ξύλινη κλούβα - κατασκευή

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
καλησπέρα θέλω να φτιάξω μια κλούβα για τι σκύλα μου.. έψαξα στο internet και η τιμές είναι στα ύψη για ξύλινο σπιτάκι και στα πλαστικά κάτω από 100 δεν βρήκα τίποτα ( επίσης βρήκα και πολύ λίγα )
στο θέμα μας τώρα αποφάσισα λοιπόν να την φτιάξω μαζί με έναν φύλο και θέλω και την γνώμη σας θα χρησιμοποιήσω κόντρα πλακέ θαλάσσης και θα την περάσω με βερνίκι VIVELUX για αρχή και TEAK OIL για τελείωμα λόγο του ότι ο πατέρας μου εργάζεται στην βιβεχρωμ ρώτησε τους χημικούς και του είπανε πως θα κάνουνε κάποιες παραλλαγές στα βερνίκια αυτά τα 2 για μεγαλύτερη προστασία από τα παράσιτα... το θέμα είναι πως ποσο ασφαλές θα είναι από τα παράσιτα γιατί όπως και να έχει είναι ξύλο θέλει τακτική συντήρηση μετά? κάπου διάβασα στο internet πως θέλει μια φορα το μηνα ψέκασμα με ειδικό φάρμακο...

θα ήθελα αν μου πείτε τις γνώμες σας αν είναι να προχωρήσω στην κατασκευή του ξύλινου η στην αγορά πλαστικού

σας ευχαριστώ πολύ

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Big Chef τι διαστάσεις έχει η σκύλα σου;

Κάτι σε κλουβί δε θέλεις; Που είναι και πιο ανθεκτικά και πιο εύκολα στο καθάρισμα..

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
το crate δεν μου κάνει για τον λόγο πως το σκυλί θα είναι στο μπαλκόνι οποτε αναγκαστικά πάμε σε ξύλινο σπιτάκι η πλαστικό..... το σκυλί είναι american staffordshire θηλυκό

σκέφτομαι να το κάνω 90cm ύψος 75cm πλάτος και 1 m μήκος

μετά στο εσωτερικό τι μπορώ να βάλω για μόνωση? επίσης ότι ιδέες έχετε η αν έχει φτιάξει και άλλο μέλος ξύλινο σπιτάκι με κόντρα πλακέ θαλάσσης ας μας πει εντυπώσεις και ποσο πήγανε τα ξυλα περίπου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
1. Σου είπα και νωρίτερα, ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Θα το βρεις εύκολα και με τις απαντήσεις που ζητάς.

2. Σκύλος μόνιμα σε μπαλκόνι, απαγορεύεται. Και η τοποθέτηση σπιτιού στο μπαλκόνι, δίνει τις αποδείξεις, σε οποιονδήποτε θελήσει να σου κάνει καταγγελία.

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
ο σκύλος δεν θα μένει μόνιμα στο μπαλκόνι θα έχει την καθημερινή βόλτα που χρειάζεται απλά λόγο του ότι μένω σε διαμέρισμα η κλούβα θα είναι στο μπαλκόνι και ο νομος τις πολυκατοικίας είναι πως επιτρέπονται μέχρι 3 σκυλιά στο διαμέρισμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
ο σκύλος δεν θα μένει μόνιμα στο μπαλκόνι θα έχει την καθημερινή βόλτα που χρειάζεται απλά λόγο του ότι μένω σε διαμέρισμα η κλούβα θα είναι στο μπαλκόνι και ο νομος τις πολυκατοικίας είναι πως επιτρέπονται μέχρι 3 σκυλιά στο διαμέρισμα
Και εμείς σε διαμέρισμα μένουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα...
Και κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Το καταστατικό της πολυκατοικίας, δεν είναι υπεράνω του Νόμου. Οπότε ότι και να λέει, δεν μας αφορά.
Αλλωστε...που κολλάει αυτό, σ'αυτό που σου λέω; Οι περισσότεροι σε διαμέρισμα μένουμε, αλλά τα κλουβιά των σκύλων, είναι εντός αυτών. Επίσης, την βόλτα του πρέπει να την έχει έτσι κι αλλιώς, όπου και να μένει. Οπότε...το μπαλκόνι που κολλάει τελικά;

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
το ξέρω φιλε μου απλά το αναφέρω γιατί ο φίλος μου πιο πάνω λέει πως απαγορεύεται το σκυλί να μένει στο μπαλκόνι...

δεν είπα πως το σκυλί δεν θα βγαίνει ποτε βόλτα απλά η κλούβα θα είναι στο μπαλκόνι λόγο χώρου.... και όσο για τις καταγγελίες αυτά είναι αηδίες για μένα και δεν πρόκειται να φτάσει τόσο μακριά το θέμα αλλα και αν φτάσει πάμε δικαστικός ώστε να απόδειξη πως μένει το σκυλί μόνιμα στο μπαλκόνι και δεν πρόκειται να βγάλει άκρη κανένας τουλάχιστον με εμενα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Θα εκπλαγείς πόσο εύκολα μπορεί να "βγάλει κάποιος άκρη" αν θέλει να κάνει την ζημιά.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι, για ποιό λόγο να είναι ο σκύλος εκτός σπιτιού;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
kai pou tha ti balo re file tin klouba i to crate apo tin stigmi pou den iparxi xoros mesa sto spiti?
Μην γράφεις greeklish. Δεν επιτρέπονται.

Πόσο χώρο δηλαδή σου πιάνει ένα amstaffάκι;
Πάνω από ένα τετραγωνικό δεν χρειάζεται.
Δεν μπορείς να το στριμώξεις κάπου;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το σκυλι απαγορευεται να μενει μονιμα στο μπαλκονι.... καλα σου το ειπε ο φιλος απο πανω.
Και υπαρχουν πολλοι τροποι να το αποδειξει καποιος οταν ισχυει.

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο πιο μίλησε πως το σκυλί θα μένει μόνιμα στο μπαλκόνι έναν ύπνο θα κάνει στην κλούβα έλεος δηλαδή και το ξαναλέω πως δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι για να βάλω crate και για αυτό θα βάλω την κλούβα στο μπαλκόνι το σκυλί θα έχει την καθημερινή βόλτα που χρειάζεται και δεν θα είναι μόνιμα στο μπαλκόνι ούτε δεμένο....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δηλαδη δεν εχεις χωρο να κοιμαται μεσα στο σπιτι ? Τη νυχτα στο μπαλκονι δηλ....
Και την υπολοιπη μερα που θα μενει? Οταν θα λειπεις, που θα μενει?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο πιο μίλησε πως το σκυλί θα μένει μόνιμα στο μπαλκόνι έναν ύπνο θα κάνει στην κλούβα έλεος δηλαδή και το ξαναλέω πως δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι για να βάλω crate και για αυτό θα βάλω την κλούβα στο μπαλκόνι το σκυλί θα έχει την καθημερινή βόλτα που χρειάζεται και δεν θα είναι μόνιμα στο μπαλκόνι ούτε δεμένο....
το crate δεν μου κάνει για τον λόγο πως το σκυλί θα είναι στο μπαλκόνι
Ο σκύλος σου δεν είναι και τόσο μεγάλος. Εύκολα μπαίνει το crate μέσα στο σπίτι, κάτω από κάποιο γραφείο, ας πούμε, ή σε κάποια γωνία εσωτερικού τοίχου.

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
όχι ρε φιλε δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι που σου φαίνεται το παράξενο δηλαδή.... όταν θα λείπω θα είναι όπως με τα προηγούμενα σκυλιά που είχα. το σπίτι θα είναι ανοιχτό να μπαίνει μέσα και να πηγαίνει όπου θέλει έχω άτομο τις οικογενειας μου που ασχολείται 30 χρονια με την εκπαίδευση σκύλων οποτε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να φύλαξη τον χώρο και για αυτό και θα έχει και την πρόσβαση στο σπίτι

σε κάλυψα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Δηλαδή όταν θα λείπεις, το σκυλί θα μπορεί να μπαινοβγαίνει, υπό την επίβλεψη κάποιου δικού σου όπως λες. Και όταν θα είσαι στο σπίτι, θα το επιβλέπεις και εσύ. Αρα, δεν θα μένει ποτέ μόνο του, μάλλον. Τότε, το crate γιατί το χρειάζεσαι; Γιατί δεν του έχεις απλώς, ένα μαξιλάρι σε μια γωνιά, να γίνει ο χώρος του και να μένει εκεί;

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
όταν θα λυπούμαι όλοι θα είναι μονο του το σκυλί να πηγαίνει σε οποιο σημείο του σπιτιού θέλει έναν ύπνο θα κάνει μονο στην κλούβα όλοι την υπόλοιπη μέρα θα είναι μαζί μου. που σου φαίνεται το περίεργο για να καταλάβω δηλαδή.... επειδή θα βάλω την κλούβα στο μπαλκόνι? αυτό δεν έχει να λέει κάτι όπως και με τα προηγούμενα σκυλιά που μεγάλωσα... και το ξαναλέω γιατί εδώ και τόση ώρα πιπιλάμε την ίδια καραμέλα δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι γιατί ο χώρος στο διαμέρισμα είναι μικρός και η διαρρύθμιση του σπιτιού δεν με βοηθάει.... για αυτό και θα βάλω την κλούβα στο μπαλκονι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ