νεος

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καλησπερα σε ολουσ ειμαι ο βασιλης.και ειμαστε οικογενειακως κατοχοι ενος ποιντερ 1χρονου ενος τεκελ 5 χρονων και ενος γερμανικου ποιμενικου 13χρονων(ηρα,μπαμπης,τζαγκα αντοιστιχα.και χερομαι που βρηκα το φορουμ για να ανταλλαξουμε αποψεις.:D

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
καλως ηλθες!!!
Πες μας για το τεκελ!!!:)
Εμφανιζονται πολυ σπανια στο φορουμ ιδιοκτητες τεκελ και νοιωθω ..."μοναξια"..εγω που εχω ΠΟΛΛΑ τεκελακια!!:)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
και νναι εχουμε και τεταρτο σκυλακι στην οικογενεια.πριν εναμιση μηνα ειχαμε παει με τον αδερφο μου στο βουνο βολτα με την ηρα και το μπαμπη στο βουνο.ηθελε να κανουμε λιγο εκπαιδευση για την ανευρεση θηραματος.το λοιπον εκει που εχει οργωσει η ηρα το βουνο πανω κατω περα δωθε,και αφου ειχε παει σε καποια αποσταση πιο μακρια εσα σε κατι θαμνους.κανει μια ετσι ο αδερφος μου με τη σφυριχτρα για να μαζευτει.τσουπ εκει που ερχετε ξαφνικα βλεπουμε στο πουθενα ενα σκυλο να ερχετε μαζι της.φαινοταν κουρασμενη και ηταν πολυ πεινασμενη κ πολυ φοβισμενη.δωσαμε λιγο νερο και τροφη καναμε μιαβολτα μπας και βρουμε κανεναν ανθρωπο που ισως την ειχε χασει..τιποτα.μετα απο καποια ωρα που επρεπε να φυγουμε διχως να ξερουμε τι να κανουμε.ανηξαμε τη πορτα του αυτοκινητου κ τσουπ πηδησε μεσα μονη της.κοιταχτηκαμε και ειδη ειχαμε αποφασισει τι θα κανουμε.την επομενη μερα και τη μεθεπομενη ξαναπηγαμε μπας και βρεθει ο ιδιοκτητς ισως αλλα τιποτα.αφου την πηγαμε στο γιατρο για ολα τα παρελκομενα ανακαλυψαμε οτι το νεο μελος ειναι ενα 5ετες θυληκο σετερ πλεον ονοματι φαιδρα.το κακο ειναι οπος ειπε ο γιατρος και οπος καταλαβαμε οτι πρεει να χει φαει πολυ ξυλο το σκυλι για να φοβαται ετσι τους ανθρωπους.με το καιρο εχει φανει σιγουρα καποιος την ειχε γιατι φαινετε καπως μαθημενη και με ορεξη στο κυνηγι,αλλα ακομα ειναι πολυ φοβισμενη,πας να τη χαιδεψεις και κουναει την ουριτσα της σκυβοντας το κεφαλι λες και περιμενει ποτε θα τη χτυπησεις.που θα παει θα τη κανουμε εμεις να αλλαξει γνωμη.αυτα απο μενα