κρεας

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λενα, οταν ο άσχετος ιδιοκτήτης έχει το σκυλί του στην οικοδομή, δεν το βλέπει ποτέ του, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ μαζί του και ξαφνικά του δώσει κάτι που του αρέσει πολύ (βλέπε κρέας), αυτό το σκυλί δεν θα αφήσει τον ξένο ιδιοκτήτη ούτε στα 10μ κοντά του. Απο εκει βγήκε "το ωμο αγριεύει"... απο κάτι άτομα τα οποία θεωρουν ότι ο σκύλος τους θεωρεί οικογένεια επειδί έδωσαν λεφτά να το αγοράσουν.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Βασίλη,είναι όμως πολύ γελοίο.Ειδικά όταν λέω οτι θέλω να αρχίσω ωμή διατροφή και μένουν έτσι :eek: και λένε τα δικά τους είναι ακόμη πιο αστείο!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Πραγματικά όμως θα ακούσεις τα πάντα :)
Ψαξε ψαξε ψαξε!!!!!!
Και πάρε τη δική σου απόφαση!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λένα μη ψάχνεσαι τόσο. Σε πολλά θέματα διαφωνούν οι άνθρωποι. Γελοίο όμως καταλήγει να είναι μια διαφωνία όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα ή έστω μια στοιχειώδη γνώση πάνω στο θέμα. Αν μου έρθει ο μπάρμπας γείτονας και μου πει κάτι δεν θα κάτσω να πιάσουμε συζήτηση.

Την επόμενη που θα σου πούνε οτι το αίμα αγριεύει πες τους ότι τα θηλυκά κάθε 6μήνες περνάνε οίστρο. Όλοι μέρα καθαρίζονται. Όλοι μέρα για 20μέρες γλύφουν αίμα. Να προσέξουν να πάρουν αρσενικό γιατί τα θηλυκά αγριεύουν όταν μεγαλώσουν.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
οχι

το ξένο αίμα είναι το εξαγριωτικό , όχι το δικό τους .

Εκτως και αν το ξένο αίμα έχει ίδια ομάδα αίματος οπότε παίζει να μην αγριευτούν .
ατσσσ

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Έχω ακούσει και το άλλο..... οτι η σωστή εκπαίδευση γίνετε με ωμό κρέας!!!
Γι΄αυτό και ο δικός μου είναι τόσο καλός μαζί μου. Γιατί ξέρει οτι του δίνω το καλύτερο!!!!!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ναι αρκετοί το λένε αυτό :D

- Ειδες παππού πόσο με ακούει. Οτι του πω θα το κάνει σαν στρατιωτάκι. Τέτοια αγάπη δεν υπάρχει.
- Εμ τι περιμένεις... αφου το ταίζεις κρέατα πως να μη σε ακούει.

dimitris137

Member
16 Οκτωβρίου 2012
16
0
γεια σας εγω εχω μια απορια οσο αναφορα την διατροφη!επιτρεπεται το χειρινο??

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog