Και φυσικα, αυτο το κανει και σε γνωστους και σε αγνωστους. Ειναι σπουδαιος φυλακας αυτο το σκυλι!!!!

2. Οταν ξαπλωνω και σκεπαζομαι με το σεντονι πηδαει πανω στο κρεββατι και αρχιζει το σκαψιμο. Σκαβει με τις ωρες. Πιστευω πως αν ηταν σε χωμα, θα ειχε φτασει στην Κρητη τωρα. Και το κανει με μια λυσσα, λες και θα βρει τη μεγαλυτερη λιχουδια και οχι το χερι η το ποδι μου!!!

3. Μερικες φορες που της τη δινει, μπαινει στο κρεββατακι της και το εκδικειται, λες και της εχει κανει το μεγαλυτερο κακο. Σκαβει, ξανα, με λυσσα, δαγκωνει, του γαυγιζει, πεταει το μαξιλαρι εξω. Το κρεββατακι ειναι ελαφρυ και τουμπαρει, οποτε η της ερχεται καπελο η πεφτουν στο πλαι σαν να κανει σουζες!!!

4. Ειναι μεγαλη κλεφτρα και στο νου της εχει τι ακαταλληλο θα βρει να βουτηξει. Γενικα, ξερει το "αστο" και 9 στις 10 φορες το ακουει. Ανννν ομως της κατσει κατι και δεν θελει να το αφησει, δεν την πιανεις με τιποτε. Γυριζει γυρω απο το τραπεζι της τραπεζαριας σαν σιφουνας η χωνεται κατω απο τα ποδια της. Στυλωνει τα 2 μπροστινα και σηκωνει τον πωπο της σε σταση αναμονης και μολις κανεις την κινηση να την πλησιασεις, εκτοξευεται και συνεχιζει τις σβουρες. Πρεπει να την παγιδευσουμε απο τη μια η κορη μου και απο την αλλη εγω και μολις καταλαβει οτι δεν εχει διεξοδο, μαρμαρωνει και την βουταμε αλλαλαζοντας "την επιασα, την επιασα"!!!

4. Καμια φορα κυλαει το κοκκαλο της κατω απο τον καναπε. Παει στεκεται εκει που το μυριζει, βγαζει κατι ηχους σαν αυτους του Μουφ της Sara και γαυγιζει ασταματητα με εκεινο το χαρακτηριστικο γαυγισμα που σου λεει "Κατι θελω. Σηκω, γομαρα, να μου το δωσεις" .Δεν σταματαει αν δεν με δει να παω να φερω το κονταρι της σκουπας για να το σπρωξω εξω, οποτε και αρχιζει το ξεβιδωμα της ουρας εκ νεου. Φυσικα, το μασαει για 2 λεπτα και μετα το παραταει, αλλα εγω εχω χασει τη κρισιμη στιγμη του φονου στο θριλερ που εβλεπα στην tv και εχω βλαστημησει 1000 φορες την ωρα και τη στιγμη που πηρα σκυλο!

5. Μερικες φορες καθομαστε μαζι στον καναπε και, ξαφνικα, της τη δινει να μου κανει χαρες, κανοντας καθετη εφορμηση σαν μαχητικο στουκας. Με ανοιχτο το στομα και τη γλωσσα εξω, οπου με πετυχει. Ματι ειναι αυτο, μυτη, στομα, ενα "ωχ", και δυο, μη σου πω, θα τα κανω.!!

6. Και φυσικα, οι τρελλες που κανει μετα το μπανιο, προσπαθωντας να στεγνωσει και να σκουπιστει. Το χειμωνα ειναιι καλα, γιατι εχουμε χαλια στρωμενα. Τωρα το καλοκαιρι ομως ειμαι υποχρεωμενη να της παραχωρησω το κρεβατι μου για να το κανει. Μπανιο ηθελες να με κανεις, ε?? Παρτα τωρα.

Αυτα ειναι τα καμωματα της Muffin και περιμενω εναγωνιως και τα δικα σας.

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
χα χα ωραιο θεμα!το δικο μου παιδια κυλιεται οπου βρει γρασιδι!κανει σαν βαρελακι και δεν σταματαει!μερικες φορες κιολας τρεχει γρηγορα και μετα κανει τσουληθρα!ειναι και λιγο παχυ και φαινεται σαν γουρουνακι.ειναι πολυ αστειο το θεαμα!

επισης της εχω ενα κοκκαλακι που το παει και το φερνει μεσα στο σπιτι και αν το πλησιασεις τρεχει να το παρει μηπως και της το παρουμε!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
χαχα!! Εγώ δεν μπορώ να θυμιθώ πολλά αυτή τη στιγμή.
Αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι όταν ξυπνάει ή όταν έχει διάθεση για νάζια γυρνάει ανάσκελα κ τρίβεται δεξια και αριστερα με μεγάλη χάρη!! Μάλιστα, όταν καταλάβει ότι την κοιτάς "παγώνει" στη στάση που σε κατάλαβε (λες κι έχεις πατήσει το pause ενα πράμα) και σε κοιταει κι εκεινη για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά συνεχίζει :D:D

Μια άλλη φορά καθόμασταν με φίλους στη βεράντα. Μαζί κι εκεινη. Χτυπάει κουδούνι, ήταν delivery, παίρνει φόρα να μπει μέσα η μικρή - δεν συνειδητοποιεί όμως οτι η πόρτα ειναι κλειστή κ σκάει με την κεφάλα της επάνω. :eek:
Ούτε που ζαλίστηκε!! :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Τσούφι όταν ήταν 6 μηνών ήπιε 2 ουίσκυ με κόκα κόλα απο το τραπέζι της βεράντας,χωρίς να τον πάρουμε είδηση
Μισή ώρα μετά τον είχα πάει τη βόλτα του και άρχισε ξαφνικά να κάνει ζικ ζακ στη μέση του πεζοδρομίου και να παραπατάει
Τα χρειάστηκα ,νόμιζα ότι είχε πάθει καρδιάκό η κάτι αντίστοιχο
Τον πήρα αγκαλία και πήρα την αδελφή μου τηλέφωνο να φέρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να π΄παμε στον γιατρό
όταν φτάσαμε εκέι.....ο σκύλος ήταν "απλά" τύφλα!!!!
Έχασα τη μισή μου ζωή εκείνο το βράδυ....
Ευτυχώς δεν .έπαθε κάτι μόνιμο και δεν κατέληξε αλκοολικός!!!!!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ο Τσούφι όταν ήταν 6 μηνών ήπιε 2 ουίσκυ με κόκα κόλα απο το τραπέζι της βεράντας,χωρίς να τον πάρουμε είδηση
!
2 ουίσκι??? :eek::eek: Χριστέ μου!!

Εμένα ούτε να το μυρίσει το αλκοολ!!

Κέλλυ

Member
29 Απριλίου 2010
20
0
χμ.... εμείς γαβγίζουμε στις σαπουνάδες από το σιφόνι του μπάνιου...ΠΑΝΤΑΑΑ!!

όταν μετά το μπάνιο τις πατάω με το πόδι μου, έρχεται κάθε φορά κ μυρίζει διστακτικά.
Δε σας λέω πόσο πολύ γέλασα την πρώτη φορά που έγινε αυτό.

Επίσης!!! όοοοοοταν νυχτώνει κ βλέπει το είδωλό του μέσα στις τζαμαρίες απ΄τις μπαλκονόπορτες εννοείται ότι....γαβγίζει ξανά!! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν