νεο αιμα στην παρεα

gmer

Member
19 Νοεμβρίου 2009
7
0
καλησπερα και απο εμενα
τοονομα μου ειναι ΓΙΩΡΓΟΣ απο νικαια και αυτον τον καιρο ξεκηνισα να ψαχνω για εναν καλο φιλακα και φιλο.αποφασισα λοιπον να παρω ενα american bulldog το εχω ηδι παραγκιλει απο εναν κυριουλα ο οποιοσ τα φερνει απο ουγκαρια και μου εγκυατε για αριστη μορφολογια.αλλα δεν εγκρινετε λεει εδο το pedigree γιατι δεν αναγνωριζετε εδο στην ελλαδα σαν ρατσα.
αποτι καταλαβαινετε καποιος θα πρεπει να μου λισει καποιες αποριες που εχω.
καλως σας βρικα λοιπον

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εγώ απλώς θα σε καλωσορίσω.
Για τις απορίες σου και όχι μόνο, θα σε "καλωσορίσουν" οι υπόλοιποι...:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
καλως ηρθες.:)

η Ελλαδα (ο ΚΟΕ δηλαδη...Κυνολογικος Ομιλος Ελλαδος) αναγνωριζει οτι και η FCI=Παγκοσμια Κυνολογικη Ομοσπονδια.

επειδη λοιπον δεν την αναγνωριζει η FCI την συγκεκριμενη φυλη (κριμα γιατι ειναι πολυ καλη φυλη και προσωπικα μου αρεσει και πολυ...!),δεν την αναγνωριζει και ο ΚΟΕ.

Ουγγαρια...κατι μου βρομαει εδω...

απο πετ σοπ θα το παρεις?αν ναι...ακυρωσε το και διαβασε περι πετ σοπ,puppy mills και BYB(Βαck yard Breeders)εδω στο φορουμ.

το Αμερικανικο Μπουλντογκ ειναι σπανια φυλη στην Ευρωπη γενικα...τωρα κατα ποσο η "Ουγγαρια" θα σου φερει ενα σωστο και αντιπροσωπευτικο δειγμα,μου φαινεται λιγακι παραξενο...Ψαξε το λιγο οσο μπορεις...

θα σε βοηθησουν και αλλα μελη...ψαξε και εκτροφεις εδω στην Ευρωπη να δεις που θα καταληξεις και τι μπορεις να βρεις.:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!!!!:D
Sir...δικός σου απο κάθε άποψη!!!!:p:p

Σου έχει πει εκτροφείο απο το οποίο θα είναι το σκυλί;
Έχει επικοινωνήσει με τον εκτροφέα;
Αν όχι ψάξε το πολύ το ζήτημα για΄τι υπάρχει περίπτωση να ειναι απο puppy mill...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το εχω ηδι παραγκιλει απο εναν κυριουλα ο οποιοσ τα φερνει απο ουγκαρια και μου εγκυατε για αριστη μορφολογια.
Γιατι να το φερει ο κυριουλας και να μην το φερεις εσυ?
Που ξερεις πως ο κυριουλας ειναι καλος και θα το παρει οντως απο εκτροφειο και οχι απο ενα πετ σοπ της γειτονιας σου?
και εγω καλος κυριουλας ειμαι να στο φερω εγω?

Καλως ηρθες!:)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Sir...δικός σου απο κάθε άποψη!!!!:p:p
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει καλωσορίσει ακόμα...
μάλλον δεν μπορεί να αποφασίσει με ποιο θέμα να ασχοληθεί πρώτο!

Καλως ήλθες κι από εμένα!

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Να μην βάλεις κανέναν ενδιάμεσο, κύριο ή κυριούλα, και να μιλήσεις μόνος σου με το εκτροφείο...
Τι στο καλό δεν χρειάζεται να πας και στο φεγγάρι....
Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό, μάλλον δεν μπορείς να είσαι σοβαρός ιδιοκτήτης ούτε αυτού αλλά και κανενός άλλου σκύλου...(για να σε παροτρύνω να κάνεις εσύ τις συννενοήσεις στα λέω χύμα, μην το παρεξηγήσεις...:D)
Επίσης να ξέρεις την ΑΡΙΣΤΗ μορφολογία όταν έχεις κουτάβι, μόνο ο Θεός μπορεί να σου την εγγυηθεί...

Καλώς ήρθες;)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ουγγαρια?
Κυριουλης?
Χμ....ΕΙμαι λιγο δυσπιστος Με αυτα τα δυο.Προσεχε για να μην λες οτι δεν σου τα ειπαμε!
Πεντιγκρι θα εχει ασχετα αν δεν το αναγνωριζει ο κοε.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
καλησπερα και απο εμενα
τοονομα μου ειναι ΓΙΩΡΓΟΣ απο νικαια και αυτον τον καιρο ξεκηνισα να ψαχνω για εναν καλο φιλακα και φιλο.αποφασισα λοιπον να παρω ενα american bulldog το εχω ηδι παραγκιλει απο εναν κυριουλα ο οποιοσ τα φερνει απο ουγκαρια και μου εγκυατε για αριστη μορφολογια.αλλα δεν εγκρινετε λεει εδο το pedigree γιατι δεν αναγνωριζετε εδο στην ελλαδα σαν ρατσα.
αποτι καταλαβαινετε καποιος θα πρεπει να μου λισει καποιες αποριες που εχω.
καλως σας βρικα λοιπον
ε οχι ρε φιλε βρηκα ανθρωπο με american και θα το φερει απο ουγγαρια. τι εστι puppy mils ξερεις? τι εξετασεις θα επρεπε να εχουν οι γονεις ξερεις? οτι μαλλων δεν θα ειναι αμερικαν το εχεις σκεφτει? εχεις σκεφτει οτι κανενας (ουτε ο καλητερος εκτροφεας του κοσμου) δεν εγγυαται "αριστη μορφολογια"? τι να πω ρε το κεφαλι μου μεσα

το bully ή το standard "παραγγειλες"

τα αμερικαν μπουλντογκ δεν ειναι αναγνωρισμενα απο την FCI= οπου το αρχειο (registry) που γραφωνται οι περισσοτερες ρατσες (θεωρησετο σαν τον mainstream) οργανισμο. Υπαρχουν ομως αρχεια registries που γραφουν τα αμερικαν και τους εκδιδουν αναλογο πεντιγκρι.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΙΓΚΡΙ.