ο γερμανικος ποιμενικος μου

antriana

Member
4 Αυγούστου 2008
9
0
γεια σας και απο μενα.. με λενε αντριανα και το σκυλακι μου κλαους.. ειναι ενα γερμανικο ποιμενικο μολις 50 ημερων και ειναι λιγο αρρωστουλι.. με το ηρθαμε στο σπιτι μεχρι το απογευμα αρχισε να κανει ευκοιλιοτητα και εμετο.. μολις ειδα λιγο αιμα στα κοπρανα πηγαμε στον γιατρο.. απο κυριακη σημερα ηρθε στο σπιτι και ο γιατρος ειπε ξεκουραση.. με τρεχει απο πισω ετσι και εγω αναγκαστηκα να ασχοληθω με τον υπολογιστης και το μικρο να κοιμαται στα ποδια μου.. :)χαιρομαι που βρηκα τοσους ανθρωπους μαζεμενους που να αγαπανε τα ζωα.. λεω να μεινω και εγω στην παρεα σας..;)

antriana

Member
4 Αυγούστου 2008
9
0
Καλως ηρθες ροτακι!!:):)

Αντριανα μαλλον θα σε μεταφερουν ..γιατι ο καθενας κανει ξεχωριστο τοπικ για να παρουσιαστει..;)
εκανα λαθος ε?? μαλλον δεν ειμαι πολυ καλη σε αυτα!!! ευχαριστω παντως..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εκανα λαθος ε?? μαλλον δεν ειμαι πολυ καλη σε αυτα!!! ευχαριστω παντως..
Ναι ..λογικα θα σε μεταφερουν..;)δεν πειραζει ολοι εχουμε κανει λαθοι..;)

Καλως ηρθες παντως!!:):):)

antriana

Member
4 Αυγούστου 2008
9
0
Άλλαξε γιατρό!!! Άκου ξεκούραση!!! Πως θα ξεκουράσεις ένα σκυλάκι 50 ημερών?

Από που ήρθατε? Από βόλτα έξω? 50 ημερών?
Από το πετ σοπ που σας πούλησε το σκυλάκι? Κυριακάτικα?
:confused:[/quo
γεια σου.. το σκυλακι μας το εχουμε παρει απο σαββατο απο εκτρωφεα γερμανικων ποιμενικων..το εχουμε παραγγειλει εδω και ενα μηνα.. το περιμεναμε καιρο..
ο γιατρος μια χαρα ειναι.. του εκανε την θεραπεια και μας ειπε οχι πεχνιδι.. να περιοριστουμε στο σπιτι.. οχι βολτες κτλ..αυτο εννοουσα ξεκουραση.. σημερα ειναι πολυ καλυτερα.. απο ψες τρωει και δεν εχει κανει ουτε διαρροια ουτε εμετους..νομιζω θα τα παμε καλα..:)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλώς ήρθες!!

Ούτος η άλλος οι βόλτες και η επαφή με άλλα σκυλιά απαγορεύοντε μέχρι να κάνει όλα τα εμβόλια.

Ελπίζω να είναι περαστικά!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ο γιατρος μια χαρα ειναι.. του εκανε την θεραπεια και μας ειπε οχι πεχνιδι.. να περιοριστουμε στο σπιτι.. οχι βολτες κτλ..αυτο εννοουσα ξεκουραση.. σημερα ειναι πολυ καλυτερα.. απο ψες τρωει και δεν εχει κανει ουτε διαρροια ουτε εμετους..νομιζω θα τα παμε καλα..:)
Ο γιατρός είναι για τα μπάζα εαν σας είπε όχι βόλτες και όχι παιχνίδι, σε 50 ημερών κουτάβι... Το κουτάβι, θέλει τουλάχιστον 1 μήνα να μείνει στο σπίτι, πριν αρχίσει τις βόλτες, μέχρι να ολοκληρώσει τα πρώτα εμβόλια.

Γι αυτό σου λέω, άλλαξε τον όσο προλαβαίνεις...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν