ξυπνησε ο λυκος μεσα του

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Μηπως ηταν το πνευμα των Χριστουγεννων και τον αναστατωσε? (στο χρωσταω για την μπλουζα...) Κανας παλιατζης/χωματας/λουλουδας που μπορει να περναγε εκεινη την ωρα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Οταν ούρλιαξε έτσι πρώτη φορά ο Σωτηράκης, μέσα στην μαύρη νύχτα, μου φύγαν όλα...
Ουρλιάζει όταν περνάνε ασθενοφόρα/πυροσβεστικά/περιπολικά με σειρήνες ανοιχτές εννοείται, όταν χτυπάνε συναγερμοί κυρίως σπιτιών και το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Του βγαίνει με όλη του την ψυχή. Οταν είμαι στο σπίτι και βγάλει την πρώτη νότα, μόλις του φωνάξω το βουλώνει. Το πνίγει. Με μεγάλη δυσαρέσκεια. Το βλέπεις ότι βασανίζεται. Πιστεύω λοιπόν, ότι μάλλον ενοχλείται πολύ από τους ήχους αυτούς. Γιατί, δεν ξέρω... Η προσπαθεί να τους ανταγωνιστεί, με μεγάλη επιτυχία...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμάς η πινσερίνα που είχαμε ούρλιαζε με τις καμπάνες και το τηλέφωνο. Όταν φεύγαμε απο το σπίτι πάντα το βγάζαμε απο την μπρίζα. Τώρα στη γειτονιά κυκλοφορεί ο Κυριάκος ο οποίος ουρλιάζει με τις καμπάνες. Έτσι και τον πετύχουν στο δρόμο οι καμπάνες ακινητοποιείται και ουρλιάζει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97