πάει το σκυλάκι...

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Chloe,τι εννοείς όταν λες να τα ταίζω μακρυά από τα σπίτια?
Τα άλλα που τα 'έχω' εδώ κ 5 χρόνια,κοιμούνται δίπλα στο σπίτι μου σε μια αλάνα με δικό τους σπίτι(που τους έφτιαξα εγώ).Είναι αρσενικό-θυληκό αλλά αυτή έχει κάνει μόνο 1 γέννα πριν 5 χρόνια κ από τότε τπτ(εξακριβωμένο αυτό).Μακάρι κάποιος να τη στείρωσε αλλά δεν είδα καμία τομή πάνω της.Anyway,αυτή σίγουρα θα την είχα στειρώσει από την αρχή όταν είχα την οικονομική δυνατότητα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Καταρχήν δεν αισθάνομαι υπεύθυνη για το θάνατό τους.
Κακώς είσαι. Σε απείλησε κάποιος και τα άφησες μία εβδομάδα. Ησουν από πρίν γιατί δεν έψαξες να στειρώσεις την μάνα δωρεάν. Και από κρύο να πέθαιναν πάλι θα ήσον έφυγες Κυριακή και θα γύρναγες Σάββατο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από όλα αυτά ? ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ

ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΕΜΜΕΣΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ. Είτε από τον τρελό γείτονα είτε από οτιδήποτε.
Εσύ δλδ προτιμάς να πεθάνει ένα αδέσποτο από το να φάει για να ζήσει ΟΣΟ ζήσει?
Εμένα ΑΥΤΟ μου ακούγεται χειρότερο..
Πού το είπα αυτό ? Είπα ότι προτιμάωνα πεθάνει από το να πεθάνουν 6 ΑΔΕΣΠΟΤΑ και μάλιστα μωρά. Πουθενά δεν έθεσα το δίλημμα που θέτεις.

Κ πώς μπορείς να ξέρεις τη μοίρα τους?Βάση στατιστικών μήπως..?Ναι,τα περισσότερα έχουν άσχημη κατάληξη αλλά ΟΧΙ όλα.
Στην άλλη γέννα θα μπορείς να βγάλεις καλύτερο στατιστικό συμπερασμα. Οταν θα έχουν πεθάνει 12-13 από την πρέσσα της σκουπιδιάρας και θα έχει ζήσει ένα -δύο , θα χαιρομαστε μαζί για το θαυμα της ζωής που θα συντελειται μπροστά στα μάτια μας.

Ελεος δλδ,να μη τα ταίσω κ να πω στον εαυτό μου ότι αυτό είναι κ το σωστό.Τι να πω,οκ.
Το σωστό είναι

Να ταίσεις όσα μπορείς να προφυλάξεις. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ... τα υπόλοιπα ηθικά διλήμματα είναι δικά σου δεν τα έθεσα εγώ. Απλά πράγματα, και σκληρά πολύ. Λιγότερο όμως από τον θάνατο 6 μωρών σκύλων μέσα σε σκουπιδιάρα ...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν μιλάω για τα άλλα. Πάρε κουβάδες με νερό και πιατέλες και άσε τα "πράγματά" τους μακριά από σπίτια να μην ενοχλούν. Ψάξε με το δήμο για τη στείρωσή τους. Θα έρθουν να τα πάρουν και είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν εκεί απ' όπου τα πήραν. Να είσαι παρούσα όταν έρθουν και να επικοινωνείς καθημερινά, αν μπορείς πηγαινε μαζί.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Τα άφησα γιατί έπρεπε να φύγω.ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ,αν μπορούσα να μείνω θα περνούσα κ όλο το βράδυ φτιάχνωντας ένα σπίτι αλλα δυστυχώς ΕΠΡΕΠΕ να φυγω.Πως μπορεί να είμαι υπεύθυνη γιαυτό??
Σχετικά με το κρύο πάντως ήταν εξασφαλισμένα..
Αν μου πεις που μπορώ να τη στειρώσω δωρεάν,θα τη στειρώσω κ αύριο κιόλας.
Μάλλον δε γνωρίζεις το γεγονός ότι μένουν ΗΔΗ εκεί εδώ κ μήνες(το συγκεκριμένο)κ για να την ταίσω πάω στην περιοχή της όποτε δε την ταίζω κ μένει(μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος εκεί).
Συμφωνώ με το ότι καλύτερα ένας θάνατος παρά 6-7 όμως πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα την παρούσα φάση.
Επίσης είπα ότι ΑΝ ξαναγεννήσει(αν δεν αναλάβει κανείς τη στείρωσή της φυσικά),θα μεριμνήσω ώστε να υιοθετηθούν ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
Με ΑΥΤΑ τα δεδομένα εσύ τι θα έκανες δλδ?

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Δεν μιλάω για τα άλλα. Πάρε κουβάδες με νερό και πιατέλες και άσε τα "πράγματά" τους μακριά από σπίτια να μην ενοχλούν. Ψάξε με το δήμο για τη στείρωσή τους. Θα έρθουν να τα πάρουν και είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν εκεί απ' όπου τα πήραν. Να είσαι παρούσα όταν έρθουν και να επικοινωνείς καθημερινά, αν μπορείς πηγαινε μαζί.
Για να ταίσω τα αδέσποτα της περιοχής που μένω στο εξοχικό μου,κάνω μεγάλες βόλτες κ τα ταίζω στην περιοχή που ΗΔΗ είναι όπως ΄΄εγραψα κ πιο πάνω.
Κ η ειρωνία σε αυτή την περίπτωση ξέρεις ποια είναι?οτι τα γέννησε μέσα στην αυλή κάποιου που τα ήθελε!Απλά εκεί είναι οικισμός κ δεν έχουν καλά περιφραγμένα τα σπίτια.Αυτός που τα πήρε δεν ήθελε σκυλιά στον οικοσμό απλά.Οι περισσότεροι πάνε εκει πέρα τα σκ,δε μένουνε κανονικά πέρα από το καλοκαίρι.
Αν μπορούσα να μείνω μόνιμα εκεί θα το έψαχνα σε άλλο δήμο για τη στείρωση.Τον συγκεκριμένο τον 'φοβάμαι' λίγο..
Κ κάτι τελευταίο.Τα σκυλιά τα ταίζω ΑΚΡΙΒΩΣ έξω από το σπίτι μου,τρώνε κ μετά το καθένα επιστρέφει στην περιοχή του.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αν μου πεις που μπορώ να τη στειρώσω δωρεάν,θα τη στειρώσω κ αύριο κιόλας.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους παρακάτω δήμους:
1. Δήμος Νέας Ερυθραίας
2. Δήμος Νέας Μάκρης
3. Δήμος Αμαρουσίου
4. Δήμος Νίκαιας
5. Δήμος Αγίου Στεφάνου
6. Δήμος Αιγάλεω
7. Δήμος Κρωπίας
8. Δήμος Κορυδαλλού
9. Δήμος Ελληνικού
10. Δήμος Καλλιθέας
11. Δήμος Παλαιού Φαλήρου
12. Δήμος Βριλησσίων
13. Δήμος Μεταμόρφωσης
14. Δήμος Χαιδαρίου
15. Δήμος Αχαρνών
16. Δήμος Περιστερίου
17. Δήμος Νέου Ψυχικού
18. Δήμος Γαλατσίου
19. Κοινότητα Δροσιάς
20. Δήμος Καλυβίων
21. Δήμος Μαρκόπουλου
22. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
23. Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (αυτά τα δύο δεν τα κατάλαβα αλλά τέλο πάντων...)
24. Δήμος Νέας Σμύρνης
25. Δήμος Κηφισιάς
26. Δήμος Ταύρου
27. Δήμος Πεύκης
28. Δήμος Αγίου Δημητρίου
29. Δήμος Βούλας
30. Δήμος Ζεφυρίου
31. Κοινότητα Π. Πεντέλης
32. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής
33. Δήμος Ανω Λιοσίων
34. Δήμος Θήβας
35. Δήμος Πετρούπολης
36. Δήμος Γλυφάδας
37. Δήμος Γλυκών Νερών
38. Δήμων Σπάτων
39. Δήμος Νέας Ιωνίας
40. Δήμος Πετρούπολης
41. Δήμος Βάρης

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πρώτα στείρωση σε όσα σκυλιά μπορώ να φροντίσω.
Δεν θα έδινα λεφτά για τροφή αλλά για στείρωση.
Δεν θα τάιζα κανένα σκύλί που δεν μπορώ να έχω υπό την προστασία μου, δηλαδή ΜΕΣΑ από την μάντρα μου και την περιφραξή μου, εκτός και αν έμενα σε πολύ απομακρυσμένο σημειο.
Να ταίζεις οπουδήποτε κοντά σε άλλους ή σε εσένα σκυλιά αστείρωτα δημιουργεί τετοιες αντιδράσεις και κυρίως δημιουργεί ΕΧΘΡΟΥΣ των σκύλων. Ανώμαλοι υπάρχουν παντού. Μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους αλλά όχι ταίζοντας μία αγέλη που γεννοβολάει μπροστά απο το σπιτι τους. ;)

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Πρώτα στείρωση σε όσα σκυλιά μπορώ να φροντίσω.
Δεν θα έδινα λεφτά για τροφή αλλά για στείρωση.
Δεν θα τάιζα κανένα σκύλί που δεν μπορώ να έχω υπό την προστασία μου, δηλαδή ΜΕΣΑ από την μάντρα μου και την περιφραξή μου, εκτός και αν έμενα σε πολύ απομακρυσμένο σημειο.
Να ταίζεις οπουδήποτε κοντά σε άλλους ή σε εσένα σκυλιά αστείρωτα δημιουργεί τετοιες αντιδράσεις και κυρίως δημιουργεί ΕΧΘΡΟΥΣ των σκύλων. Ανώμαλοι υπάρχουν παντού. Μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους αλλά όχι ταίζοντας μία αγέλη που γεννοβολάει μπροστά απο το σπιτι τους. ;)
Ισως ήτανε κ δικό μου λάθος που δεν ενημέρωσα για το πως είναι οι συνθήκες.
Λεφτά για τροφή δίνω ελάχιστα(μακαρόνια για σκύλους)αλλά έχω την τύχη να δουλεύει κάποιος από την οικογένεια σε κρεωπωλείο κ να μου δίνει κόκκαλα(όχι ότι κ ότι).
Στην περιοχή που μένω,δε θα πείραζαν τα συγκεκριμένα 2(που τη φυλάνε:p) γιατί τα δε τους ενοχλούνε:)
Κ αγέλη θα ήτανε αν αυτά που ταίζω ήτανε όλα μαζί μαζεμένα ;)
Η καημενούλα δε γέννησε στο σπίτι αυτουνού του βλάκα,αλλά κάποιου που την αγαπούσε κ την φρόντιζε,δυστυχώς για όλους,μόνο τα σκ..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε Αφροδίτη παρε και συ κανα τηλέφωνο και προσπάθησε να βρεις ακρη!

Επικοινώνησε με το γραφείο περιβάλλοντος του δήμου σου και ρώτα τους αν έχουν πρόγραμμα για αδέσποτα ή αν συνεργάζονται με φιλοζωικά σωματεία για στειρώσεις και εμβολιασμούς.
Επικοινώνησε με τα φιλοζωικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή.

Αν δεν βγάλεις άκρη, μαζεψτε λεφτά όσοι κάτοικοι της περιοχής φροντίζετε τα αδέσποτα και στειρώστε τα. Παρτε προσφορές από κτηνιάτρους και δραστηριοποιηθείτε.

Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους και (ακόμα χειρότερα) ας μην δεχόμαστε μοιρολατρικά μια λάθος κατάσταση.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
rottie,αν δεν είχα υπόψιν το περιστατικό σκούπα που ανέφερα,θα το είχα κάνει κ αυτό που είπα είναι πως ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ άρα δε περιμένω τπτ κ από κανέναν;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog