ο Ελληνικός ποιμενικός μου!!

xeniaGr

Member
11 Μαρτίου 2012
18
0
Γειά σε όλους!
Είμαι νέα στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ αρκετά τακτικά.Βασικά από τότε που απέκτησα τον ελλ. ποιμενικό μου.
Να σας συτήσω τον 5,5 μηνών Ρόμμελ που μας έχει κάνει τη ζωή πολλή πιο όμορφη από τη μέρα που μπήκε στη ζωή μας!!!

Attachments

xeniaGr

Member
11 Μαρτίου 2012
18
0
ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! κι εσείς να χαίρεστε τα σκυλάκια σας!! ήθελα να ανεβάσω και μερικές ακόμη φωτογραφίες αλλά με δυσκολεύει λίγο το σύστημα,αλλά θα το βρώ ,που θα παέι

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθατε και να τον χαίρεστε τον κούταβο!
@phili-pakis Πλην της θέσης των αυτιών, τι σε οδηγεί να το χαρακτηρίσεις ημίαιμο;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθατε, πολυ ωραιο κουταβακι ο Ρομμελ.
Ασχετο:Εδω γιατι δεν βλεπω ερωτησεις του τυπου απο που το πηρες το σκυλακι και πως; :p:rolleyes:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Καλως ηρθατε, πολυ ωραιο κουταβακι ο Ρομμελ.
Ασχετο:Εδω γιατι δεν βλεπω ερωτησεις του τυπου απο που το πηρες το σκυλακι και πως; :p:rolleyes:
κανε την αρχη εσυ ice

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
κανε την αρχη εσυ ice
Οχι, δεν εχω καμια τετοια διαθεση ειλικρινα. Απλως σκεφτηκα ποσο ''περιεργα'' μπορει να λειτουργουμε υποσυνειδητα...Εδω που εχουμε κατι σε Ε.Π, δεν τιθεται θεμα...Αμα ηταν κατι αλλο...:rolleyes::cool:

phili-pakis

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
70
2
παντα τιθεται θεμα...μπορει να μην παιζει ρολο απο που τον πηρε αλλα παιζει ρολο αν τον πληρωσε....κοινως ισως μιλαμε για εμπορο ο οποιος της τον εδωσε και αρα για παπι μιλ κτλ κτλ κτλ αρα εχει σημασια

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
πιαστηκαμε με τον paki και το περιεργο καλωσορισμα του που την επιασε με τα μουτρα γιαυτο...πιστευω

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
παντα τιθεται θεμα...μπορει να μην παιζει ρολο απο που τον πηρε αλλα παιζει ρολο αν τον πληρωσε....κοινως ισως μιλαμε για εμπορο ο οποιος της τον εδωσε και αρα για παπι μιλ κτλ κτλ κτλ αρα εχει σημασια
πιαστηκαμε με τον paki και το περιεργο καλωσορισμα του που την επιασε με τα μουτρα γιαυτο...πιστευω
Οντως, αλλα εγω την απορια του ποστ 15 την εχω ακομα. Και δεν ειναι υπο μορφην απαιτησης γιατι δεν συνεβη το σύνηθες, αλλα αποριας γιατι δεν συνεβη. Και θεωρω οτι οι λογοι ειναι υποσυνειδητοι και εξαρτωνται απο τον τιτλο και την φυλη που περιλαμβανεται...:)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Και να μην το πλήρωνε αν ήταν κάποιος ανόητος(λέω) που ζευγάρωσε τα σκυλιά του και απλός της δώρισε ένα κουτάβι τότε το ίδιο λάθος έκανε!
--------------------------------------------------------------------

Καλως ήρθες και να χαίρεσαι τον όμορφο κούταβο!!! :)
Στο dogforum όπως θα σου πουν και άλλα μέλοι θα βρείς πολλά σημαντικά θέματα όπως για το πως να μεγαλώσετε ένα κουτάβι, για την σωστή απόκτηση σκύλου(δλδ γιατί αποφεύγουμαι petshop και ιδιώτες), θέματα υγείας, εκπαίδευσης και φυσικά για διάφορες όμορφες ασχολίες που μπορείτε να κάνετε μαζί και να περνάτε ευχάριστα!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
συνηθως εχω παρατητηρηση αυτος που εχει αναλογη ρατσα με του πρωτοεμφανιζομενου παει το θεμα στο απο που και πως

phili-pakis

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
70
2
η κοπελα ειχε αναγκη ενα σκυλο και τον πηρε, το εκανε ισως με τον λαθος τροπο ενταξει ναι το εκανε,αλλα βαλε στα υπ'οψιν σου αυτα που προειπα για τον Κ.Ο.Ε. και την αναγνωριση

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
η κοπελα ειχε αναγκη ενα σκυλο και τον πηρε, το εκανε ισως με τον λαθος τροπο ενταξει ναι το εκανε,αλλα βαλε στα υπ'οψιν σου αυτα που προειπα για τον Κ.Ο.Ε. και την αναγνωριση
Δεν είναι πάντα έτσι! Γιατί--->Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι πέρνουν σκυλιά απο γέννες ιδιωτών(με πληρωμή ή μη) ή petshop κλπ περνουν πολύ βιαστικές αποφάσεις χωρίς να υπολογίζουν τις ένα σωρό ευθύνες που υπάρχουν πίσω απο αυτήν την πολύ χαριτωμένη φατσούλα με αποτέλεσμα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως το φανταζόντουσαν άρα να βαρεθούν,εξαγριοθούν και πολλά άλλα με το σκύλο και να το παρατήσουν..και μετά δημιουργούνται αδέσποτα κλπ.+ ενισχύουν τους byb

Φυσικά δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα αλλά τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει! Με λίγα λόγια ξέρουμε γιατί πέρνουμε σκύλο και δεν πέρνουμε απο ενθουσιασμό ή μόστρα ή για την χαριτωμένη φατσούλα.

Last edited:

phili-pakis

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
70
2
αυτο ομως Νταβινα δε μπορεις να το καταφερεις εδω μεσα,δε μπορεις να βαλεις στον αλλον ''χερι'' ΑΦΟΥ εχει παρει τον σκυλο...προληψη χρειαζεται....αυτο ξερω εγω οτι ειναι το φαρμακο...και απο εδω μεσα μπορει ενας ανθρωπος να ενημερωθει για ολες τις σωστες διαδικασιες,αλλα δεν εχουν ολοι τους υπ οψιν τις σωστες κινησεις,οποτε δεν ενημερωνονται σωστα...εχει βγει ποτε καποιος να κανει ενα σωστο συλλογο ως προς αυτο το θεμα?ΟΧΙ,εχεις ακουσει ποτε ως κοινωνικο μηνυμα για τα αδεσποτα απο φιλοζωους?ΟΧΙ...μονο ΟΧΙ θα ακουσουμε σε αυτες τις κινησεις....