Ασχολούμαι με τα σκυλιά από όσο μπορώ να θυμηθώ. Από μικρούλα τα λάτρευα κ ήθελα να κάνω μία φάρμα με ζώα!! χαχα
έτσι, με τον καιρό διάβαζα πολλά πράγματα για τα σκυλιά, μια κ είναι η αδυναμία μου κ χωράνε στο σπίτι, όχι σαν το άλογο που θέλει στάβλο...
Τάιζα από πάντα σκύλους στο δρόμο, πήγαινα χτυπημένα γατιά σε κτηνιάτρους, μέχρι που 'μεγάλωσα' κ κατάφερα να πάρω τον 1ο ΔΙΚΟ μου σκύλο. Στην αρχή δεν το πίστευα, αφού κάθε μέρα χαιρόμουν με το να χαϊδεύω κ να φροντίζω όλα τα υπόλοιπα (φίλων ή αδέσποτα).
Εννοείται ότι κ ύστερα συνέχισα την ενεργώ δράση, αλλά προτεραιότητά μου ήταν η λίζα, την οποία βρήκα κ στον δρόμο.
Αφού την έχασα μετά από 10 χρόνια συμβίωσης από γηρατειά, απέκτησα τη λώρα, με την οποία ζω έκτοτε (1,5 χρόνο τώρα).
Έχω γνωστούς κ φίλους εκπαιδευτές κ γενικά όσο ζω μαθαίνω, που λέμε.
Όποιος ζητάει τη γνώμη μου, ευχαρίστως τη λέω κ βοηθάω όσο μπορώ. Αν θεωρώ ότι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για ένα Χ σκύλο, άλλος τύπος είναι κ άλλα θέλει κ αλλιώς θα του βγει τελικά με την απόκτηση του συγκεκριμένου, θα μιλήσω, θα του πω για τη ράτσα, θα τον προετοιμάσω στην τελική, ώστε να μην πει μετά 'δεν ήξερα'.
Αυτό. Από εκεί κ πέρα δεν θα πείσω κάποιον, απλά λέω τη γνώμη μου -πολλές φορές επιμένω κιόλας- κ όποιος θέλει την λαμβάνει υπ'όψιν του.