ο σκυλος μου γρυλιζει οταν βαζω κοντα το χερι μου...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
βαλτου κροκετα στο πιατο,οχι πολυ,να την τελειωσει γρηγορα.εσυ θα εισαι κοντα ,μετο χερι σε σημειο που δεν γρυλιζει κ θα κρατας ενα κομματι κρεας.το ποιντ ειναι στην καλυτερη λιχουδια.ετσι θα συνδεσει το χερι σου με κατι καλυτερο απο αυτο που τρωει..βασικα ετσι κ αλλιως το χερι σου ειναι καλυτερος μεζες,αλλα λεμε τωρα :p

• Like
Reactions: GRDANE

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
μικρό είναι ακόμα. πότε γρυλίζει? αν πλησιάσεις? αν πας να πάρεις φαγητό? παιχνίδι? αν καταλάβει οτι πας να κάνεις κάτι που δεν του αρέσει? πχ μπάνιο?
πάντως ο σκύλος γρυλίζει για προειδοποίηση. βρες για ποιο πράγμα σε προειδοποιεί και θα βρεις τρόπο να το λύσετε. πρέπει πάντα να ανταλλάζεις με το σκύλο, παίρνεις φαΐ? δίνεις καλύτερο φαΐ!!!

(και συμφωνώ και με τον lawrence που γράφαμε ταυτόχρονα)

Kostas Ka

Member
8 Φεβρουαρίου 2016
10
0
28
οταν τρωει, θελω να του παρω το μπολ και τοτε γλρυλιζει ,κατι αλλο σημερα που το πηγα βολτα ειχε κατω κουλουρια.το ενα το εφαγε γιατι ετρεχε και δεν καθοταν να του το βγαλω, το αλλο το πηρε οταν δεν εβλεπα.τοτε εβαλα το χερι μου στο στωμα του αλλα γρυλιζε επισης.ειχε βαλει δυναμη και δεν μπορουσα να του το βγαλω, αφηστε που ψιλοφοβηθηκα μην με δαγκωσει...α και ειναι ποιμενικος με λυκο

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
χαχα και εγώ τον φοβόμουνα τον δικό μου όταν ήταν μωρό! νόμιζα θα με φάει! τώρα που είναι γομάρι αλλά έχω καταλάβει για τι βούτυρο πρόκειται, δεν χαμπαριάζω.
Το θέμα φαι θα το δουλέψεις απο το σπίτι. Στην ανάγκη τάϊζε τον από το χέρι σου. Η βάζε λίγο λίγο την τροφή του στο μπωλ.
Τώρα, για να μην τσιμπολογαει έξω... αμα βρω ποτέ τη λύση θα στην πω....
Το θέμα όμως είναι να μην σε θεωρεί απειλή αλλά ευλογιά! "Αχ έρχεται το χέρι που μοιράζει ζαμπονακια!!! αφήνω κάτω οτι έχω!!!"

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
μάθε του καλά το "άστο". δίνε του ένα παιχνίδι στο σπίτι, και όταν το έχει στο στόμα πες του άστο δείχνοντας του μια λιχουδιά η κάτι πολύτιμο για αυτόν μπορεί να είναι ένα άλλο παιχνίδι. μολις πέσει το λάφυρο από το στόμα πολλά μπράβο και επιβράβευση. φυσικά με τον καιρό θα πρέπει να το αφήνει χωρίς να βλέπει τη λιχουδιά, αλλά να τη δίνεις μετά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κακή αρχή έχουμε κάνει ήδη, που α) δεν αφήνεις τον σκύλο ήσυχο να φάει και βου) τον έχεις έξω λυτό και ανεξέλεγκτο να τρώει ότι βρίσκει. Και μετά του κάνεις λαρυγγοσκόπηση για να του το βγάλεις. Καλά θα σου κάνει, άμα σε φάει. Κι εγώ θα σ'έτρωγα, αν μου 'χωνες την χερούκλα σου, στο λαρύγγι μου.

• Like
Reactions: GRDANE

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
για να φτασουνε στο σημειο ρε μαρεκο να τρωει ησυχος ο ανθρωπας,θα πρεπει πρωτα να περασει απο τη σημειο που θα μπορει ο ιδιοτητης του να του κανει λαρυγγοσκοπηση χωρις αυτος να στραβωνει!αναγκαιο κακο!

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
51
Αθήνα
και εγώ αυτό κάνω πάντως από τη μέρα που τον έφερα στο σπίτι, όχι σε κάθε γεύμα αλλά σε αρκετά ενώ τρώει λέω το όνομα του για να καταλάβει ότι έρχομαι να μην ξαφνιαστεί και αφήνω στο πιάτο του κάτι καλύτερο από αυτό που τρώει, ένα κομματάκι λουκάνικο πχ. Επίσης πολλές φορές τον έχω ταίσει με το χέρι ή με το πιάτο του ανάμεσα στα πόδια μου... έχει γρυλίσει δύο φορές παρόλα αυτά μια για παιχνίδι και μια για φαγητό, τον μάλωσα πολύ έντονα λεκτικά και τις δύο φορές και δεν είχαμε άλλο συμβάν, για την ώρα ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ο ιδιοκτήτης του, θα πρέπει να φροντίσει, να μην χρειάζεται να του κάνει λαρυγγοσκόπηση. Λέω εγώ.
Γιατί κάποια φορά, δεν θα προλάβει να την κάνει, άσχετα αν θα τον αφήσει ο σκύλος του ή όχι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
το σκυλι πρεπει να επιτρεπει το χερι σου στο στομα του οπως κ να εχει,οποτε πρεπει και την δοκιμη να κανεις κ να το προβαρεις κ καπως να του το δειξεις.αυτο αναγκστικα θα πρεπει να του χαλασει την ηρεμια του γευματος καποιες φορες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ναι ρε φίλε, εντάξει...έχουμε κάνει τα απλά, πολύπλοκα
Οταν μεγαλώνοντας, ο σκύλος αποκτήσει εμπιστοσύνη, στο χέρι που το ταίζει, θα σταματήσει να γρυλίζει. Τις δοκιμές μπορούμε να τις κάνουμε, και άλλες στιγμές, όχι τις standard ώρες του φαγητού του. Και βέβαια, αν ο σκύλος είναι hoover στον δρόμο, δεν τον αφήνουμε χύμα στο κύμα, να ρουφάει ότι βρει και να δίνουμε μάχη μετά, να το φτύσει. Δεν υπάρχει λόγος.
Αν ο σκύλος, είναι τέρμα ρημάδι, φαίνεται κι απ'αλλού. Οχι μόνο από το γρύλισμα την ώρα που τρώει. Και τότε πράγματι, χρήζει ειδικότερης αντιμετώπισης. Οχι όμως από ιδιοκτήτη που τον φοβάται! γιατί το παιχνίδι είναι χαμένο εξ'αρχής και ισοβίως.

Kostas Ka

Member
8 Φεβρουαρίου 2016
10
0
28
δεν του βαζω του χερι βαθια στο στωμα αλλα ισα ισα για να του παρω το φαγητο(το κουλουρι που ειχε βρει) και τελοσπαντων αν δεν το αφησω ελευθερο πως θα μαθει;