λιχουδιά για εκπαίδευση

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
Καλησπέρα σε όλους..

Ποιά λιχουδιά για θετική εκπαίδευση για κουτάβι μου προτείνετε ;;;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτό ειναι σχετικό, δεν αρεσουν όλες σε όλες, ούτε οι ίδιες σε όλα. Οπότε ψάχνοντας....
εμένα πχ η μικρή θελει τις nobby. Αλλά γιατι δεν κόβεις κυβάκια τυρι να δίνεις? Μπορείς να βρεις ενα σωρό λιχουδιές στο ψυγείο σου!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εμεις ειχαμε αδυναμία στα ζαμπονάκια zwan! Εκείνα που ανοιγουν με το κλειδι.

giorgos55

Active Member
17 Νοεμβρίου 2011
42
0
markopoulo attikis
Βασικα πιστευω πως δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη απαντηση στο ερωτημα σου , εξαρταται απο το τι αρεσει πολυ στο δικο σου σκυλακι:) Αλλα και γω πιστευω πωσ τα κομματακια ζαμπον ειναι η πιο συνηθης!!

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
λουκάνικα τυριά σοκολάτες κλπ απαγορεύονται για τον σκύλο ακόμα και σε μικρές ποσότητες, χώρια που παχαίνουν...
εγώ θέλω κάποια μάρκα δοκιμασμένη που να είναι λίγων θερμίδων και να μην φέρνει διάροια κλπ
στο Amazon είδα την Coachies Training Treats for Puppy

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
λουκάνικα τυριά σοκολάτες κλπ απαγορεύονται για τον σκύλο ακόμα και σε μικρές ποσότητες, χώρια που παχαίνουν...
εγώ θέλω κάποια μάρκα δοκιμασμένη που να είναι λίγων θερμίδων και να μην φέρνει διάροια κλπ
στο Amazon είδα την Coachies Training Treats for Puppy
Τα λουκάνικα, τυρια, ζαμπον δεν απαγορεύονται. Απλά όπως όλες οι λιχουδιές πρεπει να ειναι μετρημένα όσα δίνονται. η σοκολάτα, δεν ξέρω πότε αναφέρθηκε αλλά ειναι τοξική για τα σκυλιά. Εκτος αν μιλάς για σοκολατομπουκίτσες που εχουν ως λιχουδιά πολλές εταιριες.
Λιχουδιά δεν εχω ακουσει να φερνει διάρροια. Τροφή ναι.
Αλλά και η γαλοπούλα που είπαν παρακάτω ή το βραστο κοτόπουλο, από πολλούς προτείνεται εν ειδη λιχουδιάς.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
δεν μιλάμε για BARF Χρήστο....
Βραστό γράφω!
barf είναι ωμή διατροφή καμία σχέση με λιουδιές!0
Εάν ψάχνεις κάτι που να του αρέσει και να είσαι σίγουρος πάρε κοτόπουλο ή αρνί βράστο και κόψε σε μικρά κομμάτια

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Εγω παιρνω ενα παριζακι απο το σθπερμαρκετ με 2-3 ευρω το κοβω σε μικρα κυβακια και το βαζω σε ενα ταπερ και στο ψυγειο.Οποτε θελω να του μαθω κατι παω παιρνω 5-6 στο χερι και του τα μαθαινω.Τον ταιζω ξηρα τροφη οποτε η παριζα του φενεται σουπερ.Δεν μας φερνει ουτε διαροιες ουτε παχαινει ο σκυλος εφοσον ειναι λιχουδια και οχι τροφη.Επισης πολλες φορες αντι για παριζα παιρνω Swan οπως ειπε και η ghelly.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Συμφωνώ....εγώ παίρνω από το lidl κάτι υπερμεγέθη στυλ zwan λουκάνικα και μου κρατάνε σχεδόν 3 εβδομάδες....Ιδίως όταν μιλάμε για κουτάβι και με τέτοιες δύσκολες εποχές το να πληρώνω λιχουδιές από τα pet shop κάθε τρείς και λίγο είναι υπερβολή...
Επίσης, η λιχουδιά για την επιβράβευση πρέπει να είναι μικρή σε μέγεθος και να καταπίνετε εύκολα και αμέσως...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συμφωνώ....εγώ παίρνω από το lidl κάτι υπερμεγέθη στυλ zwan λουκάνικα και μου κρατάνε σχεδόν 3 εβδομάδες....Ιδίως όταν μιλάμε για κουτάβι και με τέτοιες δύσκολες εποχές το να πληρώνω λιχουδιές από τα pet shop κάθε τρείς και λίγο είναι υπερβολή...
Επίσης, η λιχουδιά για την επιβράβευση πρέπει να είναι μικρή σε μέγεθος και να καταπίνετε εύκολα και αμέσως...
Εγώ τα κόβω σε μέγεθος φακής της μικρής!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Δεν κανει καλο το τυρι?? Εγω της περνω και λιχουδιες απεξω αλλα μολις δει το τυρι μου κανει και τουμπες. Εμαθε να δινει το ποδι της μεσα σε 5 λεπτα κυριολεκτικα και το κανει τωρα και χωρις λιχουδια. Οποτε σκεφτηκα να της τα μαθαινω ολα με τυρακι.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Οτιδήποτε μπορεί να αρέσει στο σκύλο σας (αλλαντικό, λουκάνικο, τυρί, συσκευασμένα εταιρειών, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, δικές σας συνταγές απο "κεφτεδάκια" με έντονη μυρωδιά, κ.λ.π.) Οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε για επιβράβευση είναι μικρές, δεν κάνουν ζημιά στο σκύλο.

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
να ρωτήσω κάτι...έχει διαφορά στην θετική εκπαίδευση να του αλλάζεις τις λιχουδιές κάθε τόσο ή δεν παίζει κανένα ρόλο ;; Θέλω να πω δλδ αν έχει συνηθήσει στην θετική συμπεριφορά με μια συγκεκριμένη λιχουδιά, κάνει να του την αλλάξεις με κάποια άλλη ;;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Προσωπικά τις εναλλάσσω για να μην της βαριέται. Δεν πιστεύω ότι δενει κάποια εντολή με μια συγκεκριμένη γεύση για να υπάρχει θέμα.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
αναλογα με το ζηταμε να κανει ο σκυλος για μένα παιζει ρόλο και η λιχουδια .....

Δεν θα καψω μία πολύ καλή λιχουδιά που αρεσει στον σκυλο μου δουλευοντας μονο με αυτή .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97