να ο ροκι!!

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Βάλε μας φωτό να δούμε την μικρή,ο Ρόκι ειναι τόσο χνουδωτός!!!!!!!

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
θελω πολυ να την κρατησω ειλικρινα ετσι και αλλιως ηθελα δευτερο σκυλι,αλλα μονο αμα ειναι ευτιχισμενα και τα δυο και περνανε καλα..αυτη τη στιγμη δε μπορεις να φανταστεις τι γινεται μεσα στο σπιτι..το ενα ειναι στο δωματιο και κλαιει σα να το σφαζουν για να βγει και ο αλλος ειναι απεξω και γαυγιζει σα τρελος..τη πηρα στην αγκαλια μου πριν και την εβγαλα εξω για να τη μυρισει τον χαιδευα και αυτος ο ατιμος γρυλιζε εφυγε και πηγε και κρυφτηκε παλι κατω απο το καναπε..παω να τον βγαλω και γρυλιζει και σε μενα..ασε τι τραβαω..ολη μερα αυτο γινεται..:(και εννοειται πως αμα τη δωσω θα ψαξω να βρω ενα καλο σπιτι δε θα τη δωσω οπου και οπου..ναι θα σας τη βαλω και φωτο τη μπεμπα,απλα εγω ειμαι ολιγον τι ασχετη πρεπει να ερθει ο φιλος μου να το κανει,αυτος μου εβαλε και το ροκι;)

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Mην την βγάζεις έξω αγκαλιά,ζηλευει,για αρχή πάρε ένα παιχνίδι της που να χει την μυρωδιά της και πέταξε το στο χώρο που είναι ο Ρόκι,όχι στο κρεβάτι του κάτω στο πατωμα.Αστο εκεί όλη τη μέρα.Την επόμενη βγάλε κάτι άλλο της μικρής ένα δευτερο παιχνίδι.Σιγά σιγά θα την εμφανίζεις για λίγα λεπτά και μετά ξανά μέσα,σιγά σιγά θα την αποδεχτεί,αν έχεις και κανά τηλ εκπαιδευτή πάρε τον τηλ να σου δώσει καμιά συμβουλή,αυτό με τα παιχνίδια το κάναμε για να μάθουν τα σκυλιά μας ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια!!!

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
το εκανα και αυτο με το παιχνιδι απο τη πρωτη μερα:)αλλα τιποτα..και σημερα παλι την εβγαλα λιγο στη κουζινα φανηκε να μην τον ενοχλει την αφησα μαζι του αλλα μολις η μικρη πηγε να παιξει πηγε να δαγκωσει ο ατιμος..τελοσπαντων εχω ενα γνωστο εκπαιδευτη θα τον φωναξω αμα ειναι μπας και υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορω να κανω,η μπορει να μου πει πως κατι εγω δε κανω σωστα,δε ξερω τι αλλο να πω..ευχαριστω παντως για τις συμβουλες και το ενδιαφερον,θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη!!!