οταν οι ορμονες χτυπανε...κοκκινο

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Καλησπερα, τι θα λεγατε οι σκυλογονεις κοριτσιων να παραθεσουμε τις εμπειριες μας απο τους οιστρους των παιδιων μας???καμια περιεργη συμπεριφορα????
Η δικια μου διανυει το 4ο οιστρο κ ειναι πολυ moody, που λενε κ οι αγγλοι...γενικα κοιμαται αρκετα, γκρινιαζει πολυ κ στη βολτα κανει του κεφαλιου της...τη παω απο ενα δρομο αυτη κοντοστεκεται κ θελει να παει απο την αλλη...ασε που καθε τρεις κ λιγο σταματα για να μαρκαρει...γενικα ειναι πολυ καλη κ γλυκεια αλλα νε τους οιστρους βλεπω οτι επαναστατει λιγο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Eμείς ειμαστε αυτές τις μερες στον τεταρτο οιστρο και δοξα τω Θεω δεν εχουμε παρατράγουδα. Αν εξαιρεσω τον πρώτο που εκανε κατι ματσακονιές, μετά δεν ξαναείχε όρεξη να γκρινιάξει. Βόλτες βγαίνουμε μικρότερες σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον, δεν δυσανασχετεί. Μαλλον ειμαι τυχερη....

βεβαια χτες είχε λυσσάξει τη νυχτα αφου ξαπλώσαμε να παει να μπει στο τελαρο με τις πατατες (την εξαπτει ιδιαιτερως η μυρωδιά χωματος -το χω προσέξει και αλλες φορες) και αφού δεν την αφηνα, πηγαινε στη βεράντα να χαζεψει... 3 φορες αυτο.... την 4η δεν σηκώθηκα να της ανοιξω και ανοιξε μένη της (κρεμεται μια υφασμάτινη σακουλα από το πομολο, οποτε τράβηξε τη σακουλα και κατεβηκε το πομολο), βγήκε στο υπολοιπο σπιτι και βλέποντςα κλειστη τη μπαλκονόπορτα, εχ3σε εκει μπροστά. Αλλά για αυτή τη συμπεριφορα την επωνομαζόμενη "σου βαλαν νεφτι στον κ@λο" πεφτουν αλλοι οι υποψιες μου και οχι στον οιστρο...

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Eμείς ειμαστε αυτές τις μερες στον τεταρτο οιστρο και δοξα τω Θεω δεν εχουμε παρατράγουδα. Αν εξαιρεσω τον πρώτο που εκανε κατι ματσακονιές, μετά δεν ξαναείχε όρεξη να γκρινιάξει. Βόλτες βγαίνουμε μικρότερες σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον, δεν δυσανασχετεί. Μαλλον ειμαι τυχερη....

βεβαια χτες είχε λυσσάξει τη νυχτα αφου ξαπλώσαμε να παει να μπει στο τελαρο με τις πατατες (την εξαπτει ιδιαιτερως η μυρωδιά χωματος -το χω προσέξει και αλλες φορες) και αφού δεν την αφηνα, πηγαινε στη βεράντα να χαζεψει... 3 φορες αυτο.... την 4η δεν σηκώθηκα να της ανοιξω και ανοιξε μένη της (κρεμεται μια υφασμάτινη σακουλα από το πομολο, οποτε τράβηξε τη σακουλα και κατεβηκε το πομολο), βγήκε στο υπολοιπο σπιτι και βλέποντςα κλειστη τη μπαλκονόπορτα, εχ3σε εκει μπροστά. Αλλά για αυτή τη συμπεριφορα την επωνομαζόμενη "σου βαλαν νεφτι στον κ@λο" πεφτουν αλλοι οι υποψιες μου και οχι στον οιστρο...
Α ετσι ονομαζεται αυτη η συμπεριφορα????εγω τσινιζω το λεω:p! Γενικα ειναι εν πολυ καλο και υπακουο κοριτσακι αλλα με την πιανει η γκρινια καιτο τσινισμα καμια φορα, κ το χω συνδεσει με τον οιστρο...δε ξερω αν ειναι οντοα αυτο...πχ τη παω βολτα μ ενω γενικα συμπεριφερεται καλα τωρα που ειναι αδιαθετη θελει να πηγαινει οπου θελει αυτη κ τραβηξω προς μια κατεθυνση μπορει να αντιδρασει, κοντοστεκεται κ τουρλωνει το κωλο...η αν πεσει πχ ενα μπαλακι κατω απο το καναπε γκρινιαζει κ μπορει ν ασχολειται ωρες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ε οοοοχι το τσινισμα ειναι "τα στηλώνω και θα γίνει το δικό μου". Αυτό το κανει και η δικιά μου, στη βολτα τραβάει αλλά θεωρω πως λογω οιστρου θέλει να επεξεργαστεί τις μυρωδιες από το μαρκάρισμα των αρσενικών.
Αλλά σε γενικές γραμμες, δεν εχω προσέξει ιδιαίτερες αντιδράσεις. Πχ να μειωθεί η ορεξη... εμας μονιμως μειωμενη ειναι, οποτε δεν βλέπεις διαφορά.

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Ε οοοοχι το τσινισμα ειναι "τα στηλώνω και θα γίνει το δικό μου". Αυτό το κανει και η δικιά μου, στη βολτα τραβάει αλλά θεωρω πως λογω οιστρου θέλει να επεξεργαστεί τις μυρωδιες από το μαρκάρισμα των αρσενικών.
Αλλά σε γενικές γραμμες, δεν εχω προσέξει ιδιαίτερες αντιδράσεις. Πχ να μειωθεί η ορεξη... εμας μονιμως μειωμενη ειναι, οποτε δεν βλέπεις διαφορά.
Κ μενα αυτο κανει κ σημαδευει κ πιο πολυ σ αυτο τον οιστρο απο οτι στους προηγουμενους...που πηγε το μυαλο σου εσενα???ορεξη εχουμε δοξα το θεο δε κοβεται ποτε!!!ειμαστε φαγανα!!!κ ορεξη για παιχνιδι εχει, χτες ομως μου φανηκε λιγο μελανχολικη, εκτος αν φταιει που τα χε βαλει μσ ενα μπαλακι που ηταν χωμενο κΤω απο το καναπε κ δε μπορουσε να το πιασει...ελα καλο μου μπαλακι ...εεεελα!!!!;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εχω υποψια οτι ελειπαν χτες 2 δάχτυλα καφε από την κουπα μου.... δεν ειμαι σιγουρη αλλά θα μπορουσε καλλιστα να δικαιολογηθεί η χτεσινη κωλοπιλάλα που την ειχε πιασει.
Με τα παιχνιδια αυτές τις μερες ειναι σε φάση που τα βαριέται πανεύκολα, αλλά θα κρύψω μερικα, θα βγάλω αλλα που ειναι τώρα κρυμμένα και θα την ξεσηκώσω. Μη γινει και μαμουχαλη λογω οιστρου...

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Εχω υποψια οτι ελειπαν χτες 2 δάχτυλα καφε από την κουπα μου.... δεν ειμαι σιγουρη αλλά θα μπορουσε καλλιστα να δικαιολογηθεί η χτεσινη κωλοπιλάλα που την ειχε πιασει.
Με τα παιχνιδια αυτές τις μερες ειναι σε φάση που τα βαριέται πανεύκολα, αλλά θα κρύψω μερικα, θα βγάλω αλλα που ειναι τώρα κρυμμένα και θα την ξεσηκώσω. Μη γινει και μαμουχαλη λογω οιστρου...
Βρε το μικρο!!!θελει κ καφεδες????:D η δικια μου εχει μεινει μονο στα φαγωσιμα, τρωει τα παντα, κ σαν super μεζεδακι το λαχανο!!!εγω τα παιχνιδια της τα κρυβω για να μη τα βαριεται. Αν κ εχει μεγαλη αδυναμια στα μπαλακια κ κυριως στα τρελομπαλακια που χοροπηδανε!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Βρε το μικρο!!!θελει κ καφεδες????:D η δικια μου εχει μεινει μονο στα φαγωσιμα, τρωει τα παντα, κ σαν super μεζεδακι το λαχανο!!!εγω τα παιχνιδια της τα κρυβω για να μη τα βαριεται. Αν κ εχει μεγαλη αδυναμια στα μπαλακια κ κυριως στα τρελομπαλακια που χοροπηδανε!!
ναι μεγάααααααααλο ποτηρι το νιντζα... με το φαι εχει μια απαξιωση αλλά αν ειναι να πιει?????????? καλά, σε κοιτάει στα μάτια!!!
και τώρα πχ παίζαμε με το μπαλάκι και δεν βαριέται με τίποτα... ή της το κρύβω και λυσσάει να το βρει... αυτά οκ λόγω ορμονων δεν τα κάνει με την ιδια ενταση που εκανε πρώτα. αλλά ειπαμε... ορμόνες....

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Καλησπερα, τι θα λεγατε οι σκυλογονεις κοριτσιων να παραθεσουμε τις εμπειριες μας απο τους οιστρους των παιδιων μας???καμια περιεργη συμπεριφορα????
Η διαφορά που παρατηρώ στη δικιά μου είναι ότι εκείνες τις μέρες αν την αφήσεις γίνεται πολύ εκδηλωτική και "παιχνιδιάρα" με όλα τα σκυλιά αρσενικά και θηλυκά.
Τις υπόλοιπες μέρες θα μυρίσει τον άλλο σκύλο αλλά ακόμα και αν ο άλλος είναι ένα φιλικότατο λαμπραντόρ συνήθως δεν έχει διάθεση για παιχνίδι. Στους οίστρους της έρχεται η όρεξη... :p

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Εμενα η μια απο τις δυο,η Λιζα,μετα τον πρωτο οιστρο το μονο που ηθελε ηταν να ζευγαρωσει δεν ηθελε τιποτα αλλο εκτος απο αυτο,ουτε επαιζε,ουτε ακουγε(παρολο που ειναι τελεια εκπαιδευμενη),στην βολτα αν τυχαινε να την αφησω ελευθερη το εσκαγε(ευτυχως δεν καταφερε να ζευγαρωσει),οσο για το φαγητο δεν ετρωγε ουτε πριν ουτε μετα τον οιστρο οποτε δεν με απασχολουσε αυτο,μεχρι που την στειρωσα και ηρεμησα! Με την Στειση δεν ειχα τετοια προβληματα γιατι μετα τον πρωτο οιστρο την στειρωσα κατευθειαν,το προβλημα με αυτην ηταν οτι ειχε πηδηξει ενας σκυλος την περιφραξη μας και ζευγαρωσαν αλλα ευτυχως δεν γεννησε!

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Η διαφορά που παρατηρώ στη δικιά μου είναι ότι εκείνες τις μέρες αν την αφήσεις γίνεται πολύ εκδηλωτική και "παιχνιδιάρα" με όλα τα σκυλιά αρσενικά και θηλυκά.
Τις υπόλοιπες μέρες θα μυρίσει τον άλλο σκύλο αλλά ακόμα και αν ο άλλος είναι ένα φιλικότατο λαμπραντόρ συνήθως δεν έχει διάθεση για παιχνίδι. Στους οίστρους της έρχεται η όρεξη... :p
Εμενα η δικια μου παιζει με τα αρσενικα κ τους κανει ναζακια αλλα με τα θυληκα ψιλοαγριευει....αλλα μονο οταν ειναι σε οιστρο...διαφορετικα ειναι φιλικη κ με αρσενικα κ με θυληκα

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Cookie εντάξει σε οίστρο ειδικά στα αρσενικά όπως τα λες, γίνεται ο ορισμός της κοινωνικότητας!

Για τα θηλυκά να ρωτήσω το αντίστροφο: Όταν η δικιά σας δεν είναι σε οίστρο και συναντάται θηλυκό σε οίστρο τι κάνει; Η Λάρα δυο τρεις φορές έτυχε να πάει να καβαλήσει την άλλη από πίσω και να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση. Τη σταματήσαμε αμέσως αλλά το περίεργο είναι ότι τα άλλα θηλυκά δεν έδειχναν να ενοχλούνται, όπως θα ήταν αναμενόμενο, από τη... "μικρή επιβήτορα".

είστε λιγο ανάποδες ε???? :p
Μα αναρωτιέμαι γιατί το λες αυτό ghelly μου; :lol:

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Cookie εντάξει σε οίστρο ειδικά στα αρσενικά όπως τα λες, γίνεται ο ορισμός της κοινωνικότητας!

Για τα θηλυκά να ρωτήσω το αντίστροφο: Όταν η δικιά σας δεν είναι σε οίστρο και συναντάται θηλυκό σε οίστρο τι κάνει; Η Λάρα δυο τρεις φορές έτυχε να πάει να καβαλήσει την άλλη από πίσω και να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση. Τη σταματήσαμε αμέσως αλλά το περίεργο είναι ότι τα άλλα θηλυκά δεν έδειχναν να ενοχλούνται, όπως θα ήταν αναμενόμενο, από τη... "μικρή επιβήτορα".

Γενικα ειναι πιο εκδηλωτικη με τα αρσενικα ιδιως απο τον 1ο οιστρο κ μετα...τωρα , οταν δεν ειναι σε οιστρο με καποια θυληκα μπορειννα παιξει κ με αλλα να εναι ψιλοαδιαφορη..οταν ειναινσε οιστρο οπως τωρα καλη ωρα με τα αρσενικα ειναι πολυ κοινωνικη κ με τα θυληκα κανει τσαμπουκα...επισης παρατηρησα οτι παει κ σημαδευει πανω στα τσισα των θυληκων...

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33

Γενικα ειναι πιο εκδηλωτικη με τα αρσενικα ιδιως απο τον 1ο οιστρο κ μετα...τωρα , οταν δεν ειναι σε οιστρο με καποια θυληκα μπορειννα παιξει κ με αλλα να εναι ψιλοαδιαφορη..οταν ειναινσε οιστρο οπως τωρα καλη ωρα με τα αρσενικα ειναι πολυ κοινωνικη κ με τα θυληκα κανει τσαμπουκα...επισης παρατηρησα οτι παει κ σημαδευει πανω στα τσισα των θυληκων...δεν εχει κανει ποτε αυτη τη κινηση παντως....εκτος απο μια αντε 2 φορες στο αρσενικο ροτβαιλερ του αδελφου μου...περιεργο???

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

Διορθωση.... δεν ειναι αναποδη η ντίβα σου, συμφεροντολόγα ειναι!!!

Ολους τους υπολοιπους 10 μηνες, το παίζει υπεράνω, αλλα οταν βαρεσουν κοκκινο οι ορμόνες "ανοιξαμε και σας περιμενουμε"

Παντως εγώ εχω προσέξει μια κινηση της ουράς που κανει η δικιά μου οταν δει αρσενικό.... την κατεβάζει, την κολλάει στην πλάτη και την φερνει μπροστά από τα πισω πόδια ωστε να ειναι "απροσκοπτη" η πρόσβαση....

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Διορθωση.... δεν ειναι αναποδη η ντίβα σου, συμφεροντολόγα ειναι!!!

Ολους τους υπολοιπους 10 μηνες, το παίζει υπεράνω, αλλα οταν βαρεσουν κοκκινο οι ορμόνες "ανοιξαμε και σας περιμενουμε"

Παντως εγώ εχω προσέξει μια κινηση της ουράς που κανει η δικιά μου οταν δει αρσενικό.... την κατεβάζει, την κολλάει στην πλάτη και την φερνει μπροστά από τα πισω πόδια ωστε να ειναι "απροσκοπτη" η πρόσβαση....
Χαχα!!εμας δε μας εμποδιζει η ουρα!!!ειναι κοντουλα!!!!

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Ρε παιδιά, επειδή η Nilak είναι το πρώτο μου κορίτσι και είμαι και λίγο άμαθος συν το ότι ο 10χρονος Loki μου δεν είναι στειρωμένος πείτε μου σας παρακαλώ:

Τι κοιτάζω , τι προσέχω και πότε τους χωρίζω μην και έχουμε το "ατύχημα"?
Σημειωτέον ότι σήμερα στο παιχνίδι είδα τον Loki να έχει μια στύση...να! με το συμπάθιο!!!!!!

Η Nilak είναι τώρα 4.5 μηνών και σκοπεύω να την στειρώσω μετά τον πρώτο οίστρο.

Για τη Μάρθα

Με την Στειση δεν ειχα τετοια προβληματα γιατι μετα τον πρωτο οιστρο την στειρωσα κατευθειαν,το προβλημα με αυτην ηταν οτι ειχε πηδηξει ενας σκυλος την περιφραξη μας και ζευγαρωσαν αλλα ευτυχως δεν γεννησε!
Βάλε τα διαλυτικά γιατί μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι αντίκρυζα μιαν ανορθόγραφη "στύση" !!!!!!! :)

• Like
Reactions: ISKENDER

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
χαχαχαχαχαχαχα θα με πεθάνεις!
Συνηθως οιστρος ερχεται 7-10 μηνων πρώτη φορά.... θα προσέξεις το αίμα και θα ειναι πρησμένα τα γεννητικά της οργανα... (προσωπικα δεν ξαναεφαγα τορτελινια γιατι αποφασισε ο αδερφός μου να συγκρινει της σελιν με τορτελινι-ασχολιαστο) Οποτε όταν δεις αίμα, τα απομακρύνεις, γιατι ναι μεν τότε δεν θέλει να ζευγαρώσει η θηλυκιά, αλλά μόλις κοπει το αίμα και αρχίσουν τα υγρα.... θα περάσεις όνειρο.