ξενοδοχείο σκύλων στην θεσσαλονίκη

eddie

New Member
28 Σεπτεμβρίου 2012
4
0
Καλησπέρα...πρέπει να αφήσω , δυστυχώς , κάπου τον σκύλο μου για 1-2 μέρεσ και ψάχνω ενα καλό ξενοδοχείο εδω την θεσσαλονίκη....μήπως μπορείτε να βοηθήσετε...?:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν και έχω σκύλο από Haus Jackson δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας στις οποίες πάω πολύ πολύ συχνά:D.
Είναι πολύ προσεγμένες και προσέχουν πολύ τα ωράρια όσον αφορά την εκτόνωση του σκύλου.
Ωραία kennels για διαμονή προστατευμένα, καθαρό χώρος!

Διάβασε και σχόλια:
Haus Jackson - Σχόλια πελατών

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν γνωρίζω τιμή!
Αυτό θα το μάθεις αν πάρεις τηλέφωνο!
Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχει ακόμα να χρειαστεί να αφήσω τον σκύλο μου σε ξενώνα!

Για τον Άγιο Μόδεστο γνωρίζω ότι είναι κλινική και απ'ότι βλέπω έχει και ξενώνα!Δεν γνωρίζω άτομο που να έχει πάει τον σκύλο του εκεί.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Επισκεφτηκα και αγιο μοδεστο και house jackson και το 2ο ειναι με διαφορα καλυτερο.
Κατα πασα πιθανοτητα εκει θα αφησω τον σκυλο μου που θα λειψω για 2 εβδομαδες.
Ειναι και πιο φθηνος. 13 ευρω με δικη μου τροφη.
Μεγαλο συν οτι ο Γιαννης ειναι εκτροφεας και εκπαιδευτης.

• Like
Reactions: GRDANE

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Επισκεφτηκα και αγιο μοδεστο και house jackson και το 2ο ειναι με διαφορα καλυτερο.
Κατα πασα πιθανοτητα εκει θα αφησω τον σκυλο μου που θα λειψω για 2 εβδομαδες.
Ειναι και πιο φθηνος. 13 ευρω με δικη μου τροφη.
Μεγαλο συν οτι ο Γιαννης ειναι εκτροφεας και εκπαιδευτης.
13 ευρώ σε καλή πανσιόν...τι να πω ρε παιδιά πλέον για την Αθήνα, έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι..εδώ δεν βρίσκεις τέτοιες τιμές!!!!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Εδω μου εχουν πει για εκπαιδευτρια που φιλοξενει τον σκυλο σου μεσα στο σπιτι της σε πολυ καλη τιμη.
Δεν ξερω τι γινεται με την διαθεσιμοτητα ομως σε αυτην την περιπτωση.
Παντως ακουγεται το ιδανικο.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Eddie, τι σκύλο έχεις? αν είναι μικρόσωμο και με καλούς τρόπους ίσως θα μπορώ να σου το κρατήσω μέσα στο σπίτι για συμβολική τιμή. Για ποιες ημερομηνίες μιλάμε?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
παιδια μια ερωτηση. τα 13 ευρ εννοειτε ανα ημερα ετσι; φιλος μου ψαχνει φιλοξενια σκυλου γα 2 εβδομαδες και ψαχνουμε να βρουμε οικονομική λυση.

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Aνά ημέρα, ναι .... Πάντως αν είναι για 2 εβδομάδες και το παζαρέψεις και λίγο μπορεί να κατέβει και στα 10.
Δες και το παρακάτω, είναι και εκπαιδευτές οι άνθρωποι και παλιότερα συνεργαζόντουσαν και με φιλοζωικές και φιλοξενούσαν και αδέσποτα...

http://xenodoxeioskylwnthessaloniki.blogspot.gr/p/blog-page.html

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
ναι τους ξερω. εχουν φιλοξενησει εναν αναπηρακο από το σωματειο ''μου'' κιολας. πολύ καλουληδες.

• Like
Reactions: dimitris-skg