λιχουδίτσες

baggos218

Member
23 Απριλίου 2014
13
3
26
γεια σας παιδιά θέλω να μάθω από που παίρνετε λιχουδιές για τον σκύλο σας!πείρα κάτι πολύ μικρές λιχουδιές και λέει ότι πρέπει να δίνω 1-5 ανάλογα με το μέγεθος του σκυλιού!τις θέλω για εκπαίδευση οπότε θέλω να δίνω πολλά και χωρίς φόβο! έχετε να με προτείνετε κάτι?

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Μπορεις να βρεις και στο ιντερνετ συνταγες για μπισκοτα σκυλου και λιχουδιες και να φτιαξεις μονος σου, καθως και θα ξερεις τι εχει μεσα και χωρις χημικα θα ειναι και λιγοτερο εως καθολου επιβλαβη για το σκυλο σου.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Αυτά λέγονται Training Treats και έχουν οι περοσσότερες μάρκες. Εγώ τελευταία δοκίμασα τα Fish4Dogs, ως πιό υγιεινά και αρέσουν πάρα πολύ. Οπως προείπα όμως, υπάρχουν πολλές μάρκες.

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Όταν πάμε για εκπαίδευση(αραια και που πια) και ξέρω ότι θα του δώσω πολλές λιχουδιές μαζεμένες φτιάχνω δικές μου μπουκιτσες από κοτόπολο. Βράζω δηλαδη σε σκέτο νερό ένα στηθος κοτόπουλου, το κόβω μικρές μποκιτσες και τις βάζω λίγα λεπτά στο grill για να στεγνώσουν λίγο και να πιάνονται εύκολα. Έυκολο και υγιεινό, αρκει να μην έχει ο σκύλος αλλεργία στο κοτόπουλο (κάτι που συμβαίνει σπάνια)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Κορίτσια συγχωρέστε με, αλλά ούτε μπισκοτάκια ξέρω να κάνω, ούτε μπορώ να κάθομαι να κάνω ολόκληρη την "ιεροτελεστία" του κοτόπουλου, για μερικά κομματάκια. Εντάξει, βράζω ένα κοτόπουλο, για κυρίως γεύμα! Σίγουρα τα δικά σας Treats είναι πιο αγνά.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ran Tan Plan :ROFLMAO: Εμείς κι οι συνταγές μας..

Baggo, θα καταχραστώ λίγο το ποστ σου, ναι;
Σήμερα τελείωσα το "πακετάρισμα" του Μαΐου και μου περίσσεψε συκωταριά (ψέμα, πνευμόνι πρέπει να είναι, μου θυμίζει το μοσχαρίσιο) από αρνί που μου έδωσε ο κρεοπώλης, μέρες που είναι. Αυτό γίνεται λιχουδιά; Θέλει multi και ψήσιμο; Ή δε γίνεται και να το δώσω στις γάτες;

Baggo, εγώ όταν δουλεύουν παίρνω λουκανικάκι (βοηθάει στο "δίπλα",το κροταλίζουν αντί να το τρώνε κατευθείαν)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Ran Tan Plan :ROFLMAO:

Baggo, εγώ όταν δουλεύουν παίρνω λουκανικάκι (βοηθάει στο "δίπλα",το κροταλίζουν αντί να το τρώνε κατευθείαν)
Εννοείς τα έτοιμα αποξηραμένα λουκανικάκια? Μία φορά πήγα να της δώσω και γύρισε αλλού! Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Κορίτσια συγχωρέστε με, αλλά ούτε μπισκοτάκια ξέρω να κάνω, ούτε μπορώ να κάθομαι να κάνω ολόκληρη την "ιεροτελεστία" του κοτόπουλου, για μερικά κομματάκια. Εντάξει, βράζω ένα κοτόπουλο, για κυρίως γεύμα! Σίγουρα τα δικά σας Treats είναι πιο αγνά.
τς τς τς , αχαΐρευτε...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
frolic! Kαι κόβονται εύκολα στα 4 για να μπορείς να δίνεις ανάλογα την εντολή. Πχ αν κάνει το "κάτσε" που το κατέχει δίνεις 1/4 απλά για να θυμάται πως παίρνει επιβράβευση κάνοντάς το, αν εκτελέσει μια καινούρια εντολή με την πρώτη δίνεις παραπάνω. (Μιλάω για τις στρογγυλές λιχουδιές της frolic που βρίσκονται σε διάφανη συσκευασία-χρώμα σκούρο καφέ)

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
αν ταΐζεις ξηρά, μπορείς ένα γεύμα της μέρας να το μετατρέψεις σε εκπαίδευση, και αντί για λιχουδιές να δίνεις μία μία τις κροκέτες.

Υποθέτω και με μπαρφ κάπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπλήσιο.

baggos218

Member
23 Απριλίου 2014
13
3
26
http://www.epigasos.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=34634 εγώ πείρα αυτά εδώ και λέει από πίσω ότι πρέπει να δίνω 1-5;p ενώ είναι πολύ μικρά τα μπισκοτάκια! λέτε να εμπιστευτώ τις οδηγίες η όχι? αλλιώς στείλτε κανένα σιτε να δω με λιχουδιές για να το δίνω χωρίς φόβο !!! ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν ο σκύλος είναι λιχούδης/λαίμαργος και συμπεριφέρεται λες κι είναι μονίμως νηστικός, άνετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κροκέτες της τροφής του, αφαιρούμενες από την ημερίσια ποσότητα (π.χ. ο δικός μου τρώει περίπου 240 γραμμάρια την ημέρα. Από αυτά τα 240 παίρνω-καλά, σπάνια πια- μια χούφτα και κάνω δουλειά μου).

Αν ο σκύλος είναι πιο "επιλεκτικός" είτε πατέ-κυκλοφορεί και σε σωληνάριο, είτε μια φέτα παριζάκι κομμένη σε μικρά κιβάκια. Εύκολα, γρήγορα κι απλά. Ακόμα και για εσένα RanTanPlan

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Για την Ίριδα λόγω του ότι μορφώνεται συνεχώς , άρα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια, όταν της κάνω (μου κάνει εκπαίδευση:p) βάζω κοτόπουλο στήθος στην τοστιέρα, ή όταν κάνω μπιφτέκια για μας ξεχωρίζω λίγο κιμά τρίβω καρότο, κολοκύθι, αρακά (τα οποία τα βράζω λίγο) και τις φτιάχνω μικρά μικρά κεφτεδάκια τα οποία τα ψήνω στον φούρνο μαζί με τα δικά μας, όταν κρυώσουν πολύ καλά τα βάζω σε σακουλίτσα στην κατάψυξη και βγάζω όταν και όσα θέλω. Τρελαίνεται για γραβιέρα Κρήτης, οπότε το εκμεταλλεύομαι κι αυτό δεόντως. Έχω και frolic για ώρα ανάγκης, μόνο για την Ίρις όμως αυτά γιατί εγώ προτιμώ όλα τ΄ άλλα ;).

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Για την Ίριδα λόγω του ότι μορφώνεται συνεχώς , άρα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια, όταν της κάνω (μου κάνει εκπαίδευση:p) βάζω κοτόπουλο στήθος στην τοστιέρα, ή όταν κάνω μπιφτέκια για μας ξεχωρίζω λίγο κιμά τρίβω καρότο, κολοκύθι, αρακά (τα οποία τα βράζω λίγο) και τις φτιάχνω μικρά μικρά κεφτεδάκια τα οποία τα ψήνω στον φούρνο μαζί με τα δικά μας, όταν κρυώσουν πολύ καλά τα βάζω σε σακουλίτσα στην κατάψυξη και βγάζω όταν και όσα θέλω. Τρελαίνεται για γραβιέρα Κρήτης, οπότε το εκμεταλλεύομαι κι αυτό δεόντως. Έχω και frolic για ώρα ανάγκης, μόνο για την Ίρις όμως αυτά γιατί εγώ προτιμώ όλα τ΄ άλλα ;).
Γίνεται να κανονίσουμε να με εκπαιδεύσης και μένα,μαζί με τον σκύλο σου??