ξύλινη κλούβα - κατασκευή

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
... και δεν πρόκειται να βγάλει άκρη κανένας τουλάχιστον με εμένα
Αυτό φαίνεται όλο και περισσότερο... Θέλεις να πάρεις από πηγή..ασχολίαστη.. ένα σκυλί εκτός προτύπου και να το έχεις να ζει σε συνθήκες επίσης ασχολίαστες... Όντως... απ'όπου και να σε πιάσω, άκρη δε βγάζω...

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
ασχολίαστη η συνθήκη που θα κοιμάται έξω? δηλαδή σώνει και ντε πρέπει να κοιμάται μέσα το σκυλί? πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεστε άμα είχα μονοκατοικία και την είχα την κλούβα έξω το ίδιο δεν θα ήταν? η όλοι φασαρία γίνετε γιατί θα βάλω την κλούβα στο μπαλκόνι?

δεν έχω χώρο μέσα στο διαμέρισμα ούτε για crate ούτε για μια γωνια να του βάλω ένα στρωματάκι τι θα κάνω θα το χώσω μέσα στο σπίτι και θα περνάω από πάνω του?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
δεν έχω χώρο μέσα στο διαμέρισμα ούτε για crate ούτε για μια γωνια να του βάλω ένα στρωματάκι τι θα κάνω θα το χώσω μέσα στο σπίτι και θα περνάω από πάνω του?
Αν δεν έχεις χώρο μέσα στο σπίτι σου, για το νέο μέλος της οικογένειάς σου, δεν το αποκτάς.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο χώρος του κλουβιού είναι ελάχιστα πιο μεγάλος από τον σκύλο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν χωράει ένα κλουβί σε ένα σπίτι...
Τέλος πάντων, άκρη δε θα βγάλουμε, όπως λέει και η Κρητικοπούλα, επομένως στην αρχική σου ερώτηση η απάντηση είναι ότι το ξύλινο σπίτι δεν είναι κατάλληλο, αλλά ό,τι άλλο βάλεις, τουλάχιστον να προστατεύει τον σκύλο από το κρύο, την βροχή και τον ήλιο.
Κρίμα...

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
έχω μεγαλώσει 4 σκυλιά μέχρι τώρα και ξέρω πως θα τα μεγαλώσω το αν θα κοιμάται στο μπαλκόνι η μέσα δεν έχει καμια σημασία

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
έχω μεγαλώσει 4 σκυλιά μέχρι τώρα και ξέρω πως θα τα μεγαλώσω το αν θα κοιμάται στο μπαλκόνι η μέσα δεν έχει καμια σημασία
Το ότι έχεις μεγαλώσει 4 σκυλιά δεν λέει τίποτα. Μπορεί να τα έχεις μεγαλώσει και λάθος...
Το αν θα κοιμάται μέσα στο σπίτι του ή εκεί που θα τον πετάξεις έχει τεράστια σημασία για την ψυχούλα του...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εσβησα όλα τα άλλα που έγραφες, γιατί τρωγόμουν να σου απαντήσω στο ίδιο στυλάκι.

Από κάτι "έμπειρους" σκυλάδες σαν εσένα, έχουμε μπαφιάσει πια.
Περαστικά στο φουκαριάρικο το σκυλάκι σου. Φαντάζομαι πως θα πέρασαν και τα προηγούμενα, που βρέθηκαν στα χέρια σου. Αν δεν γουστάρεις την παρέα μας, μην κρατιέσαι...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Αν δεν έχεις χώρο μέσα στο σπίτι σου, για το νέο μέλος της οικογένειάς σου, δεν το αποκτάς.
Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που ο σκύλος θα πρέπει να κοιμάται στο μπαλκόνι. Από τη στιγμή που θα έχει πρόσβαση στο σπίτι και όταν θα λείπετε, γιατί το βράδυ να είναι έξω??? Δηλαδή δεν έχεις ούτε μια γωνίτσα για να βάλεις το crate???

το σπίτι θα είναι ανοιχτό να μπαίνει μέσα και να πηγαίνει όπου θέλει έχω άτομο τις οικογενειας μου που ασχολείται 30 χρονια με την εκπαίδευση σκύλων οποτε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να φύλαξη τον χώρο και για αυτό και θα έχει και την πρόσβαση στο σπίτι σε κάλυψα?
Ανέφερες ότι ο σκύλος θα εκπαιδευτεί και για φύλαξη. Το βράδυ που θα είναι στο μπαλκόνι πως ακριβώς θα μπορέσει να σας προστατέψει αν (ου μη γένοιτο) χρειαστεί?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ανέφερες ότι ο σκύλος θα εκπαιδευτεί και για φύλαξη. Το βράδυ που θα είναι στο μπαλκόνι πως ακριβώς θα μπορέσει να σας προστατέψει αν (ου μη γένοιτο) χρειαστεί?
Το αναρριχώμενο φυτό μη φύγει από τη θέση του...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι έρχομαι κι αναρωτιέμαι... Κάποιος που με ρωτάει τη γνώμη μου, όταν αυτή δεν του αρέσει, γιατί μου απαντάει ότι ξέρει καλύτερα? Κι αν είναι έτσι, γιατί ρωτάει στο κάτω-κάτω?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συνηθως το σκυλο τον παιρνεις για συντροφια και οχι απλα για να λες οτι εχεις σκυλο.
Το δεσιμο που εχω με τα τωρινα μου σκυλια που τα εχω μεσα στο σπιτι σε σχεση με τον
πρωτο σκυλο μου που τον ειχα μονιμα εξω δεν συγκρινεται.

mamas

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2010
47
0
Νεα Αρτακη
Οταν γενισει και η γυναίκα σου κάποια στιγμή στο μέλλον βγάλε και το παιδί σου στο μπαλκόνι..........γιατι μάλλον γεν θα έχεις χώρο και για αυτο.........αν θες και μια συμβουλή ο σκύλος μας έχει περισσότερη ανάγκη απο τους ανθρώπους..........ο σκύλος να ξέρεις ότι είναι ο καλύτερος φίλος σου. Αν ερχόταν ένας φίλος σου που θα τον κοιμιζες;στο μπαλκόνι;;;;;;;;;;;;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω αν την αφησω 5 λεπτα μονη της μεσα στο διαμερισμα,,,, μετα θα βαλω στο κουδουνι ,,,,ναγκασακι,,, η ,,,,χιροσιμα,,, ====))

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Big_Chef_38
Όταν μπαίνεις στο σπίτι σου μένεις όρθιος; Δεν χωράς να καθήσεις; Σε ιστιοπλοϊκό ζεις?
Του εκτροφέα σου του το είχες πει ότι το σκυλί θα κοιμάται έξω; Δεν τον προβλημάτισε; Σου είπε ""οκ";

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Big_Chef_38
Όταν μπαίνεις στο σπίτι σου μένεις όρθιος; Δεν χωράς να καθήσεις; Σε ιστιοπλοϊκό ζεις?
Του εκτροφέα σου του το είχες πει ότι το σκυλί θα κοιμάται έξω; Δεν τον προβλημάτισε; Σου είπε ""οκ";
O εκτροφεας ειναι το dogcenter.gr .

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
εγω αν την αφησω 5 λεπτα μονη της μεσα στο διαμερισμα,,,, μετα θα βαλω στο κουδουνι ,,,,ναγκασακι,,, η ,,,,χιροσιμα,,, ====))

Και εσύ μόνιμα έξω δηλαδή?

Τι διαβάζω μωρέ σήμερα....

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
Big_Chef_38
πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει εκτροφέας στην μέση?:rolleyes:

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Δεν χρειαζεσαι ουτε κλουβα, ουτε crate , ουτε τιποτα!!!
Στρωσε μια πετσετα κατω, βαλε και ενα μαξιλαρι και αστο να πηγαινει οπου του γουσταρει.
Σιγα σιγα με τον καιρο (το πολυ 1 μηνα), θα δεις οτι θα πηγαινει εκει να ξεκουραζεται και να κοιματε.
Το χειμωνα, εχε τις πορτες κλειστες και οταν θα θελει την αναγκη του θα ερχεται και θα σε ξυπναει.
Αλλιως αστες λιγο ανοιχτες (ισα ισα να χωραει) για να μην ξυπνας χαραματα.
Το βραδυ αφου θα κοιμαστε ολοι, δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τρομερο η οτι θα πιανει χωρο το σκυλι μεσα στο σπιτι!!!

Οσο για το "να περναω απο πανω του", ενταξει...δεν νομιζω οτι οσες ωρες εισαι σπιτι, πας πανω κατω και φερνεις βολτες ολο το σπιτι γυρω γυρω... Δεν εγινε και τιποτα να περασεις 2-3 φορες απο πανω του :)

Που το πατε που το φερνετε παλι σε θεματα εκτροφεων το πατε....
Δηλαδη αμα ηταν αδεσποτο???? Θα ειχε καμια διαφορα???
Δεν μας αφορα το θεμα τι ειπε ο εκτοφεας, αν εδωσε οκ, αν υπαρχει η ποιος ειναι.
Μας νοιαζει το σκυλι να ειναι καλα και μονο αυτο!!! ;)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ