μια βοηθεια σχετικα με διατροφη

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
μια βοηθεια σχετικα με διατροφη:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
εχω ενα κουταβι 3 μηνων, (που πληροφοριακα δεν το εχω παρει απο εκτροφεα)μοιαζει με λυκοσκυλο και οπως μου ειπε ο κτηνιατρος ειναι(καθαροαιμο),αυτο βεβαια δεν με απασχολει,το προβλημα ειναι οτι μετα απο συμβουλη φιλων και γνωστων ,για το τι τροφη πρεπει να του δινω μου συστησαν την royal canin puppy 30 την οποια αγορασα και του δινω,το θεμα ειναι ομως οτι ειναι πολυ ακριβη περιπου 5 ευρω το κιλο .και ρωταω????? ποσο ευκολο θα ειναι να του την αντικαταστησω με καποια αλλη καλης ποιοτητας τροφη,και με πιο τροπο,(γιατι υπαρχει περιπτωση να μην την τρωει)αλλα σε πιο λογικη τιμη,και πια προτεινεται εσεις :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:για αυτα του ειδους τα σκυλια.ευχαριστω εκ τον προτερων

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
περσυ που πηρα την ιδια τροφη την πληρωσα 60 ευρω τα 20 κιλα.ειναι πολυ καλη τροφη.απ'οσο ξερω ολες οι καλες puppy τροφες ειναι λιγο ακριβες και φανταζομαι πως και εδω ισχυει το οτι πληρωνεις περνεις...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γενικα οσο πιο μικρη συσκευασια παιρνετε τοσο πιο ασυμφορη ειναι!

Τουλαχιστον με τις μεγαλες συσκευασιες εχετε και δωραααααααα...!!!

Τωρα το πολυκαταστημα απο το οποιο ψωνιζω και φερνει την Royal Canin την 15κιλη εχει μια αντιανεμικη φορμα δωρο!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τωρα το πολυκαταστημα απο το οποιο ψωνιζω και φερνει την Royal Canin την 15κιλη εχει μια αντιανεμικη φορμα δωρο!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Λες να αλλαξω τροφη???:eek:
Το σκευτομαι...Εχει κ κ@λοκρυο εδω...Θα μπαινω και συντομα στον σταυλο πρωι...:rolleyes::D

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
5 ευρω το κιλο την παιρνεις?εγω περνω 25 το εναμιση κιλο παλι royal junior αλλα 29 για γιορκι..της αρεσει οποπτε δεν την αλλαζω..σιγα ποσο τρωει κιολας μια σταλια σκατουλακι..

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
mixaela πολλα τα λεφτα :eek:!!!!!!!!!!!!!!25 ευρω για εναμιση κιλο,αλλα αν υπολογισουμε τι καταναλωνει το κουταβακι σου :confused:θα ρθουμε στα ιδια:p

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
5 ευρω το κιλο την παιρνεις?εγω περνω 25 το εναμιση κιλο παλι royal junior αλλα 29 για γιορκι..της αρεσει οποπτε δεν την αλλαζω..σιγα ποσο τρωει κιολας μια σταλια σκατουλακι..
29 ευρω το 1 1/2 κιλο; καποιο λαθος κανεις ή αλλιως σε κ....πιανουν ψαξε και αλλου ειναι πολυ ακριβα 20 ευρω το κιλο τι παιρνεις αστακο;http://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=972&cat=111

Last edited: