ντογκο αρτζεντινο η γερμανικό ποιμενικό?????

paliodim

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
6
0
γεια σε όλους.....θέλω να αποκτήσω τον δεύτερο σκύλο μου και είμαι ανάμεσα σε δυο επιλογές....στον γερμανικό ποιμενικό και στο dogo αργεντινο....θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να διαλέξω και να μου προτείνεται κάποιο εκτροφείο......σας ευχάριστω

Last edited by a moderator:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:)
Τα greeklish δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς του forum!
Oι δύο φυλές που αναφέρεις είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους!
Πρέπει να μας πεις τι αναζητάς εσύ από τον νέο σκυλάκο για να σου πούμε ποια σου ταιριάζει περισσότερο!
Επίσης, τι είναι το άλλο σου σκυλάκι;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
καλησπέρα και καλως ήλθες....
ωραιες φυλές και οι δύο αλλά με διαφορετικά χαρίσματα η καθε μία....
λες για δευτερο σκύλο....
ο πρωτος σκύλος τι είναι...? χαρακτηρας?
και θα ηθελα λιγα λόγια για πιο λογο σ'αρεσει η καθε μια απο τις δύο φυλές......;)
καλη τυχη στην αναζήτηση σου...

paliodim

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
6
0
το σκυλακι που εχω ειναι ενα ημιαιμο αρσενικο βελγικο λυκοσκυλο....αυτο που θελω ειναι ενα πολυ καλο φυλακα και να ειναι αρκετα φιλικος με τα παιδια .....εξυπνος και υπακουος.....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εγώ θα σε κατευθυνα προς τον γερμανικό ποιμενικό.....
ευκολοπροσάρμοστα ζωα , καλοί φύλακες, καλοί με την οικογενεια και όπως όλα τα σκυλακια... αριστοι με την σωστή και από επαγγελματία εκπαιδευση...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτο που θελω ειναι ενα πολυ καλο φυλακα και να ειναι αρκετα φιλικος με τα παιδια .....εξυπνος και υπακουος.....
το rottweiler δηλαδή

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εγω παλι τυχαια εντελως -δεν ξερω ειλικρινα πως το σκεφτηκα- θα σου προτεινα το Bullmastiff....:-\"

περα απο την πλακα...ψαξε πρωτα πολυ και ενημερωσου και παρε οτι κρινεις εσυ ως την καλυτερη των επιλογων!:)

paliodim

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
6
0
το ντογκο τον συμπεριελαβα γιατι τον ειδα και μου εκανε φοβερη εντυπωση η δυναμη του ....απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα αλλο για αυτον.....αυτος ειναι και ο λογος που ζηταω την βοηθεια σας...

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
βγαλε τον καλυτερα απο το μυαλο σου. Ειναι πολυ ιδιαιτερος σκυλος, δυσκολος στο χειρισμο, δεν ειναι φυλακας και ισως εχεις προβλημα με τον αλλο σκυλο, ασε που δεν θα τον εμπιστευεσαι με παιδια

paliodim

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
6
0
σε ευχαριστω πολυ ....νομιζω οτι με βοηθησες αρκετα....γενικα δεν ειναι αυτο που θελω....να προτιμισω ιδιωτη pet-shop ή εκτροφειο ;;;;;;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εδώ θα γελασουμε...:p
εκτροφεα φυσικα...
αν θελεις να ξερεις τι χαρακτηρα σκυλο θα παρεις
αν θελεις να ξερεις οτι θα παρεις ένα υγειές σκυλί
αν θελεις να ξερεις τι σε περιμενει......;)
:D:D:D:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
www.koe.gr
παρε τηλεφωνο ήστειλε φαξ ή e-mail και ζήτα όλους τους εκτροφείς....
ξεκινα από εκείνους που είναι περισσότερο κοντα σου αλλά μην μεινεις στον πρωτο ή δευτερο που θα βρεις..... δες πολλα κουταβια.... μίλα μαζι τους ( τους εκτροφεις όχι τα κουταβια) πάρε όσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις και αποφασισε..
καπου μεσα στο φορουμ θα βρεις και "πως ξεχωρίζουμε έναν καλό εκτροφέα" αλλά και το "πως διαλέγουμε ένα καλό κουτάβι"
αντε και καλη τυχη
εννοειται ότι δεν εξαφανιζεσαι αλλλα μας ενημερωνεις... τρελαινομαστε για κουτσομπολιο και νεα κουταβια...:D:D:D:D

paliodim

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
6
0
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους...ενοοιτε οτι δεν θα χαθω γιατι θα χρειαστω και πολλες συμβουλες οταν αποκτησω το κουταβακι....χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους σας.....

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Παντως πριν καταληξεις σε καποια φυλη διαβασε για οσες περισσοτερες μπορεις (οχι μονο εδω). Δωσε σημασια σε αυτα που ζητας εσυ και αφορουν το χαρακτηρα του σκυλου και τη συμβιωση που επιθυμεις με αλλα σκυλια και κατηγοριες ανθρωπων.
Δες ποιες φυλες πληρουν τις προϋποθεσεις που εσυ θετεις και με ποιες απο αυτες μπορεις εσυ να ανταπεξελθεις συμφωνα με τις δυναμεις και την πειρα σου. Μη βαζεις σαν πρωτο κριτηριο επιλογης το ποσο εντυπωσιακος σου φαινεται ενας σκυλος γιατι αν ηταν ετσι....ολοι ντογκο αρτζεντινο θα ειχαμε..;)