γεια σας. ειμαι νεο μελος. μολις μ εφεραν ενα σκυλακι 1 μηνος διασταυρωση πεκινουα με μια ρατσα φυλακα. θα γινει μικροσωμο σαν τα πεκινουα αλλα χωρις το ιδιαιτερο "μουσουδι" του.θα το παω κτηνιατρο και θελω ομως απο πριν να με πειτε καποια πραγματα, γιατι οντας απειρη δε θελω να αρχισει να πατα ο ντοκτορ πανω στην αδαηα μου!
1)τα εμβολια που θα κανει
2)εχει ψειρες. να παρω εγω ενα φαρμακο ή να μου το δωσει ο κτηνιατρος?(θα πληρωσω κατι παραπανω τζαμπα ή αξιζει ο κοπος?)
3)με αυτο που θα το λουσω τιμη περιπου?
4)τι τρωει?τα προηγουμενα αφεντικα του εδιναν οτι υπηρχε στο ψυγειο γιαυτους. γαλα για ανθρωπο,ψωμακι, φαγητο (οτι μπορουσε βεβαια να φαει).
5)επειδη φοβαμαι για αρρωστιες ειδικα τωρα που εχει ψειρες τι χρειαζεται?να μην αρχισει την εκμμεταλευση!
1)τα εμβολια που θα κανει
2)εχει ψειρες. να παρω εγω ενα φαρμακο ή να μου το δωσει ο κτηνιατρος?(θα πληρωσω κατι παραπανω τζαμπα ή αξιζει ο κοπος?)
3)με αυτο που θα το λουσω τιμη περιπου?
4)τι τρωει?τα προηγουμενα αφεντικα του εδιναν οτι υπηρχε στο ψυγειο γιαυτους. γαλα για ανθρωπο,ψωμακι, φαγητο (οτι μπορουσε βεβαια να φαει).
5)επειδη φοβαμαι για αρρωστιες ειδικα τωρα που εχει ψειρες τι χρειαζεται?να μην αρχισει την εκμμεταλευση!