Μπορω να κανω απο τωρα μπανιο το κουταβι μου που ειναι 2 μηνων γιατι μενει πρωσορινα σε ενα σπιτακι μεχρι να του φτιαξουμε εναν περιφραζομενο χωρο που θα ειναι ελευθερος και θα εχει πολυ χωρο και λερωνει το κρεβατακι που κοιμαται και γινεται χαλια και κυλιεται και στα χωματα και μυριζει πολυ ασχιμα;;;και αν μπορω ποσες φορες τον μηνα μπορω να τον κανω;;;
εδώ τίθεται και θέμα νομιμότητας πλέον.Τα σκυλια τα θελουν αλλα μονο στο μπαλκονι γιατι μεσα λερωνουν αλλα φοβαμαι μην παισει κατω απο το μπαλκονι.οχι εχω δεθει με αυτο το κουταβι οπως εχω δεθει και με τα αλλα3 σκυλακια μας και δεν μπορω να το δωσω σε αλλον
Ανακεφαλαιώνω μπας και βγάλουμε άκρη. Το κουτάβι ειναι σε έναν χώρο τόσο μικρό τώρα που εκεί που κάνει την ανάγκη του αναγκαστικά λερώνεται και θέλει μπάνιο. Ο περιφραγμένος χώρος που θα του φτιάξετε να παίζει ΠΟΥ θα είναι? Εσείς μενετε σε πολυκατοικία αλλά το κουτάβι θα πάει στα κατσικάκια σας....Τα εχουμε ελευθερα σε εναν μεγαλο χωρο και που και που πηγενω και τον αρη μου εκει να παιξουν σε λιγες μερες θα μπει μαζι με τα κατσικακια μας αφου ειναι και ημιαιμο τσοπανοσκυλο οπου εκυ θα εχει μεγαλο χωρο και θα μπορει να λερωνει μακρια απο το κρεβατι που θα κοιμαται θα τον εβαζα με τα αλλα σκυλακια αλλα οταν μεγαλωσει δεν θελω να ζευγαρωσει γιατι δεν θα μπορουμε να κρατησουμε τα κουταβακια αρα θα το βαλουμε μαζι με τα κατσικακια μου που δεν τον πειραζουν. Μενω σε πολυκατοικια
edit: ο τόσο μικρός περιφραγμένος χώρος που είναι τώρα.... πού βρίσκεται αφού εσεις μένετε σε πολυκατοικία?