μοναδα OKETZ

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ειναι μια διαφορετική στρατιωτικη μοναδα του ισραηλ αποτελούμενη απο σκυλους(μαλινουα). ειναι διαφορετικη γιατι τα σκυλια δεν χρησιμοποιουνται μονο για φυλαξη, αλλα για καταδιωξη υποπτων και επιθεση.

http://www.zahal.org/constant_contact/article200503dogs.htm

[video=youtube;hIg_YaRRut8]http://www.youtube.com/watch?v=hIg_YaRRut8[/video]

[video=youtube;rm3nFInUev0]http://www.youtube.com/watch?v=rm3nFInUev0[/video]

[video=youtube;-_XgbMNdjTE]http://www.youtube.com/watch?v=-_XgbMNdjTE&feature=related[/video]

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Πολεμικες μηχανες δηλαδης?Τι να πω εγω τη βια δεν την παω και εκει κατω τα πραγματα ειναι βιαια και πολλες φορεσ χωρις αιτια. Τρελαινομαι να βλεπω σκυλια διασωστες, αλλα σκυλια πολεμιστες.. μμμ αναλωσιμο ειδος.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ακριβως. Για αυτο δε μου αρεσει καθολου το θεμα πολεμος και στρατος. αλλα αν ελεγα για ανθρωπους θα μου λεγαν παλι οτι ειμαι εκτος θεματος!! Τους εχει φοβηθει το ματι μου;)
Πλακα κανω!!

bars

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2008
66
0
σημερα εδω, αυριο εκει
Πολεμικες μηχανες δηλαδης?Τι να πω εγω τη βια δεν την παω και εκει κατω τα πραγματα ειναι βιαια και πολλες φορεσ χωρις αιτια. Τρελαινομαι να βλεπω σκυλια διασωστες, αλλα σκυλια πολεμιστες.. μμμ αναλωσιμο ειδος.

γιατι?????
και στις δυο περιπτωσεις δουλευουν για το οφελος του ανθρωπου.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
και εγω θα συμφωνησω με τον ντενις! ποιο πολυ με στεναχωρει ενα μπουλντογκ που δεν μπορει να κουνηθει παρα ενα σκυλι που πεθαινει διπλα σε εναν ανθρωπο κανοντας κατι (σωζοντας μια ανθρωπινη ζωη). παντα τα χρησιμοποιουσαμε για να ικανοποιουμε καποιες αναγκες μας!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ανάγκη είναι και η συντροφιά ... δεν μλάω για Bulldog ... ή άλλον σκύλο συντροφιάς ... μιλάω για σκύλο εργασίας και ειδικά λαγωνικά καταδίωξης κλπ (δεν ξέρω ίσως επειδή η δουλειά τους είναι στο άλλο άκρο - η πλήρης ελευθερία - ένταση με ενοχλεί εκεί περισσότερο ) - με ένστικτα - που σαπίζουν ...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ανάγκη είναι και η συντροφιά ..
θα συμφωνησω! δεν το εγραψα εννοωντας τους σκυλους συντροφιας που σαφεστατα ικανοποιουν μια διαχρονικη μας αναγκη. αυτο που γραφεις και εσυ εννοουσα απλα διαλεξα μια διαφορετικη παραμετρο.

ααα και δεν σε βλεπω να σχολιασες οτι ειχαν ροτβαιλερ και τα αλλαξαν για μαλινουα :p τουλαχιστον δεν ειχαν ποτε ντοπερμαν :-&

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Κυκλοφορούσε και ένα άλλο video με τους ιδιους στρατιώτες που γελάνε την ώρα που ο μαλινουά δαγκώνει μια πιτσιρικα Παλαιστίνια.
Για μένα δεν ενδιαφέρουν αυτή από τον:hitler: που τους έκανε τόσα πολλά!

[video=youtube;buUbBhFWpvA]http://www.youtube.com/watch?v=buUbBhFWpvA[/video]

το βρήκα το video:eek::shock:

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
γιατι?????
και στις δυο περιπτωσεις δουλευουν για το οφελος του ανθρωπου.
Απο ποτε ο πολεμος ειναι προς οφελος του ανθρωπου. Στο ενα ανθρωποι και ζωα κινδυνευουν για να σωσουν ζωες, στο αλλο να τις αφαιρεσουν. Σορυ αλλα προτιμω ντοπερμαν στον καναπε παρα ντοπερμαν φονια. Δε φταιει βεβαια το σκυλι αλλα οι ανθρωποι. Το ξανατονιζω αλλο οι σκυλοι διασωστες!!

bars

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2008
66
0
σημερα εδω, αυριο εκει
και εγω με τη σειρα μου να σου πω οτι δεν υπαρχουν σκυλοι φονιαδες. υπαρχουν σκυλοι ανιχνευσεις εκρηκτικων, ανιχνευσεις ναρκωτικων, περιπολιας και φυλαξης.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Στο ισραηλινο στρατο ψαχνουν για πρεζα? Δε σου ειπα οτι τα βαζουν να σκοτωσουν. Απλα ο στρατος και δη του ισραηλ ε δεν ειναι και το πιο ειρηνικο πραγμα τον κοσμο. Ε δε μου αρεσει να βλεπω σκυλια να αποτελοθν μερος μιας πολεμικης μηχανης ακομα και αν ο ρολος τους ειναι να βρισκουν βομβες. αυτο.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις και το παλαιστινιακο δεν ειναι στη θεματολογια;)
Απλα οπως δεν μου αρεσουν οι πολεμοι οι ανθρωποι βομβες τα παιδακια που πεθαινουν οι τρομοκρατικες επιθεσεις ο ξυλοδαρμος παιδιων σκυλιων γυναικων και γενικα ολη αυτη η βια που υπαρχει δεν τρελαινομαι να βλεπω σκυλια στρατου.. γιατι ο στρατος για μενα παροτι μπορει να ειναι αναγκαιο κακο πρεσβευει την αδυναμια του ανθρωπου να ζησει ειρηνικα. Τωρα εσυ ισως το βλεπεις λιγοτερο συναισθηματικα και πιο κυνικα.. μπορει να ειναι και θεμα διαφορας φυλου.. αλλωστε ο πολεμος ειναι συνηθως παιχνιδι για αγορακια.. αν και οταν τα κοριτσια συμμετεχουν νομιζω ειναι πιο σκληρες;)

bars

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2008
66
0
σημερα εδω, αυριο εκει
σιγα Ραμπο μας πηραν τα αιματα. δεν θελω να λυσω το Παλαιστηνιακο. απλα απαντησα σε κατι που ειπες για τον Ισραηλινο στρατο. μια χαρα τα ειδα. στο αιρκοντισιον, με τους διαδρομους τους. μες στην χλιδη.

α και ξεχασα. σημασια δεν εχει τι μας αρεσει και τι οχι. σημασια εχει τι ειναι καλο για τα σκυλια

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα σκυλιά ήταν στο πλευρό των ανθρώπων ακόμα και στον πόλεμο! Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες .Είναι από παλαιότερο θεμα της εικονικής κυνο-βιβλιοθήκης:

Ιστορικές φωτογραφίες σκυλιών που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους δύο παγκόσμιους πολέμους, στον πόλεμο της Κορέας και στον πόλεμο στο Βιετναμ.

Historic pics