Μα δεν γνωριζουν οτι υπαρχουν εκτροφεις και τι σημαινει εκτροφη .
ουτε κι εγω το γνωριζα πριν 20 χρονια, οταν πρωτοπηρα σκυλο.
Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει εκτροφή, αλλά όλοι (μα ΟΛΟΙ) ζευγαρώνουν το μαλτεζάκι τους με το μαλτεζάκι του γείτονα πιο κάτω, εδώ και χρόνια!!!!
Η ποιότητα τον Μαλτέζ στην Αθήνα δεν είναι ότι καλύτερο γιατί τα 9,9 στα 10 είναι από πετ-σοπ ή απόγονοι σκύλων πετ-σοπ. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου... προσπαθώ να μπώ στο σκεπτικό του "μέσου αγοραστή".
Θέλω να πω, με το "ίδιο" σκύλο (γενετικά/μορφολογικά) θα κατέληγε αν έπαιρνε από ιδιώτη (χωρίς τις γνώσεις να διαλέξει σωστό εκτροφέα).
ΑΛΛΑ,
1. δεν θα συνέβαλλε στο εμπόριο/κακοποίηση,
2. θα έπερνε σκύλο με καλύτερες εμπειρίες (θα ήταν με τη μάνα περισσότερο και όχι σε κλούβες),
3. θα είχε λιγότερες πιθανότητες να της αρρωστήσει (λόγο μάνας κι αντισωμάτων και έλλειψης ταξιδιού με άρρωστα κουτάβια) και
4. θα το πλήρωνε και λιγότερο.
5. Ασε που θα το διάλεγε μόνη της. Θα μπορούσε να το επιλέξει κι ανάμεσα από ΠΟΛΛΕΣ γέννες.
Εχει πάντα ΠΑΡΑ πολλές γέννες με Μαλτέζ στην Αθήνα. Δεν είναι ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ να το ξέρει αυτό, μιάς και κάθε πολυκατοικία έχει τουλάχιστον ένα Μαλτέζ;;;;
Δεν περίμενα να ξέρει λεπτομέρειες περί εκτροφής, μορφολογίας, κτηνιατρικής κλπ.
Απλά το θεωρώ κοινή λογική να κοιτάς και τη Χρυσή Ευκαιρία (για γέννες στην Αθήνα) όταν θέλεις ένα ΤΟΣΟ κοινό κουτάβι....
Περιμένω απάντηση.