μαζεμενες σε ενα topic εντολες εκπαιδευσης

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ε...χμ...παιδια...μαλλον δε...δε θα το κανω...:rolleyes:
ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!!!!!:eek:
Θα προτιμησω να πολυβαριεμαι...:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν βρισκεται ευκολα ακρη. Συχνα προσπαθω να βρω κατι που ξερω ότι ειπωθηκε από καποιο συγκεκριμενο μελος, συχνα προς απαντηση σε εμενα, και είναι πολύ δυσκολο έως αδυνατο να το βρω. Εκτος αν ειναι σε θεμα που εχω ανοιξει εγω. Φαντασου τωρα να ψαχνεις εντελως στα τυφλά. Καθομαι και ψαχνω πολλα θεματα, συχνα πολλων σελιδων, και καποιες φορες το βρισκω.
Όταν ο τιτλος του θεματος βοηθαει, η δουλεια ειναι πιο ευκολη, αλλά πολλα διαμαντια βρισκονται σε θεματα με ασχετο τιτλο.
Πλεον κατι που το θεωρω σημαντικο το αντιγραφω και το σωζω σε word.

Το εχω ξαναπεί κι άλλες φορες αλλά δεν εισακουστηκα. Η αναζητηση ποστ στη νεα εκδοση δεν βοηθαει καθολου.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το εχω ξαναπεί κι άλλες φορες αλλά δεν εισακουστηκα. Η αναζητηση ποστ στη νεα εκδοση δεν βοηθαει καθολου.
Tι διαφορετικό εχει σε σχέση με το παλιό;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φοιβο, το ειπα πει τουλαχιστον δυο φορες στον τομεα Προτασεις. Κανε μια αναζητηση! Εδώ σε θελω! :D

Πηγη, το θεμα πχ για την συμπεριφορα του τσιουάουα εξελιχτηκε σε κατσε και ελα. Δεν είναι τοσο απλά τα πραγματα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μα είναι δυνατόν να γραφτούν ΟΛΕΣ οι εντολές? Αφού για την κάθε εκπαίδευση υπάρχουν και ακόμη περισσότερες εντολές. Υπάρχουν οι βασικές εντολές (που μαθαίνονται σε όλα τα σκυλιά), οι εντολές για Guard Dogs, εντολές για Sled Dogs, εντολές για Show Dogs, εντολές για Hunting Dogs, κλπ κλπ. Για ποιο λόγο να μπούν ΟΛΕΣ οι εντολές? Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά το θέμα.

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εννοουσα για τις βασικες.Κατσε,ξαπλα,ελα,αστο,διπλα,κτλ.Βοηθαει πολυ τους καινουριους.Ειναι τοοοοσες πολλες οι σελιδες και τοοοοσα πολλα τα θεματα σε καθε σελιδα,που θελει πολυυυυ καιρο και απο πολλα ατομα να φτιαχτει.
Αστο,αναζητηση και παλι αναζητηση...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
@skylakos εγώ έχω μαζωμένες κάποιες εντολές (όχι μόνο Βασικής Υπακοής) και τις παραθέτω παρακάτω ονομάστικα. Δεν ξέρω αν βοηθάνε αλλά ορίστε:

Πίσω / Κάνε Πίσω
Έλα
Πάμε
Ξάπλωσε
Άφησε το (Drop it)
Φερε το…
Φύγε
Πήγαινε στο κρεβάτι/σπίτι σου
Καλό αγόρι/κορίτσι
Μαζί/Κοντά
Πήδα
Μέσα
Άστο (Leave it)
Όχι
Κάτω
ΟΚ
Έξω
Τουαλέτα (Τσίσα/Κακά)
Κάτσε
Σήκω
Μείνε
Στόπ
Πάρτο
Τέλος
Περίμενε
Περπάτα
Κοίτα με

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ουτε τωρα πατιουνται,αλλα εχεις ολες αυτες τις εντολες γραμμενες;Πραγματικα πολυ χρησιμο...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Απλά ονομαστικά της έβαλα, όχι με λινκ.

Δεν έχω το κουράγιο να γράψω μία μία όλες τις εντολές πως γίνονται γιατί δεν τις έχω γραμμένες στα ελληνικά.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Mαζί μιλάτε και χώρια καταλαβαίνεστε.....:p:D

Darkpaladin οχι ποιες μπορεί να είναι οι εντολές, αλλά πως μπορεί κάποιος να τις μάθει στο κουτάβι του!;)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αν βρώ χρόνο θα προσπαθήσω να τα μεταφράσω σιγά σιγά και να τα αναρτήσω, απλά θα πάρει χρόνο (κάτι που δεν έχω πολύ αυτό το καιρό).

Αλλά ίσως και η Dr. Zhi να τα έχει ήδη έτοιμα σε κανα αρχείο της. Ρώτα την.

liajoe

Well-Known Member
Καλησπέρα σας :)

Διάβασα και μου φάνηκε πολύ καλή η ιδέα να μαζευτούν όλες οι εντολές μαζί.
Οπότε απο τα δικά μου αρχεία θα καθήσω και θα το προσπαθήσω.

Τώρα δεν ξέρω ακριβώς εάν πρέπει να ανοίξω απλά καινούργιο τόπικ
ή εάν πρέπει να μπεί κάπου αλλού κάπως αλλιώς :p

Πιστεύω θα με διορθώσουν εάν είναι σε λάθος μεριά :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97