"κούνια"

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Το παρατραβήξαμε με τα μεγαλόσωμα κυριαρχικά σκυλιά :D ένα μπασταρδάκι τεριέ είναι 8 κιλά όλα κι όλα :D :D :D. Νομίζω ότι αυτή η συμπεριφορά έχει να κάνει με την ανακατανομή των ρόλων μέσα στην οικογένεια (νάτη πάλι η επιβολή του κυρίαρχου). Το σκυλί ψοφάει για χάδια και θέλει να έχει την αποκλειστικότητα της προσοχής μας. Όλοι μας καταφέρνουμε και το κουμαντάρουμε αυτό το θέμα αλλά η μικρή μου κόρη όπως έχω ήδη αναφέρει είναι ο πιο αδύναμος κρίκος κι αυτό το καταλαβαίνει ο σκύλος. Σε ποιον θα κάνει τον μάγκα λοιπόν; Γι αυτό και είμαστε πάντα από δίπλα, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

ΥΓ αυτό πάλι που αφήνουν τα ζώα μόνα με τα παιδιά δεν το κατάλαβα ποτέ. Όσο καλοεκπαιδευμένο κι αν είναι ένα σκυλί ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις το πόσο απρόβλεπτο μπορεί να γίνει το παιδί σου
το μπασταρδάκι τεριέ είναι 6 κιλά και όχι 8, ζυγιζόμαστε και προσέχουμε :D
όσο για χάδια πρέπει να σου πω οτι επειδή εμείς δεν έχουμε παιδιά:mad: την αποκλειστικότητα την έχει το μπασταρδάκι

vivie

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
18
0
36
Πατρα
εγω παλι απο 6 χρονων εμενα μονη με σκυλους και δεν ειχα και κανενα προβλημα... ακομη και σκυλοι που ηταν καπως επιθετικοι με τους μεγαλους εμενα ποτε δεν τολμησαν να με πειραξουν, ουτε καν να μου γαβγησουν...και μαλιστα ολα τα σκυλια που γνωριζα δεν ειχαν ουτε καν τ βασικη εκπαιδευση... φυσικα αυτο γινοταν και με τα 2 αδερφια μου τα οποια παντα προκαλουσαν τα σκυλια και τα κανανε να θυμωνουν και παλι ποτε μα ποτε δεν τους πειραξαν.. φυσικα δεν λεω οτι ηταν 100% σωστο αλλα θελω να καταληξω στο οτι ορισμενες φορες εγω προσωπικα κατανοω τους ανθρωπους που αφηνουν τα παιδια με τουσ σκυλους ειδικα οταν οι σκυλοι ειναι μικροσωμοι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul