εκπαιδευτικά λάθη, αν κάνω, χρειάζομαι κάποιον έμπειρο να μου τα αναγνωρίσει, ώστε να τα αλλάξω. Κ δόξα το θεό, μία πολύ καλή μου φίλη είναι σε αυτόν τον χώρο
, οπότε ό,τι 'στραβό' βλέπει στη συμπεριφορά μου, ή πχ σε μηνύματα που προσπαθώ να περάσω -με λάθος τρόπο- στον σκύλο κ αναρωτιέμαι: ''τί κάνω στραβά;''
Έτσι μαθαίνω, έχω περισσότερη υπομονή κ επιμονή κ όλα λύνονται.
Την αγάπη μου τη δείχνω καθημερινά με χάδια κ φροντίδα κ αυτά τα δευτερόλεπτα που κοιτιέσαι με τον σκύλο σου κ καταλαβαίνεις τί σκέφτεται, αλλά πάντα διαχωρίζω την εργασία με τη χαρά κ το παιχνίδι.
Προσπαθώ να είμαι σε όλα δίκαιη κ συνεπής (η συνέπεια θέλει πολύ δουλειά κ υπομονή... Ακόμη το καλλιεργώ κ το δουλεύω αυτό).
Ό,τι λάθη έχω κάνει με τη λώρα θεωρώ ότι την επηρεάζουν κυρίως εκτός σπιτιού, μια κ δεν αισθάνεται αρκετή αυτοπεποίθηση, είναι νευρική κ θέλει να προσπαθεί να τσεκάρει τα πάντα γύρω μου όταν περπατάμε (αλλά ιδιαίτερα σκύλους).
Πρώτα άλλαξα τα πάντα εντός σπιτιού (συμπεριφορά κ τον ρόλο της) κ έχει ήδη ηρεμήσει αρκετά (αν σκεφτεί κάποιος ότι γενικά η ράτσα έχει αδύναμα νεύρα) κ είμαι ευχαριστημένη για το έως τώρα επίπεδό μας. Έχουμε δουλειά ακόμη βέβαια, η οποία θα συνεχιστεί κ Ελλάδα όταν κατέβω.
Κατά τα άλλα, όλα λειτουργούν άψογα μεταξύ μας κ επικοινωνούμε άριστα, λόγω του ότι κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος (έχουμε ελατήρια κ οι δύο στον π@π@ μας
)