Έλειψα 3 μέρες για να κανονίσω κάποια πράγματα για την καινούργια δουλειά και τη μετακόμιση..
Το χάος με τα σκυλιά..από το άγχος όλα τα πάθανε..τι διάρροιες τι κοπροφαγίες..έχασαν σχεδον 2 κιλά ο καθένας..της τούλας φάνηκαν μεχρι και τα κοκαλα της λεκάνης..ο μπιμ έπαθε μέχρι και ουρολοίμωξη..
Τώρα λείπω μια δυο ώρες μόνο και τρελένονται απο άγχος...σε δυο τρεις εβδομάδες θα μαστε τελειωμένοι με μετακομισεις κτλ..ελπίζω να ξαναβρούμε την ρουτίνα μας σύντομα..
Με το μπιμ και τον τούτι θα έχουμε μείνει σε 5 (μαζι με το καινουργιο)διαφορετικά σπίτια,ο κούλης τυχερος μόνο στα 3 τελευταια..και η τούλα ακόμα πιο τυχερη πρώτη φορά μετακομίζει..από τα 3 πρώτα φύγαμε για διαφορους λόγους λόγω των ζώων..τωρα απο το τέταρτο φευγουμε για καλό..βρηκα πολύ καλύτερη δουλεια (με το πτυχίο μου κιόλας!!! Τετοιες εποχες είχα χασει τις ελπίδες μου η αλήθεια) και ελπίζω να στεριώσουμε επιτέλους..αλλιως μας βλέπω με τροχόσπιτο κάποια στιγμη...
Τους έχω ταλαιπωρήσει και εχω ταλαιπωρηθει κι εγώ πολύ με όλα αυτά τα σουρτα φερτα αλλά δεν έχω παράπονο και τους υπερευχαριστω που ήταν παντα δίπλα μου..και στα καλά και ειδικά στα κακά..όταν βρήκα κλειστες πορτες και καθόλου βοήθεια απο ανθρώπους που θεωρούσα δικους μου , και η μια κλωτσια έπεφτε μετά την άλλη, το οτι θα γυρισω σπίτι και θα με περιμένουν απλά χαρούμενα όσο χάλια και να περνάγαμε εκείνες τις εποχες , μου δώσε δύναμη να τα παλέψω όλα..
Σε πολλους θα φανεται αστειο αλλα έχω γίνει καλύτερος ανθρώπος αντιγράφοντας τα ζώα μου..και ελπίζω να με κάνουν ακόμα καλύτερο..
Τους ευχαριστώ και πάλι και δεν θα σταματήσω να προσπαθώ να ανταποδώσω έστω και λίγα απο τα όσα έχω πάρει..