ο σκυλος μου γρυλιζει οταν βαζω κοντα το χερι μου...

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
51
Αθήνα
το σκυλι πρεπει να επιτρεπει το χερι σου στο στομα του οπως κ να εχει,οποτε πρεπει και την δοκιμη να κανεις κ να το προβαρεις κ καπως να του το δειξεις.αυτο αναγκστικα θα πρεπει να του χαλασει την ηρεμια του γευματος καποιες φορες.
Εγώ θα μείνω εδώ, το σκυλί πρέπει να μάθει το χέρι σου στο στόμα του , από μικρό και σε ότι και να έχει στο στόμα... απλό πολύ είναι ... είτε δεν θες να φάει κάτι , είτε για να του δώσεις φάρμακο, είτε για να του πάρεις οτιδήποτε από το στόμα θα πρέπει να μπορείς να το κάνεις με ασφάλεια χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις κανα δάχτυλο στην πορεία . Ένας τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να συνηθίσει από μικρό ότι όταν πλησιάζεις το φαγητό του δεν είναι για κακό αλλά του βγαίνει και σε καλό....

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Αν δεν υπάρχει περίφραξη, η κεντρική ιδέα είναι ότι πρώτα μαθαίνεις στον σκύλο ό,τι εντολές θέλεις να μάθει, και τον λύνεις αφού είσαι σίγουρος ότι τις έμαθε. Η ανάποδη σειρά μπορεί να έχει δυσάρεστες εκπλήξεις. Πάρε ένα μακρύ ιμάντα κι εξασκηθείτε.

Επίσης ένας σκύλος που τρώει ότι βρει από κάτω, δεν είναι καλή ιδέα να είναι μακριά σου.