ο Ελληνικός ποιμενικός μου!!

phili-pakis

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
70
2
εμ σε αυτα θελω απαντησεις οχι στο που πηρες τον σκυλο σου?ποιος ειναι ο εκτροφεας?αυτος ειναι καλος ο αλλος οχι,απο byb?απαπαπαπαπα τι πραγματα ειναι αυτα?και ποιος σου ειπε εσενα οτι ενημερωθηκα που θα παω?
ετσι ειναι τα πραγματα και δεν θα αλλαξουν............................

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ice να ριψοκινδυνεύσω μια απάντηση που δε θ' αρέσει πιθανότατα.

Απ' τη μια πλευρά πάρα πολλοί λίγοι άνθρωποι ξέρουν πως πρέπει πραγματικά να είναι ένας ΕΠ σε οποιαδήποτε ηλικία, απ' την άλλη είθισται κάθε νταβραντωμένο σκυλάκο με τετράγωνα χαρακτηριστικά (δεν αντιπαρέρχομαι Φιλιππάκη το θέμα του στρόγγυλου κεφαλιού, αναφέρομαι μόνο στα χαρακτηριστικά κυρίως του σωματότυπου) και απόμακρη διάθεση αρκετοί να τον βαφτίζουν ΕΠ κι οι υπόλοιποι από άγνοια να κάνουν το κορόϊδο. Κι εγώ σκέφτηκα κοιτώντας το σκύλο κατά πρόσωπο απ' τη φωτογραφία ότι το ανασήκωμα των αυτιών απ' τη βάση, η θέση τους και το σχήμα μου θύμιζαν ρότι, αλλά το κράτησα για τον εαυτό μου.

Ο ΕΠ είναι ένα κεφάλαιο που πληγώνει γιατί δεν ξέρουμε και δε γίνονται και πραγματικές προσπάθειες να μάθουμε. Μπορώ να δεχτώ με λίγη μεγαλύτερη ανοχή να έχει προέλθει ένας ΕΠ από ανεξέλεγκτη τυχάρπαστη γέννα, αλλά με σοκάρει η σκέψη του πάπυ μιλ, είναι μεγάλο κρίμα. Και με ενοχλεί επίσης ότι γίνονται τυχάρπαστες γέννες μιας φυλής που δεν έχει σταθεροποιηθεί απόλυτα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αν μεινεις στο φορουμ θα καταλαβεις οτι δεν μας ενδιαφερει τοσο αν εχεις καθαροαιμο ή ημιαιμο σκυλο αλλα το πως τον απεκτησες και σε τι συνθηκες ζει. Το σχολιο του φιλου εγινε επειδη εχει παρατηρηθει το φαινομενο καποιοι να εμφανιζονται με σκυλια που δεν ειναι καθαροαιμα, δεν αποκτηθηκαν με σωστο τροπο, και να τα λανσαρουν ως γοννους πρωταθλητων, κλπ. Βεβαια με τους Ε.Π, αυτο δεν παιζει...

xeniaGr

Member
11 Μαρτίου 2012
18
0
Εντάξει φίλε ICE τώρα που κάποιος μου εξήγησε το κατάλαβα. Προφανώς όμως και δεν θα μπορούσα να ξέρω την "προϊστορία"¨του θέματος μιας και μόλις μπήκα στο φόρουμ. Και εννοείται πως δεν έχω την πρόθεση να λανσάρω κάτι.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
xeniaGr καλως ηρθες και να χαιρεσαι το σκυλακι σου. Περιμενουμε και αλλες φωτογραφιες οσο θα μεγαλωνει οπως και πληροφοριες σχετικα με την αναπτυξη του κα τον χαρακτηρα του.:)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Να σου ζήσει ο πιτσιρικάς και να περνάτε όμορφα!

Δεν ειμαι η καταλληλότερη να σου πω αν ειναι Ε.Π ή οχι αλλα άνετα σου λεώ οτι ειναι κούκλος!!!!

xeniaGr

Member
11 Μαρτίου 2012
18
0
σε ευχαριστώ πολύ aliki_s !!! αυτό έχει σημασία, να περνάμε όμορφα μαζί τους και να τα αγαπάμε !!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ξενια καλως ορισες και να πενας καλα με τον σκυλο σου!
οσο για το θεμα περι ε.π και προτυπου θα προτιμουσα να ανοιχτει κανουργιο θεμα και οχι να χρησιμοποιουμε το θεμα της κοπελας για αντιπαραθεσεις

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Καλως ηλθες στο φορουμ!
Εχεις εναν πανεμορφο σκυλο που ειναι δικος σου... Να τον χαιρεσαι και να τον αγαπας! .-