παθολογική αδυναμία

frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
Sara η ιστορία με τους φίλους σου είναι υπερβολική, αλλά γελασα πάρα πολύ!
Επίσης και εγώ είμαι υπερβολική, ο frenchie κοιμάται μέσα στο χέρι μου (τον αγγαλιάζω μαυτό) και το κεφαλάκι του ακουμπάει στο μπράτσο μου. Κοινώς αν μας δεις είμαστε σαν ερωτευμένα.
Ο σύντροφος μου τον θέλει στο κρεβάτι αλλά στα πόδια του. (Εϊναι πιο νορμάλ αυτός)
Παιδιά 2 μέρες που είμαι με πυρετό δε μπορείτε να φανταστείτε πόση τρυφερότητα έχω νιώσει! Συνέχεια κουλουριάζεται στην κοιλιά μου ο μικρός! Τον λατρεύω γαμώτο! lol οκ μας έχουν πει εκπαιδευτές ότι δεν είναι καλό να τον έχουμε στο κρεβάτι, αλλα τι να κάνω, αυτές τις στιγμές δεν της αλλάζω με τίποτα!
Εμμμ...δε μου πολυαρέσουν τα παιδιά πρέπει να ομολογήσω...πρέπει να νιώθω ενοχές;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι, δεν πρέπει να νοιώθεις ενοχές και είναι καλό μάλιστα να σε φροντίζει ο σκύλος όταν είσαι άρρωστη, έχει αποδειχτεί ότι κάνει τους ασθενείς να αναρρώνουν πιο γρήγορα. Επίσης έχει αποδειχτεί ότι ο σκύλος κατεβάζει το διαβήτη και την πίεση, ενώ οι σκύλοι έχουν την ικανότητα να ανιχνεύσουν και ορισμένους καρκίνους στην αρχή τους, κυρίως των πνευμόνων και του μαστού. Η ιατρική του Στάνφορντ (αν θυμάμαι καλά) κάνει αυτή την εποχή μελέτη για το τελευταίο και είπανε ότι οι σκύλοι είναι καλύτεροι κι από μαστογράφο με επιτυχία ανίχνευσης γύρω στο 99,9%!!

Η κυρία που μου έδωσε το Μουφ και που είναι πρόεδρος του σωστικού ομίλου των Αυστραλέζων στο Μίσιγκαν, μου είπε ότι μια χρονιά είχε καρκίνο του μαστού και νεφρική ανεπάρκεια μαζί και οι δυο της Αυστραλέζοι ζούσαν δίπλα στο κρεβάτι της. Δεν την άφησαν στιγμή. Η ίδια αποδίδει την όντως πλήρη ανάρρωσή της κατά μεγάλο μέρος στους σκύλους της.

Όταν εγώ αρρώστησα πρόσφατα με οξεία γαστρίτιδα με παλινδρομήσεις που καλύτερα να μη σας περιγράψω και ήμουν εξουθενωμένη, πέρναγα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο κρεβάτι. Το Μουφ είχε ανεβεί πάνω και μου χάιδευε τα μαλλιά με το μουσούδι του! Γενικά όταν δεν είμαι καλά τηρεί σιγήν ιχθύος και καταλαβαίνει ακόμα κι όταν έχω ημικρανία με φωτοφοβία και θέλω σκοτάδι.

Επίσης καταλαβαίνει πότε κάνω την άρρωστη και την κοιμισμένη και δεν τα χάφτει αυτά, οπότε γκρινιάζει!:p:p:D:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπα, εδώ ο υποψήφιος σκυλομπαμπάς είναι σκληρός διότι, λέει, έχει ζήσει με σκύλους όλη του τη ζωή και πιστεύει σε εκπαιδεύσεις και να αντιμετωπίζεις το σκύλο ως σκύλο, κλπ. κλπ.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Και με κριτικάρει από πάνω για υπερβολική!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Πες του ότι αν δεν αλλάξει μυαλά...θα μείνει στο "υποψήφιος" μόνο ....:D:D:D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
΄Αντε, σηκωθείτε απ΄τον υπολογιστή μια χαρά κορίτσια, πηγαίνετε καμμιά βολτούλα (πάρτε και τα σκυλάκια σας μαζί!), γνωρίστε κανένα νόστιμο σκυλομπαμπά κι αρχίστε ν΄ανησυχείτε μαζί για τα σκυλάκια σας!:)
Μακράν το καλύτερο σχόλιο...:) Αντε σταματήστε τα παραπονιάρικα. Χαρείτε τις μέρες σας με τα σκυλιά σας. Χριστούγεννα έχουμε. Σταματήστε τα λυπητερά γιατί εκτός του ότι δεν χρειάζονται, για ρωτήστε και την katerina k. ... :D:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μακράν το καλύτερο σχόλιο...:) Αντε σταματήστε τα παραπονιάρικα. Χαρείτε τις μέρες σας με τα σκυλιά σας. Χριστούγεννα έχουμε. Σταματήστε τα λυπητερά γιατί εκτός του ότι δεν χρειάζονται, για ρωτήστε και την katerina k. ... :D:D:D
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ...καλύτερα να μη το σκέφτομαι!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ...καλύτερα να μη το σκέφτομαι!!!!
Αυτό προσπαθώ να πετύχω με σένα γιατί εκτός που μας ψυχοπλάκωσες τις τελευταίες μέρες, στο τέλος μας άγχωσες και τρελλά. Για συγκεντρωθείτε σε πιο θετικά πράγματα. Είπα ότι έχουμε Χριστούγεννα...; :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εχεις απόλυτο δίκιο mareco! Τέρμα το ψυχοπλάκωμα μια χαρά είμαστε και θα είμαστε!!!! και έμεις και τα μικρά μας!!!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Οταν θα κάνεις πραγματικά παιδάκια γλυκειά μου, θα θυμάσαι αυτά που γράφεις τώρα και θα γελάς!
΄Αντε, σηκωθείτε απ΄τον υπολογιστή μια χαρά κορίτσια, πηγαίνετε καμμιά βολτούλα (πάρτε και τα σκυλάκια σας μαζί!), γνωρίστε κανένα νόστιμο σκυλομπαμπά κι αρχίστε ν΄ανησυχείτε μαζί για τα σκυλάκια σας!:)
Απο το στομα μου το πηρες!!!!! Ολοι αγαπαμε τα σκυλακια μας δεν νομιζω ομως οτι ειναι σωστο να εξιδανικευουμε καταστασεις οπως και το να αντικαθιστουμε πραγματα. Η ζωη ειναι ωραια γιαυτο παρτα τα σκυλουνια σας παρτε και τα φλερτ σας και διασκεδαστε!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog