κροτοφοβια

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ολες οι απαντησεις πολυ καλες να συμπληρωσω μονο οτι στο τελος εσυ εισαι που θα κανεις ολη την δουλεια,απο εσενα εξαρταται απο τις δικες σου αντιδρασεις,καλο το CD με λιγα μπασα παραπανω την πιανει την συχνοτητα,απλα εσυ πρεπει να αποπροσανατολιζεις το σκυλι με κατι αλλο θετικο εκεινη την ωρα,και γενικα να μην δινεις σημασια και μην τον χαιδευεις και τον παρηγορεις.Παιξε μαζι του δωστου λιχουδιες κοιτα πως αντιδρα και αναλογα πραξε.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
το ιδιο προβλημα εχω παρατηρησει κι εγω...μονο ομως σε βεγγαλικα ...με κομπρεσερ, κλεισιμα πορτας κλπ που προαναφερθηκαν χαμπαρι δεν παιρνει..αλλα οταν προκειται για ηχους παρομοιους μ αυτων των βεγγαλικων τρελαινεται!!! βαζει την ουρα κατω απο τα σκελια κι οπου φυγει-φυγει!!! το σι ντι το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αντιδρασεις??

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Το ιδιο προβλημα ειχα με το γερμανικο ποιμενικο...
Μονο με βεγγαλικά και δυναμιτάκια....
Εντυπωση μου κανει οτι δε προσπαθουσε να κρυφτεί πχ στο σπιτάκι της ή στο υπογειο μας για παραδειγμα αλλά προσπαθουσε να βρει τροπο να βγει απο την αυλη...
Γενικα πολλα σκυλια με κροτοφοβια προσπαθουν να δραπετευσουν,,,
Γιατι αυτο?:confused:
Δεν εκανα κατι το ιδιατερο καθε φορα εκτος απο το να προσπαθω να την απασχολησω με κατι αλλο..Παιζοντας πχ με μπαλακι...
Δε το εχει ξεπερασει αλλα ειναι καπως καλυτερα....