"μελόδραμα" για ένα σκυλάκι

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Chloe, εγώ είμαι πολύ καινούρια στο φόρουμ (μόλις μία εβδομάδα) κι έχω πάρει στη σειρά όλα τα ποστ του φόρουμ και τα διαβάζω. Έτσι "ξέθαψα" όπως λες και το δικό σου.
Κι εμένα έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου, όταν ήμουν παιδάκι, οπότε σε καταλαβαίνω και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, αλλά ζωάκι δεν είχα ποτέ, παρά μόνο τώρα με τα χοιριδιάκια μου και το σκυλάκι που σκοπεύω να αποκτήσω μέχρι την Άνοιξη.
Και ξέρω πως όταν πάνε στον "Παράδεισο" για τα ζωάκια θα περνάνε καλά κι εκεί, όπως θα έχουν περάσει καλά μαζί μου, και δεν στενοχωριέμαι, γιατί αντιλαμβάνομαι το θάνατό ως ένα επόμενο στάδιο, ένα πέρασμα σε μια άλλη διάσταση. Η ενέργεια της ψυχής, ποτέ δε χάνεται...

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
Δάκρυσα ... κ όχι επειδή θυμήθηκα την Τίνα μου κ τον θανατό της γιατί όπως είπες ο πόνος κ κάποιες αναμνήσεις που προσπαθείς να κρατήσεις μέσα σου ξεθωριάζουν με τον χρόνο .. αλλά επειδή σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή θα φύγει ο Φίνιαν που τον λατρεύω όσο τίποτε άλλο , τον αγαπώ με όλο μου το είναι , γι αυτό το πλασματάκι έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου κ προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερη ώστε να του αξίζω σα μαμα ..

τον βρήκα σε άθλια κατάσταση κ απο την πρώτη στιγμή κόλλησε πάνω μου . δεν ξέρω πως το έκανε αλλά έχει καταφέρει να με κάνει να νιώσω πράγματα που κανένας άλλος δεν κατάφερε , είναι το μοναδικό πλάσμα που αγαπώ πραγματικά κ το ξέρει πολύ καλά γι αυτό με κάνει ότι θέλει μιας κ ευτυχώς είναι καλό παιδί - κακομαθημένο μεν αλλά κάτι έχει μάθει ..

επίσης αυτο το βλέμμα του , το κοιτάζω κ λιώνω , γένικά μπορώ να τον θαυμάζω για ώρες

είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει , το μοναδικό πλάσμα που βρήκε το κλειδί για την ψυχή μου κ την έχει αγγίξει σε βαθμό που έγινε κομμάτι του εαυτού μου ..

ποτέ δεν τα ξεχνάμε όσο κ αν ξεθωριάσουν οι αναμνήσεις κ όταν συναντηθούμε όλα τα συναισθήματα θα ξαναζωντανέψουν :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog