κυνολογικές γνώσεις

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ROTTIE: Η πλατφόρμα του forum δέχεται ένα συγκεκριμένο αριθμό χαρακτήρων (32) ως τίτλο θέματος. Εάν οι χαρακτήρες του τίτλου υπερβαίνουν αυτόν τον αριθμό το θέμα ΔΕΝ εμφανίζεται. Γι’ αυτό το λόγο κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή του τίτλου σε «κυνολογικές γνώσεις»

isalasi said:
Εχω παρατηρήσει οτι σε πολλά ζητήματα δίνονται απαντήσεις-λύσεις που έχουν δημιουργήσει σιγά σιγά μια βάση δεδομένων πολύ χρήσιμη για όλους,ιδιαίτερα για τους άπειρους.Μια μικρή εγκυκλοπαίδεια θα έλεγα.Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε και την πηγή η τον τρόπο απόκτησης ολης αυτής της γνώσης.
Σας καλώ λοιπόν ,όσοι δεν θεωρουν οτι παραβιάζονται τα προσωπικά τους δεδομένα να γράψετε δυο λόγια για το πως αποκτήσατε αυτές τις γνώσεις.

Γιάννης.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο λόγος που αγαπάω το Dogforum και που χαίρομαι που υπάρχει, είναι ότι εκτός από ένα βήμα που ευγενικά μας παραχωρείτε και σκοπό έχει την ανταλλαγή απόψεων, είναι και ένα μέσο γνώσης.

Εγώ έμαθα πάρα πολλά πράγματα όσο καιρό ασχολούμαι με το forum διότι με αφορμή τις συζητήσεις μας ψάχνω, ενημερώνομαι και διαβάζω συνεχώς, πλουτίζοντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου μέσω της εμπειρίας των άλλων μελών. Το Dogforum ήταν, είναι και θα είναι για ‘μενα η βασικότερη ώθηση στη κυνολογική γνώση.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ROTTIE said:
Το Dogforum ήταν, είναι και θα είναι για ‘μενα η βασικότερη ώθηση στη κυνολογική γνώση.
και μενα τα φορουμ (ειδικα για τα ΑΒ δεν εχω αλλη επιλογη), και η εμπειρια απο τα σκυλια που ειχα (δηλαδη ξερω να ξεχωρισω ενα ποιμενικο απο ενα μαστιφ)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ από την στιγμή που απέκτησα τον μικρό και είμαι η μοναδική υπεύθυνη της ανατροφής του, ο συχωρεμένος ήταν των γονιών μου..θέλω να κάνω το καλύτερο για αυτών και αν γίνετε να μην κάνω λάθοι..έτσι προσπαθώ να ενημερώνομαι από αντίστοιχα περιοδικά,, βιβλία,sites και forum..επίσης να εκμεταλλεύομαι την εμπειρία μου με 17 χρονια σκυλιά..υπέρ του μικρού και να τον κατανοώ καλύτερα..
Πιστεύω ότι οφείλουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να μην επαναπαυόμαστε..,έρευνες και στατιστικά αλλάζουν από την μια ώρα στην άλλη..έτσι αν εμενα και εγώ με το τι έμαθα πριν από 17 χρονια και τι ισχύει τώρα..θα πίστευα ότι η καλύτερη αγορά είναι μέσα από ένα petshop,ότι τα pedigree τα αποκτάς εσύ από τον ΚΌΕ..,ότι τα κόκαλα της μπριζόλας επιτρέπονται..,και πολλά αλλα απαράδεκτα για την εποχή μας..,όμως τότε εγώ ήμουνα 10,και οι γονείς μου δεν είχαν αυτήν την άμεση πρόσβαση στο internet που έχω εγώ..
Tώρα είμαστε προνομιούχοι και πάμε από το καλο στο καλύτερο,θέλω να πιστεύω ότι οι κυνοφιλία προχωράει(προσπαθεί),και τα σύνορα ανοίξανε..έτσι εγώ προσωπικά προσπαθώ να ενημερώνομαι,και να μην σταματάω λέγοντας τα ξέρω όλα..εxώ πολύ δρόμο ακόμα... :p