μηχανημα ηλεκτρισμου σε σκυλου ??

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
πιο πολυ θεμα προς συζητηση παρα απορια ειναι.... χθες στο παρκο που παω τον τερατακο μου, ενα ροτβαιλερ καβαλουσε τον δικο μου και ερχεται ο ιδιοκτητης του με ενα μαυρο μαραφετι το ακουμπαει στη κοιλια του σκυλου του και ακουστηκε ο κλασσικος ηχος οταν χτυπαει το ρευμα και ο σκυλακος εκλαψε στιγμιαία
επαθα ενα μικρο σοκ αλλα ο σκυλος συμμορφωθηκε αμεσως και γενικα τον ακουγε μετα απο αυτο...

εχει καποιος αλλος κατι τετοιο απο εδω? κατα ποσο καλο ειναι να το κανεις στο σκυλο σου για τιμωρια? μπορει ισως να τον βλαψει στη υγεια του(σωματικα δεν νομιζω, στη συμπεριφορα ισως) ?

tsopanakos

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2017
98
84
44
Αν ο σκυλος τον ακουει μονο οταν τον χτυπα με ρευμα να δω τι θα κανει οταν δεν εχει μπαταρια .....

• Like
Reactions: Penguin

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
ναι σιγουρα, ουτε μισο μετρο αποσταση δεν ειχαμε... ο σκυλος δεν σφάδαζε απο πονους οταν του το εκανε... εκανε το κλασσικο τσιριγμα οπως οταν τους πατας το ποδι καταλαθος...
μ εκανε εντυπωση γιαυτο το εγραψα κ εδω να μου πειτε τη γνωμη σας

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Κακη ιδεα. Ή θα τον βλεπει ο σκυλος του και θα τρεχει ή θα του φαει το χερι καποια στιγμη μαζι με το μηχανακι...Τι του ειπες εσυ; Γιατι αφησες τον σκυλο σου να τον καβαλαει το αλλο;

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
δεν αφηναμε κανεναν, να καβαλαει τον αλλον(γιατι και ο δικος μου του το εκανε) αλλα τον τραβαγα... απλα οπως παιζανε πηγε απο πισω του και το εκανε...το εκανε κ 2 3 φορες πιο πριν το ροτβαιελρ και απο οτι καταλαβα επειδη δεν τον ακουσε μετα απο τις πρωτες φορες που του το ειπε , εβγαλε αυτο το teaser και τον χτυπησε ! του ειπα οτι δεν ξερω κατα ποσο σωστο ειναι αυτο π κανεις, τι να τ ελεγα.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
το ρευμα καλως η κακως δεν θα το αναλυσω γιατι θα φαγωθουμε, οπως και ναχει αποτελει εργαλειο εκπαιδευσης. Σιγουρα ετσι οπως το αναφερεις η χρηση του ειναι απολυτα λανθασμενη. Το ρευμα απαιτει εμπειρο χειρισμο απο εξειδικευμενα ατομα, καθαρα και μονο οταν ο σκυλος ειναι σε φαση εκπαιδευσης και οχι χαλαρωσης η εκτονωσης. Επισης το ρευμα αν και το εχω ξαναπει καμποσες φορες, κατα την ορθη του χρηση στοχο δεν εχει να πονεσει το σκυλο αλλα να του προκαλεσει ενοχληση. Ως εκ τουτου χρησιμοποιειται οχι ως τιμωρια αλλα ως συνεπεια με σκοπο την ενισχυση των απαγορευτικων μας εντολων. Φυσικα θα πρεπει ο σκυλος να μην ξερει απο που του ερχεται και οχι να χρειαζεται να ακουμπαω το σκυλο μου για να του προκαλεσω ενοχληση ποσο μαλλον πονο, αυτο ερχεται σε απολυτη αντιθεση με αυτο που προσπαθεις να χτισεις με το ρευμα και ολα τα υπολοιπα εκπαιδευτικα εργαλεια, δηλαδη μια πολυ ισχυρη σχεση με το σκυλο σου

• Like
Reactions: sake and Hammer

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στο "να μην ξερει απο που του ερχεται" . Αν χρησημοποιουσα e collar θα εκανα ξεκαθαρο στο σκυλο οτι η διορθωση ετχεται απο εμενα. Απλα σου δινει την δυνατοτητα να διορθωσεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμη που θες και απο ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Επισης ρυθμιζεις την ενταση αναλογα με τον συγκεκριμενο σκυλο που διορθωνεις. Το τεϊζερ ειναι αχρηστο για εκπαιδευση σκυλων, θα σε βλεπει να πηγαινεις προς το μερος του και θα την κανει με γοργα..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Taser?
Ποσα κιλα λαλακας ηταν ο τυπος?
Κ το κυριοτερο για ποσες κλωτσιες ειναι?
Κ συ δεν τον εκραξες?
Ετσι τον αφήσατε?
Οχι σκύλο δεν έπρεπε ναχει,ουτε καν κατσαριδα!

Ποση ώρα τον ακουμπησε?
Κ σενα αμα σου προκαλουσαν ηλεκτροπληξία κ μαλιστα στην κοιλιά κωλοτουμπες θα κανες ύστερα!

α)0,5 δευτερόλεπτα – Μπορει να προκαλέσει έντονο πόνο και μυϊκές συσπάσεις. Επαρκής για να αποτρέψει έναν εισβολέα.

β) 1-2 δευτερόλεπτα – Μπορει να προκαλέσει έντονο πόνο, μυϊκους σπασμους και ζαλη στον εισβολέα.

γ) 3 δευτερόλεπτα ή περισσότερο – να προκαλέσει έντονο πόνο, απώλεια της ισορροπίας, σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Ο εισβολέας, πέφτει στο έδαφος.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στο "να μην ξερει απο που του ερχεται" . Αν χρησημοποιουσα e collar θα εκανα ξεκαθαρο στο σκυλο οτι η διορθωση ετχεται απο εμενα.
οχι ειναι λαθος, απο σενα δεν πρεπει να ερχεται η διορθωση, την διορθωση θα την κανει μονος του, απο εσενα θα ερθει η επιβραβευση...;)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ποιο εργαλειο εκπαιδευσης με ρευμα και αναλυσεις περι των υπερ ή κατα, λες τωρα;
Εδω μιλαμε για teaser!

Αν ειχε μια θηλια και κρεμαγε τον σκυλο, θα μιλαγαμε για την χρηση του κολαρου εκπαιδευσης ώς εκπαιδευτικου εργαλειου και τα υπερ και τα κατα;

Last edited:
  • Like
Reactions: myEnzo

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
δεν ξερω αν λέγεται teaser η καπως αλλιως, αν τον βασανιζε πιστεψε με δεν θα τον εκραζα απλα... ηταν πολυ στιγμιαιο και το μονο που του ειπα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο σωστο ειναι αυτο που κανεις..

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Ποιο εργαλειο εκπαιδευσης με ρευμα και αναλυσεις περι των υπερ ή κατα, λες τωρα;
Εδω μιλαμε για teaser!
απαντω στις συγκεκριμενες ερωτησεις του φιλου,
αν εχεις προβλημα με αυτο, γραψε μου ενα κειμενο και στειλτο μου να το κανω κοπι-πεηστ να το ποσταρω..

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Απο μενα ερχονται και τα δυο (και τα τρια μαλλον, ειναι και το κρεας που βραζει στην κατσαρολα..).Ειμαι ειλικρινης με τα σκυλια μου παντα.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
απαντω στις συγκεκριμενες ερωτησεις του φιλου,
αν εχεις προβλημα με αυτο, γραψε μου ενα κειμενο και στειλτο μου να το κανω κοπι-πεηστ να το ποσταρω..
Εκανα EDIT το παραπανω ποστ μου και στο βαζω και εδώ μπας και καταλαβεις ότι εισαι off topic για να μην πω κατι άλλο!

«Αν ειχε φτιαξει μια θηλια και κρεμαγε τον σκυλο στο αέρα, θα μιλαγαμε για την χρηση του κολαρου εκπαιδευσης ώς εκπαιδευτικου εργαλειου και τα υπερ και τα κατα;»

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Εκανα EDIT το παραπανω ποστ μου και στο βαζω και εδώ μπας και καταλαβεις ότι εισαι off topic για να μην πω κατι άλλο!

«Αν ειχε φτιαξει μια θηλια και κρεμαγε τον σκυλο στο αέρα, θα μιλαγαμε για την χρηση του κολαρου εκπαιδευσης ώς εκπαιδευτικου εργαλειου και τα υπερ και τα κατα;»
κλασσικα πιασαμε τα "αν ειχε θηλια, αν ειχε ροδες, αν ειχε σαντιγυ"
αν ειχε στο χερι το μηχανισμο του κολαρου και οχι τηζερ που εχει καποια χιλιαδες βολτ και λογικα ενα τσιμπημα ισως να τον αφηνε ακομα και αναισθητο;
δεν το κοβεις καλυτερα; αηντε, εχει και η υπομονη ορια..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Οταν βλεπω ποστ σε θεμα εμφανους βασανισμου με teaser, να αναλυει τα καλα και τα κακα που προσφερει στην εκπαιδευση το ηλεκτρικο ρευμα, ποσως με εδιαφερει η υπομονη σου!:)

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
ξανα γραφω δεν το βασανισε, το εγραψα και πριν !! το εκανε για παραδειγματισμο και τιμωρια! ο ανθρωπος το αγαπουσε το σκυλι του και το παει καθε μερα στο παρκο να τρεξει και να εκτονωθει , μην βγαζεις αυθαίρετα συμπερασματα . και εγω διαφωνω και ειμαι καθετος με το teaser σαν τιμωρια αλλα οχι οτι το βασανισε κιολας !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν